Şimdi Ara

OLYMPUSÇULAR (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
612
Cevap
0
Favori
43.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 gün önce aldım teknosa2dan kızım da FE 230 vardı ona aldandım. Malesef FE 230 daha düşük model olmasına rağmen renklerde onun kadar doğal ve canlı değil yarın % 15eksiğine iade edicem. aslında teknik özellikleri çok iyi ama foto kalitesinden memnun kalmadım bu makineden kullanan ve mutlu olanlar nerde hata yapıyorum söylesin lütfen yarına kadar zamanım var
  • fanifan böyle birşey mi istedin?
    zoom yok
     OLYMPUSÇULAR

18x zoom
     OLYMPUSÇULAR

zoom yok
     OLYMPUSÇULAR

18x zoom
     OLYMPUSÇULAR

dün fırsat bulamadım bugün ekleyebildim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canozpinar -- 15 Mart 2008; 13:34:54 >

• bir tanede benden

OLYMPUSÇULAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yürüyen Johnnie -- 15 Mart 2008; 16:48:37 >
  • Süleyman, fe-280 ile ilgili yorumun için tşkler. Mju-700 modeli teknosada 210 ytl'ye düşmüş. Aramızda bu model bir makinası olan arkadaş var mı acaba? Özellikle gece çekimlerini merak ediyorum.
  • all_blue aldınmı fe-280 i?
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak0708

all_blue aldınmı fe-280 i?

Hayır almadım. Fe-280 hakkında bazı olumsuz yorumlar geldi. O yüzden vazgeçtim. Mju-700 de yabancı bir sitede fotoğraf kalitesi konusunda 5/10 puan almış. Ondan da vazgeçtim.
  • Valla diyarbakırlı tek başına almış götürmüş topiği. Saygılar
  • ben şu makinayı alıp dışarı çıkma fırsatı bulsam antalya ve bi ara gidebilirsem kaş show yapıcam da fırsat bulamıyorum.veya kaş show yapmaktan vazgeçtim dünyanın en güzel yeri şimdi resimleri görüp herkes akın eder güzelliği bozulur
  • bugün öğlen çektim bunu.
    sp-550uz

OLYMPUSÇULAR
  • Merhabalar arkadaşlar. İlk mesajım bu. Ben de SP550-uz Kullanıcısıyım. Birkaç fotoğraf atayım dedim.

Eh 18x optik zum olunca insan ister istemez tepeye bakıyor

OLYMPUSÇULAR

Bu da bizim Porsuğun ördeklerinden. Bu fotoda da full zoom

OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

Bu da makro. Ama evin içinde :)

OLYMPUSÇULAR

• @jackabbo

ay resmin çok güzel.tam olarak hangi ayarlarları ve ne kadar zoom yaptığını yazarsan sevinirim.geçen gün bende biraz uğraştım ayı böyle ayrıntılı çekebilmek için ama beceremedim galiba.

OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

• canozpinar fotolar için tşk, evet böyle demiştim.
    18x optik zoom harika bişe, yani düşünün normal bir silah 200 metre menzile sahipken siz 1000 m den vuruyorsunuz,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fanican -- 18 Mart 2008; 9:34:10 >
  • Valla başta tripod şart, ben bunu anladım. Bu fotoyu tripodsız çektım. Epey uğraştırdı.

Ay'ın Exıf i :

F : 4,5

Pozlama : 1/200

Odak uz. : 84 mm

ISO : 100

Manuel de çektim.

Zum tam olarak kaç bilmiuorum, odak uz. yazıo da.. Vallahi sonuna kadar dayadım zumu
  • çok teşekkürler.en yakın zamanda deneyip buraya koyarım bende çektiklerimi
  • olympus kullanıcıları olarak 4 kişiyi bulduk hayırlı olsun
    neden başka üyemiz yok diye düşünüyorum aklıma 3 seçenek geliyo;
    1-ya bizlerden başka bu forumda olympus kullanan yok
    2-ya kullanıpta memnun kalan yok
    3-ya da bu topiğe girmeye zamanları yok
    valla ikinci seçenek olmasında geri kalanlara razıyım ne dersiniz?....
  • 2. seçeneğin olup olmamasının da bir önemi yok bence.önemli olan kullananın memnun olup olmaması.
  • Olympusçu arkadaşlar merhaba :) ben de bir makine almayı düşünüyorum, 2 makine arasında kaldım. birisi canon ixus 950 diğeri de sizin :) olympus mju 820. sizce hangisini almalıyım? ixus'u uygun fiyata buldum ama olympus'un da özellikleri dikkat çekic.i biraz yardımcı olur musunuz makineyi en iyi kullanan bilir.
  • arkadaşlar bir haftadır tatile çıkmıştım yeni döndüm maşallah topik çok canlanmış bir kaç güzel fotoda benden olsun

OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

• bence iki makinayıda iyice bir incele ama bana sorarsan mju820 derim çünkü ben kullanıyorum gayet başarılı bir makina özellikle gece çekimleri çok hoşuma gidiyor bir kaç makroda ekliyeyim sen artık ona göre karar ver

quote:

Orjinalden alıntı: wouow

Olympusçu arkadaşlar merhaba :) ben de bir makine almayı düşünüyorum, 2 makine arasında kaldım. birisi canon ixus 950 diğeri de sizin :) olympus mju 820. sizce hangisini almalıyım? ixus'u uygun fiyata buldum ama olympus'un da özellikleri dikkat çekic.i biraz yardımcı olur musunuz makineyi en iyi kullanan bilir.
  • senide aramızda görmek isteriz
    quote:

Orjinalden alıntı: zengin_47

Valla diyarbakırlı tek başına almış götürmüş topiği. Saygılar
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.