Şimdi Ara

OLYMPUSÇULAR (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
612
Cevap
0
Favori
43.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: burak0708

bizim evin kedisi
     OLYMPUSÇULAR

hımm guzel kedi baya net cıkmıs
  • bir kaç makro

OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: skaya35

selam arkadaslar uzun arastırmalarım sonucunda ve babamın gencligindeki (1974 yıllarında) olympus deneyimlerini duyduktan sonra
    bi olympus makina almak istiyorum ben sp-550 yada sp-560 dusunuyorum bana yardımcı olursanız sevinirim
    yanlız baska marka tercih etmiyorum f/p acısından yoksa bende biliyorum canon almayı :D :D
    şimdiden tesekkürler

ikiside güzel makinadır bende sp550 var gayet memnunun yeni aldım çok fazla deneyimim yok ama şimdilik memnunum.
  • skaya35 fiyat konusunda zorlanmazsan al bence, bugün inceledim sp560 ı güzeldi,kaliteliydi.
  • quote:

skaya35 fiyat konusunda zorlanmazsan al bence, bugün inceledim sp560 ı güzeldi,kaliteliydi.

evet aslında fiyatı uygun oabilecek sekilde buldum ancak orjinal deri kılıfı yok yanında
    bedava verilmiyo o yuzden sıkıntılıyım sonradan alınca baya pahalı oluyor o yuzden hala dusunmedeyim
    yanlız kesin karar verdim sp560 ı alacagım alıncada bol bol foto ekleyecegim buraya
    yardımın için tesekkür ederim burak0708
  • sp-560 hakkında fikri olan var mı ?

Bu aralar aklımdaki bir kaç modelden biri bu cihaz,
  • Bende Olympus bir makina almayı düşünüyorum MJU-1010 fakat merak ettiğim konu acaba video kaydı süre kısıtlamalımı yapıyor yoksa hafıza kartı kadarmı cevaplarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim...
  • Forumda fazla olympus kullanıcısı yok, bize de almak nasip olmayacak bu gidişle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kenya64

Forumda fazla olympus kullanıcısı yok, bize de almak nasip olmayacak bu gidişle.

bir kactane inceleme sitesi var onların linklerini vereyim istersen bi bak incele aslında dslr
    makina haricinde ne alırsan al resim kalitesi falan prof olmuyo ama sana en uygununu
    ve işini görecek makinayı almalısın ben sp560 ı alıcam nasipse 18x optic zumundan dolayı
    ava cıkıyoruz araziye gidiyoruz benim böle bi ortamda zoom lu foto cekmem için cok pahalı
    makinaları ve lensleri almam lazım ama bu makina bana yeteni verecektir eger amacın benim
    ki gibi ise al yok ben zoom istemiyorum resim kalitesi 10 da 8 olmasın 10 da 9 olsun dersen canonun
    böle modelleri var sx100 ,s3,s5 gibi ama onlarda 10 da 10 degil 10 da 10 istiyorsan dslr makina alman lazım

http://www.dpreview.com/gallery/ burada makinalar var cektikleri resimler kıyaslaya blirsin
    http://www.trustedreviews.com/editorials/ burada search makinanın adını yaz cıkıyo incelersin

• Sağolasın linkler için.
  • arkadaşlar sp 550 ve560 bence kendi dalında harika makinalar sonuçta olympus yapıyor zaten olympusun makinalarını elinize aldığınız gibi kendini kaliteli olarak bi kere baştan gösteriyor arkadaşlar çektiğim fotolara iyi bakın gayet başarılı bir şekilde çıkmış bunuda olympusun kalitesine borçluyum gerçekten olympusun çekimleri harika ben herkese tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: dreamer1981

Bende Olympus bir makina almayı düşünüyorum MJU-1010 fakat merak ettiğim konu acaba video kaydı süre kısıtlamalımı yapıyor yoksa hafıza kartı kadarmı cevaplarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim...

M tipi xd kartlar kısıtlamalıdır. eğer H tipi alırsan kısıtlama olmaz(hafıza kartının sol altında yazar bu harfler)
  • acıkcası daa cok olympuscu gormeyı umuyordum :) ben 3 senedir canon ixus 400 kullanıcısıyım.makinamdam memnunum elbette ama nedense daha karısık makinalar hosuma gitmeye basladı bu yuzden bi dslr almaya karar verdım.olympus e 410 10 gun içinde elimde olacak yeni makinam.resim çektikçe paylasıcam fakat neden dslr ciler yok burda.olympus dslr lerde de iddaali...
  • quote:

Orjinalden alıntı: medxr13

acıkcası daa cok olympuscu gormeyı umuyordum :) ben 3 senedir canon ixus 400 kullanıcısıyım.makinamdam memnunum elbette ama nedense daha karısık makinalar hosuma gitmeye basladı bu yuzden bi dslr almaya karar verdım.olympus e 410 10 gun içinde elimde olacak yeni makinam.resim çektikçe paylasıcam fakat neden dslr ciler yok burda.olympus dslr lerde de iddaali...

bas-çek forever (canozpiar hariç tabi)

• quote:

skaya35 fiyat konusunda zorlanmazsan al bence, bugün inceledim sp560 ı güzeldi,kaliteliydi.

bununla birlikte video cekimi yapmak istiyorum bu konuda biraz bilgi verirsen sevinirim na kadarlık bi kart almalıyım hangi marka nasıl bişi olsun batarya olarak pil tavsiyesinde de bulunursan sevinirim
    tesekkürler.......
  • 1gb kartla 640*480 30 fps 9dk civarı video çekebiliyor.15fps yaparsan süre 2 kat artıyor.video çekerken optic zoom maalesef yok dijital yapabiliyorsun ama.şunu da belirteyim 640*480 30 fps video çekebilmen için kartının h tipi olması gerekiyor.xd kartların m h gibi çeşitleri var alırken dikkat et h olsun.diğer kartlarla 15sn çekebiliyorsun o modda 15fps te ise sorun yok tüm kartlarla uyumlu.ayrıca 320*240 çözünürlük seçeneği de var uzun çekimlerde bunu kullanabilirsin.
  • dün kaş taydık.antalya ya 188km uzaklıkta ve antalya nın en güzel ilçesi olur kendileri.hatta dünyada bundan daha güzel bir yer bilmiyorum.çok kalamadım ondan az foto çekebildim birkaçını sizinle paylaşmak istiyorum.

karşınızda kaş
     OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

bu resimdeki ada meis adası.yünanistan a ait bir ada maalesef.yukarıdaki resimden kaş a ne kadar yakın olduğunu görebilirsiniz.
     OLYMPUSÇULAR

kaş ın içinden birkaç kare hava hafif yağmurluydu.
     OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

bunları gece çektim.2. resimde yağmur ve tripod olmaması görüntüyü bozmuş.
     OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canozpinar -- 6 Nisan 2008; 23:08:16 >

• up

OLYMPUSÇULAR
  • geçen yaz marmaris...

OLYMPUSÇULAR
  • Çanakkale'deydim

OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.