Şimdi Ara

OLYMPUSÇULAR (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
612
Cevap
0
Favori
43.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • inşallah kardeş makine gelsin çekip burayada fotoları koyarım..
    Birde galiba senden benden başka olympus kullanan yok veya var buraya gelmiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savcix -- 14 Şubat 2008; 12:21:24 >
  • heralde öyle oluyor ama benim anlamadığım neden olympuslara rağbet bu kadar az aslında çok kaliteli bir marka
  • valla üstadım ona bir cevap vermek zor ama neticede herkes marka tercih edebiliyor.malum canon fuji nikon gibi büyük markalar var güvenilir olarak nam salmışlar ve tercih ediliyorlar diye düşünüyorum
  • emin olki kompaktta nikon soniyi geç

canon fuji olympus kompaktta bir numara

•  OLYMPUSÇULAR

•  OLYMPUSÇULAR
  • ilk görüntüyü kamerayı sabitlemeden çektim üçüncü görüntüyü ise sabitleyerk çektim ve hiç bir şekilde görüntülerde oynama falan yapılmadı

OLYMPUSÇULAR
  • arkadaşlar sizce görüntüler nasıl? yorumlarınızı bekliyorum
  • bu görüntüde gerçi biraz elim oynadı
     OLYMPUSÇULAR
  • hocam oyle yemek görüntüleri koyarsan hele bakan aç ise yorum yerine ancak yemek yemek için acele eder
    eline sağlık ben beğendim hele lahmacunu cok beğendim
  • quote:

Orjinalden alıntı: savcix

hocam oyle yemek görüntüleri koyarsan hele bakan aç ise yorum yerine ancak yemek yemek için acele eder
    eline sağlık ben beğendim hele lahmacunu cok beğendim

• quote:

Orjinalden alıntı: savcix

inşallah kardeş makine gelsin çekip burayada fotoları koyarım..
    Birde galiba senden benden başka olympus kullanan yok veya var buraya gelmiyorlar

genelde makinayı alana kadardır bu işler, ondan sonra uçulur....

s560 görüntülerini merakla bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fanican -- 15 Şubat 2008; 15:58:21 >

• evet makinem elime geçti ilk izlenim olumlu tabi bu izlenim acemi izlenimi onuda belirteyim.3 tane makro çekim yaptım.makinada her makro çekim yapacağım vakit malesef menüye girib makroyu secmem gerekiyor.şimdilik resimler bunlar daha sonra inş çektikçe eklemeye çalışırım.

OLYMPUSÇULAR
  • olympus sp 550 uz

OLYMPUSÇULAR
  • tüm fotolarda ayarlarını bilmediğimden görüntü sabitleme vs yapmadım.

OLYMPUSÇULAR
  • görüntüler ii çıkmamış ama daha yeni eline geçtiğindendir zamanla daha iyisini çekersin inşallah
  • bi tanede benden olsun. makinem Olympus FE-230

OLYMPUSÇULAR
  • Artalan iyi diil ama idare edin

OLYMPUSÇULAR
  • arkadaşlar okullar açıldığından dolayı fazla foruma giremiyorum artık ama inşallah en yakın zaman da fotoğraf ekleyeceğim
  •  OLYMPUSÇULAR
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.