Şimdi Ara

OLYMPUSÇULAR (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
612
Cevap
0
Favori
43.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • olyumpos güzel yermiş hep gitmek istemişimdir.inşallah bir gün giderim iyi fotolar canozpinar..
    makro ya devam..

OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkntrk -- 28 Mart 2008; 14:43:12 >

• makroya devam...

OLYMPUSÇULAR
  • makro....

OLYMPUSÇULAR
  • makro devam...

OLYMPUSÇULAR
  • devam..

OLYMPUSÇULAR
  • olympus çular nerdesiniz buda diğer olympus topiği gibi ilgisiz kalıp alt sıralara düşece sanırım,fazla olympus makina kullanan yok....

OLYMPUSÇULAR
  • olympusçu varda hergün resim çekemiyoz hakan kardeş.
  • doğrusun burak kardeş bende her gün çekemiyorum bu fotolar geçen yıl çektiklerim.topiğimiz zenginleşsin diye koydum hemde makinenin peformansını göstermek için... almayı düşünen veya merak edenler için..vb...
    quote:

Orjinalden alıntı: burak0708

olympusçu varda hergün resim çekemiyoz hakan kardeş.

• canozpinar valla imrenerek fotoğraflara baktım ne güzel yermiş öyle

hakan senin makrolarda çok güzel yazın gelmesiyle birlikte güzel makrolar siteye ekliyeceğim
  • rastgele bir çekim

OLYMPUSÇULAR
  • doğanın eşsiz farkı
     OLYMPUSÇULAR

arkadaşlar bitanede kendi fotoğrafımı eklemek istedim
     OLYMPUSÇULAR
  • geçenlerde çok ilginç bir fotoğraf çektim hepinizle paylaşmak istedim

''''''''iş bırakma eylemine giden belediye çöpçülerinin görevini yörenin meşhur inekleri yapıyor'''''''''

OLYMPUSÇULAR
  • neyse bugünlük bu kadar yeter
  • ilk makro denemem,hayırlı olsun
    arabanın plaka işlemleri bitmediği için daha trafiğe çıkamıyorum
     OLYMPUSÇULAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yürüyen Johnnie -- 30 Mart 2008; 10:45:02 >
  • araban hayırlı olsun antalya ya gelirsen gezdirirsin bizi artık
  • arkadaşlar kolay gelsin.ben iki makine arasında kaldım yardımcı olursanız sevinirim.OLYMPUS SP 560 UZ ve PANASONİC LUMİX FZ 18. bu makinelerle ilgili araştırmalar yaptım fakat birkaç şey kafama takıldı:

1. bir makinenin imaj sabitleyici olarak sensörü kullanması mı iyidir yoksa lensleri kullanması mı.bu iki makinede bu özellik aynı mı farklı mı hangisi iyi.

2. düşük ışık koşullarında hangisi daha iyi sonuç verir?

3. fotoğraf kalitesi (daha canlı renkler) olarak hangi makineyi önerirsiniz. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler arkadaşlar.
  • @dersuuzula, ben hiç düşünmeden olympus al derim. SP550 kullanıcısıyım ve makimandan çok memnunum. Renk doygunluğu olarak soracak olursan Kodak başı çekiyor. Ama olympus, kalitesini makinayı ilk eline aldığın andan itibaren gösteriyor.

SP550 makrolara devam..

OLYMPUSÇULAR

Bunlar da üç silahşörler

OLYMPUSÇULAR

• jackabbo,aslında gönlüm olympustan yana ama şu imaj sabitleyici kafama takıldı.panasonic bunu lensle yapıyo ve lensle yapması daha iyi sanırım.olympusda bu yok işte daha doğrusu var da sensör üzerinden yapıyo yanılmıyosam.
  • bizim evin kedisi
     OLYMPUSÇULAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yürüyen Johnnie -- 1 Nisan 2008; 18:27:42 >
  • selam arkadaslar uzun arastırmalarım sonucunda ve babamın gencligindeki (1974 yıllarında) olympus deneyimlerini duyduktan sonra
    bi olympus makina almak istiyorum ben sp-550 yada sp-560 dusunuyorum bana yardımcı olursanız sevinirim
    yanlız baska marka tercih etmiyorum f/p acısından yoksa bende biliyorum canon almayı :D :D
    şimdiden tesekkürler
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.