Şimdi Ara

OLYMPUSÇULAR (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
612
Cevap
0
Favori
43.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hayırlı olsun,güle güle kullanın......
  • quote:

Orjinalden alıntı: grafiker

hoca bu macro değil bea sen tabağı çekmişin
    quote:

Orjinalden alıntı: didonatos

http://img25.imageshack.us/my.php?image=p3070033k.jpg nacizane bi makro denemesi

eyvallah öle de süper makro modunda 10 cm uzaklıktan cektiğim için;) bu sanırım daha ii bi bak istersen:D
    http://img14.imageshack.us/my.php?image=p3110004a.jpg

• haydi olympuscu arkadaslar nerdesiniz,paylasın cektiğiniz fotografları degerlendirelim hep birlikte....
  • SP 560 PEK CANLI ÇEKMİYOR NE YAPMALIYIM YADA DAHA ÖNCE KULLANDIĞIM NİKON L6 DAN BİLE CANSIZ
  • makinenin saturatıon kontrast vs gibi ayarları en uste daya bide öle dene.makinenizi tanımadan ne yaparsanız yapın istediginiz gibi bir fotograf elde edemezsiniz, fotografın temel noktalarını bilmiyorsanız verecegimiz tavsiyeler hiçbir işe yaramaz.yapmanız gereken, dıyafram, enstantane, ilişkisini tam anlamıyla ogrenmek, ısıgı kullanmayı ogrenmek... işte o zaman isteğine uygun sonuçları makinenin performansı kadarıyla elde edersin
  • BANA MicroSD-xD Dönüştürücü Adaptör LAZIM FAZLA OLAN VAR MI PLS CEWAP?
  • bende bunu almayı düşünüyorum tavsiye edermsiniz bu hafta alacam bekliyorum yorum larımız
    OLYMPUS SP-590UZ 12.0MP 2.7" LCD 26X OPTIK DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESİ
  • arkadaşlar, olympus sp 320 buldum 250 tl sıfır. canon a590 düşünüyordum 300 tl sıfır. ama bu olympus'un sensörü 1/1.8
    canonunki 1/2.5 yani olympusunki daha büyük. gerek raw çekimi gerek sensörü ve bulb modu olmasından dolayı bu olympus'u tavsiye eder misiniz? fakat canon kompaktlardaki renk canlılıgını bu makinede de yakalayabilir miyim?
    renk keskinliği, iso performansı ve gece çekimleri nasıldır acaba? bir de içinde 300-400 fotograf olunca donma takılma yavaşlama yapıyor mu kareler arasında gezerken falan? ve en fazla kaç gb kart destekliyor? son olarak genel performansı nasıldır ve sorun çıkarır mı alet? teşekkürler cevabınızı bekliyorum
  • arkadaşlar. bende olymus mju 1040 var. video kayıt yaparken 640*480 - 30fps ayarladığımda 15 saniye çekip bırakıyo. neden yapar bunu. ???...hafıza kartı 4GB olmasına rağmen...çözünürlüğü düşürüp yine 30 fps'de video çekiyorum. sınırsız çekiyor ama görüntü kalitesi bozulmuş oluyor...

saygılar..
  • bu şekilde üretilmiştir, her makine sınırsız çekim yapmıyor.
  • Konuyu hortlatmış gibi olmayım ama ben Mju 5010 düşünüyorum sizce nasıl makine gece çekimleri falan nasıl. Makrolar nasıl. Hiç bilen duyan var mı?
  • up
  • olympus SP-550 UZ makinam var temiz durumda dslr geçiş yapıcam ilgilenen arkadaşlar var uygun fiyata vereceğim ilgilenen varsa pm atsın yardımcı olacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasha216 -- 22 Aralık 2011; 21:00:01 >
  • 4/3 olarak tavsiye ettiğiniz bir f/p olympus'u var mı arkadaşlar?
  • 4/3 olarak E-520, fiyat uygunsa E-600 veya E-620.
    M4/3 olarak kesinlikle E-PL2
  • 7D mi sattım ve e-pl2 yi yurt dısından 1200tl ye getirttim 17mm ile. ve kendi kendime yaptigim en akıllaıca iş oldu diyorum. nede olsa hobi amacli cekiyorum fotografları.

http://ch3cooh.deviantart.com

son 4-5 foto olympusla çekildi
  • birde bu 14-150mm yi bulamiyacakmiyiz ya TR de. fellik fellik arıyorum bir tane olmazmı ya satan eden. yine yurt dışımı illa :/
  • Herkese selamlar bende olympus fe-47 kullanıyorum. Çektiğim resimleri eklicem

Uyumayın olympusçular fotoğraf ekleyin bu nedir böyle yahu
  • Olympus'u hortumlamışlar. Batmış, satılacak falan diye dedikodular dönüyor. Umarım öyle bir şey olmaz ama olur ise yakında artık ismen yaşar herhalde fakat cismen hali nicolur bilinmez. Fena uyumuş Olympusçular :) adamlar götürmüş şirketin paraları... biz 2 foto koymadık da ne oldu PEN serisi bence orijinal ve güzel, umarım silinmez !.. Gerçi pazar payı var, kim alsa, nereye gitse devam eder ismi.
  • bende mju-5010 modelini aldım ancak ev içinde berbat fotolar çekiyorum birkaç taktik verseniz :)
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.