Şimdi Ara

OLYMPUSÇULAR (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
612
Cevap
0
Favori
43.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu SP-560 video çekiminde zoom yapıyor mu?
  • Dijital zoom yapar.
  • Merhaba Arkadaşlar bende bugun birçok araştırmadan sonra 560uz satın aldım yarın elime geçecek inş. en kısa süre içinde güzell fotolar çekip paylaşmayı düşünüyorum. herkese selemlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: albati

Arkadaşlar bu SP-560 video çekiminde zoom yapıyor mu?

yapıyor ama odaklarken tırrrr hafif ses çıkıyor.
  • Merhaba arkadaşlar bende sp560 alarak aranıza katıldım :) Makina gayet güzel benim için bir eksikliği yok.. Fazla resim çekme şansım olmadı malum karakış :D Bitane kurumuş denizyıldızından 2-3 kare Smacro denedim :)
    Resimlerde hiç oynama yapmadım sadece ps'da boyutlandırdım.. (EXIF Bilgilerine bakabilirsiniz)

OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cocainer -- 26 Aralık 2008; 23:33:03 >

• cocainer makrolar başarılı işte slr like dslr tartışmasında bir nokta daha dslrde bu fotoları çekmek için makine parası kadar objektif de almalısnız kit lensle bu fotoları çekemzsiniz ben de e420 var 17- 45 lens var 20 cm den ancak çekebiliryorum ilgilenenlerin dikkatine.
  • OLYMPUS FE-310 8.0MP 2.5" LCD 5X OPTİK DİJİTAL FOTOĞRAF

15 dk önce sipariş verdım cok uygun geldi fiyat 560 düşünüyodum ama ebat büyük geldi
    yakın özellikleri nedeniyle bunu tercık ettım
  • sp 560 en iyi kalitede ARALIKSIZ 25 dk kayıt yapıyor.xd m+ ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biz -- 27 Aralık 2008; 21:32:31 >
  • Arkadaşlar, yurt dışında önemli bir seyahat sırasında Olimpus XD kartım hata verdi. Kart takılı iken makineyi açtığımda "Kartınızı temizleyin" Kartın temas alanını sadece kuru bir bez ile temizleyin uyarısı çıkıyor. Defalarca temizlememe rağmen yine aynı uyarıyı alıyorum. Kartı dizüstü bilgisayarımda da açamıyorum. Makinem SP 570 Uz.
    Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu acaba?
  • Eğer elinizde başka xd kart varsa önce onu takıp cihazı çalıştırın daha sonra cihaz açıkken kapağı açıp kartı çıkarın ve hata veren kartı takın. Sorun devam ederse resim kurtarmaya yarayan programlar var internette onları araştırın derim. Ben bir kere o şekilde sp550'imden resim kurtarmıştım fakat hangi program şu an hatırlamıyorum. İsmi aklıma gelirse buraya yazarım mutlaka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canozpinar -- 27 Aralık 2008; 23:43:45 >
  • Çok teşekkür ederim CanOzpınar, yarın yeni bir XD kart alacağım, dediğini deneyeceğim.
    Resim kurtarma programını buldum (mmCard Recovery) ve denedim, kartı taradı ama resim bulamadı. Normalde bu program, formatlanmış veya karttan silinmiş resimleri de getire getiren bir program.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TekBozok -- 31 Aralık 2008; 19:45:09 >
  • Olimpus kullanan arkadaşlar, hangi XD kartı almak gerek. Olimpus'un dışında, Toshiba ve FujiFilm'in XD kartları var. Toshiba'nın fiyatı biraz daha yüksek, bazı ek güvenlik özellikleri ve kendi okuyucusu varmış.
  • http://fotografkurtarma.blogspot.com/ burayı okuyun isterseniz.

Bir de CanozPinar değil de CanOzpinar deseniz daha iyi olur.
  • Arkadaşlar satılık sp 560 varmı acaba.Varsa pm yoluyla bana ulaşırsanız sevinirim.
  • Sayın CanOzpınar,

Yardımın için teşekkür ederim. Kodismindeki ayrıntıyı göremediğim için de özür dilerim. Mesajda hemen düzelttim.
  • bende aranıza sp 560 alarak katıldım arkadaşlar bakalım neler yapabilicem
  • quote:

Orjinalden alıntı: serocan39

bende aranıza sp 560 alarak katıldım arkadaşlar bakalım neler yapabilicem

hayırlı olsun güle güle kullanın,güzel fotoğraflarda görüşmek üzere...
  • Fotoğraf yüklemekten nefret ediyorum çünkü bir türlü beceremiyorum kodak c743 ten sonra çok zor geldi bu makina bana aşağıya iki örnek fotomu koydum neler diyceksiniz bakalım

http://img222.imageshack.us/my.php?image=p1030017cx0.jpg
    http://img147.imageshack.us/my.php?image=p1030010ma1.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serocan39 -- 3 Ocak 2009; 18:01:15 >

• Bende mju 840 aldım. Makine genel olarak iyi. menüsü çok kolay, Resim kalitesi iyi sayılır. Ama gece çekimlerini beğenmedim yada ben çekemiyorum. Zom yaparken veya odaklama yaparken zııız diye ses geliyor normalmi ?

OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krkmz -- 3 Ocak 2009; 22:08:26 >

• MJU 840

OLYMPUSÇULAR
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.