Şimdi Ara

OLYMPUSÇULAR (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
612
Cevap
0
Favori
43.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Özelliklerine baktım ama arada o farkı hak edecek bir özellik göremedim. FE-310 derim ben.
  • FE-310 diğerine göre daha ağır ve kalın yalnız optik zoom 5x X-835 te ise 3x ,asıl kafama takılan optik zoomdaki fark hissedilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimusp -- 8 Aralık 2008; 16:19:18 >
  • Zoom farkı elbette hissedilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: proferbil

ben de aranıza katılıcam inşallah. bugün hepsiburadadan sipariş verdim heyecanla bekliyorum bakalm sp-560 ımı :)

fiyat/performans açısından en iyi makineyi almışsın ... fotoğraflarını bekliyoruz ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: proferbil

ben de aranıza katılıcam inşallah. bugün hepsiburadadan sipariş verdim heyecanla bekliyorum bakalm sp-560 ımı :)

565 e niçin bakmadın ? merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 10 Aralık 2008; 16:37:41 >
  •  OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR
  • X serisinden modeller şuan piyasada pek bulunmuyor, mju-820 yi tavsiye ettiler gerçekten iyi bi cihaz ama ben trabzondan alıcam artık orda bikaç modelden birini seçicem ama FE-310 siyah benim için uygun yorumlarınız için tşk arkadaşlar
  • canozpinar
    gece çekimi iso 100 -1 sn pozlama ile detaylar iyi,başarılı...

skaya35-sp 560 uz
    84 mm odak uzaklığı ve iso 100 ile oldukça başarılı bir çekim ,çok iyi
  • bunlarda benden

bu fotoğraf 37 ekran tv ışığında karanlık odada bulb modunda çekildi
     OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR
  •  OLYMPUSÇULAR

Buyrun ben de olympus'cuyum ;)

Elimde e-300 DSLR makine, 14-45 geniş açı, üzerine de 70-300 telezoom objektif var. Olympus'un diğer markalara nazaran en kötü özelliği fokal çarpanının 2x olması. Şöyle açıklamam gerekirse,

70-300 iki adet objektif, birisi nikon, diğeri olympus'da olduğunda, nikonda objektif 105mm , olympus 'da 140mm olarak görür. Uzak mesafe (benim gibi) kuş falan çekmeye niyetliyseniz (ki kış geldi şu sıralar çekemiyorum, ayrıca da yeni başlayacağım;)) o zaman alın bi DSLR olympus, keyfinize bakın, ha bu fotoğrafı benim çektiğime inanmayabilirsiniz, isteyene orjinalini de gönderirim exif bilgileri üzerinde ;)

veyahut F(oto)K(ritik) üyeleri için ;http://www.fotokritik.com/1349913 buyrun burdan üye adından anlaşılır en azından..

• Gördüğüm en güzel ay fotolarından birisi bu. Yine içimdeki "olm git bi dslr al" dürtülerim depreşti
  • quote:

Orjinalden alıntı: canozpinar

Gördüğüm en güzel ay fotolarından birisi bu. Yine içimdeki "olm git bi dslr al" dürtülerim depreşti

yalnız elinde telezoom objektif olmadıktan sonra slr almışsın neye yarar
  • Yeni aldığım SP-560 UZ makinamla aranızda olmak heyecan verici

İlk deneyimlerimi paylaşayım;

[img=http://img517.imageshack.us/img517/6355/pc090404sj3.th.jpg]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeNscH -- 13 Aralık 2008; 0:32:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: s3rh4tt

quote:

Gördüğüm en güzel ay fotolarından birisi bu. Yine içimdeki "olm git bi dslr al" dürtülerim depreşti

Zaten şu ana kadar DSLR a geçmememin nedeni o. Makineyi aldıktan sonra bir de lense para yatırmam gerekiyor.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: s3rh4tt

quote:

Zaten şu ana kadar DSLR a geçmememin nedeni o. Makineyi aldıktan sonra bir de lense para yatırmam gerekiyor.

katılıyorum..

