Şimdi Ara

OLYMPUSÇULAR (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
612
Cevap
0
Favori
43.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

umarım beğenmişsinizdir.

• burak kardeş fotolar çok güzel inşallah bizede gitmek nasip olur.emeğine sağlık...
  • makroya devam..

OLYMPUSÇULAR
  • arkadaşlar bu aralar sınavlarımız var foruma fazla takılamıyorum inşallah en yakın zamanda yeni fotoğraflar eklemeye devam edeceğim çok güzel fotoğraflar eklemişsiniz tebrik ederim hakan makrolar güzel bencede devam
  • Arkadaşlar selam!
    Ben de sp550 kullanıcısıyım yaklaşık 1 ay oldu alalı. Topiği yeni keşfettim. en kısa zamanda ben de paylaşımda bulunmak isterim. Bu arada video çekimlerindeki süre kısıtlaması konusunda verdiğiniz bilgi için minnettarım. Teknik servisi aradım onlar bile aydınlatmadı bu konuda. Bu modeller böyle deyip çekildiler kenara.

Bir de 550 için önerebileceğiniz F/P bir tripod var mı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaNaT

Arkadaşlar selam!
    Ben de sp550 kullanıcısıyım yaklaşık 1 ay oldu alalı. Topiği yeni keşfettim. en kısa zamanda ben de paylaşımda bulunmak isterim. Bu arada video çekimlerindeki süre kısıtlaması konusunda verdiğiniz bilgi için minnettarım. Teknik servisi aradım onlar bile aydınlatmadı bu konuda. Bu modeller böyle deyip çekildiler kenara.

Bir de 550 için önerebileceğiniz F/P bir tripod var mı acaba?

öncelikle hosşgeldin aramıza
    valla haklısın teknik servis öyle benimde makinem bozulduğunda vermiştim yok yurt dışında yok parça bekliyor diye 2 ay oyalamışlardı.allahtan sonunda aldım.
    olympus un makineleri kaliteli ama şu teknik servis desteğini çözmeleri lazım.(eğer ki türkiye deki servisi bir problemi halledemiyorsa makineyi çek cumhuriyeti ya da portekizdeki olympus merkez teknik servise yolluyor)

bu arada tripod olarak Petrix 3128 kullanıyorum bimeksten aldım.ben aldığımda 27 YTL ydi şimdi dolar yükseldiği için 36 YTL falan. linki veriyorum:
    tıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yürüyen Johnnie -- 10 Nisan 2008; 17:10:17 >

• up
    geçen yaz didim...gün batımı...

OLYMPUSÇULAR
  • hakan çok güzel bir kare yakalamışsın tripod kullanmadığın için biraz kumlanma var sanırım
  • Arkadaşlar bu arada benim makinamda 1 GB xd M tipi kart var ve videolar 640x480 30fps de 15sn gibi aralıklarla çekilebiliyor. H tipi xd kart siparişi vericem ama önce emin olmak için tekrar sorayım istedim. H tipi kartın bu kısıtlamayı kaldırdığı kesin değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaNaT

Arkadaşlar bu arada benim makinamda 1 GB xd M tipi kart var ve videolar 640x480 30fps de 15sn gibi aralıklarla çekilebiliyor. H tipi xd kart siparişi vericem ama önce emin olmak için tekrar sorayım istedim. H tipi kartın bu kısıtlamayı kaldırdığı kesin değil mi?

http://forum.donanimhaber.com/m_14561223/tm.htm burada da yazıyor istersen bak (sayfanın ortalarına doğru bahsedilmiş hafıza kartından)

• merhaba süleyman

güneş batmak üzereydi makineyi çıkarıp çekenekadar ayarlarıyla uğraşamadım ondan biraz kumlu birde makine auto ayardaidi isoyu yüksek ayarlamış olabilir.
    quote:

Orjinalden alıntı: süleyman_21

hakan çok güzel bir kare yakalamışsın tripod kullanmadığın için biraz kumlanma var sanırım
  • başka bir gün batımı fotom...fethiye Çalış plajı

OLYMPUSÇULAR
  • gün batımının her türlüsü güzel gün batımını çekmekten o kadar büyük bir zevk alıyorum ki
  • hakan sen hangi programdan fotoğrafları çerçeveletiyorsun?programı banada gönderebilirmisin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: all_blue

Süleyman, fe-280 ile ilgili yorumun için tşkler. Mju-700 modeli teknosada 210 ytl'ye düşmüş. Aramızda bu model bir makinası olan arkadaş var mı acaba? Özellikle gece çekimlerini merak ediyorum.

bende var. fakat şuan bi sorunu var ekranda rakamlar harfler felan çıkıyor anlamadım?
  • Arkadaşlar bende SP 560 aldım dün.İlk resimleri ekliyorum.Hiç bir ayarını bilmeden çok amatörce ve tripodsuz çektiğim resimler olmasına rağmen hiç fena durmuyor.Makinayı almakla doğru seçim yaptığıma inanıyorum.

OLYMPUSÇULAR

Bu da yakın çekimim.Duvardaki geçen seneden kalan sinek

OLYMPUSÇULAR

Bu da arkadaşlardan biri

OLYMPUSÇULAR

Bu da diğer arkadaş

OLYMPUSÇULAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ffbb25 -- 13 Nisan 2008; 13:11:22 >

• @ffbb25

makinan hayırlı olsun

hı birde lens boyutunu sormuştum onu da yazarsan sevinirim merakım gitsin
  • arkadaşlar fotoğrafları 800x600 boyutunda yükleyin lütfen topiğe girmek için nerdeyse saatlerce bekliyoruz
  • merhaba süleyman
    ben bunu "photo filtre " programıyla düzenledim aşağıdaki link görünüyorsa ordan indire bilirsin yada google dan arat indirme linklerine ulaşırsın free bir program çok kullanışlı nette türrkçe yamasınıda bulabilirsin.
    "http://www.yukleyelim.com/program/8929/Photo_Filtre "

quote:

Orjinalden alıntı: süleyman_21

hakan sen hangi programdan fotoğrafları çerçeveletiyorsun?programı banada gönderebilirmisin?

• ffbb25 makinan hayırlı olsun güle güle kullan .
    benimde düşündüğüm makinalardan biraz daha açıklayıcı bir inceleme yapabilirmisin.
    mesala 18 zoomu var bu na bir örnek koya bilirmisin. aynı ortamda çelikmiş farklı iso değerlerinde foto koya bilirmisin mesela 100 , 200 ,400, 800 , 1600 iso değerlerinde birde iç mekanda auto moda çekim yapıp koyarmısın düşük ışıklandırmalı flaş kapalı olursa iyi olur performansını görmek acısından .
    bu makineyi almayı düşünüyorum da .....
    teşekkürler....
    not: süleyman arkadaşın dediği gibi fotoları 800x600 yüklerseniz daha iyi olur sayfanın açılması harbiden geç oluyor.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.