@s3rh4tt
    süper yorumumu yapıyorum şimdi..

• @MeNscH
    hayırlı olsun güle güle kullanın...
    güzel bir kare
  • Arkadaşlar,
    Yeni bir fotoğraf makinası almak istiyorum. Olympus forumu olmasına rağmen diğer makinaları da bilen arkadaşlarımız olduğunu düşünerek burada sizlere de danışmak istedim.
    Seçeneklerim;
    1. Canon PowerShot SX10 IS (TIKLAYIN) Almanya'dan 300€
    2. Olympus SP-565 UZ (TIKLAYIN) Almanya'dan 300€
    3. OLYMPUS SP-560 (TIKLAYIN) Hepsiburada'dan 473YTL
    4. Fujifilm FinePix S5800 (TIKLAYIN) Almanya'dan 150€

KARŞILAŞTIRMA LİNKİ İÇİN TIKLAYINIZ

Ben ilk başta bu iş için ayırdığım maksimum limit olan 300€'luk 1nci ve 2nci seçenek arasında kalmama rağmen, biraz daha araştırdıkça 3ncü ve 4ncü seçeneklerin daha ucuz olmasına rağmen bunlara yakın makinalar olduğunu düşündüm ve siz değerli dostlarıma danışmadan bir karar vermek istemedim.
    Makinayı alırken profesyonel bir amacım yok, ancak sırf ucuz olsun diye de kötü bir makina almak istemem açıkçası. Sonuçta 300€ limitim var. Ama demek istediğim 150€'luk makina benim ihtiyacımı karşılayacaksa boşuna da 150€ daha vermek istemem. Biraz fazla çorba yaptım galiba.
    Tecrübelerinizi aktarır, yardımcı olursanız sevinirim, saygılar...

• quote:

Orjinalden alıntı: munans

Arkadaşlar,
    Yeni bir fotoğraf makinası almak istiyorum. Olympus forumu olmasına rağmen diğer makinaları da bilen arkadaşlarımız olduğunu düşünerek burada sizlere de danışmak istedim.
    Seçeneklerim;
    1. Canon PowerShot SX10 IS (TIKLAYIN) Almanya'dan 300€
    2. Olympus SP-565 UZ (TIKLAYIN) Almanya'dan 300€
    3. OLYMPUS SP-560 (TIKLAYIN) Hepsiburada'dan 473YTL
    4. Fujifilm FinePix S5800 (TIKLAYIN) Almanya'dan 150€

KARŞILAŞTIRMA LİNKİ İÇİN TIKLAYINIZ

Ben ilk başta bu iş için ayırdığım maksimum limit olan 300€'luk 1nci ve 2nci seçenek arasında kalmama rağmen, biraz daha araştırdıkça 3ncü ve 4ncü seçeneklerin daha ucuz olmasına rağmen bunlara yakın makinalar olduğunu düşündüm ve siz değerli dostlarıma danışmadan bir karar vermek istemedim.
    Makinayı alırken profesyonel bir amacım yok, ancak sırf ucuz olsun diye de kötü bir makina almak istemem açıkçası. Sonuçta 300€ limitim var. Ama demek istediğim 150€'luk makina benim ihtiyacımı karşılayacaksa boşuna da 150€ daha vermek istemem. Biraz fazla çorba yaptım galiba.
    Tecrübelerinizi aktarır, yardımcı olursanız sevinirim, saygılar...

Benim şahsi görüşüm 1 ve 2 numaralar arasında. :) ama hangisini alırdın dersen, 2 numara der geçerim.. olympus lens konusunda canon'u da geçiyor ;)

• quote:

Orjinalden alıntı: soylu

@MeNscH
    hayırlı olsun güle güle kullanın...
    güzel bir kare

Saolasın.. Daha güzel kareler gelir inşALLAH..
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.