Şimdi Ara

OLYMPUSÇULAR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
612
Cevap
0
Favori
43.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR
  •  OLYMPUSÇULAR

......
    ....
    ..
    .
  • bir yıl önce OLYMPUS SP-510 marka makinayı aldım aldığımada bin pişman oldum bu kadar berbat resim çeken bir makina görmedim. canon a 530 umda var 10 kat daha güzel resim çekiyor.
  • ben makinamdan gayet memnunum çektiğim fotoğraflar ortada bence çok kaliteli çekimler yapıyor

quote:

Orjinalden alıntı: tanery_2

bir yıl önce OLYMPUS SP-510 marka makinayı aldım aldığımada bin pişman oldum bu kadar berbat resim çeken bir makina görmedim. canon a 530 umda var 10 kat daha güzel resim çekiyor.
  • şu 18x optik zoom un hakkını verelim biraz
    evin balkonundan sağa sola zoom yaptım
    zoom suz hali
     OLYMPUSÇULAR

yakınlaşıyoruz
     OLYMPUSÇULAR

en son
     OLYMPUSÇULAR

yine zoom yok
     OLYMPUSÇULAR

yakınlaşıyoruz
     OLYMPUSÇULAR

en son
     OLYMPUSÇULAR

devam zoomsuz
     OLYMPUSÇULAR

yaklaşıyoruz
     OLYMPUSÇULAR

en son
     OLYMPUSÇULAR

• forumda pek olympus kullanan yok galiba.dandirik optic zoom u bile olmayan beko yu saymazsak bu sp-550uz ilk makinam.aşırı acemi ve bir o kadar hevesliyim.forumda bu cihazı kullanan varsa eğer çektiklerini burada paylaşırsa veya iyi foto çekmek için hangi ayarlarda kullanılması gerektiğini falan yazarsa çok sevinirim.
  • çekimler gayet normal bence abartılacak bişaey yok ortada
    ben olympustan çok ama çok memnunum

quote:

Orjinalden alıntı: canozpinar

forumda pek olympus kullanan yok galiba.dandirik optic zoom u bile olmayan beko yu saymazsak bu sp-550uz ilk makinam.aşırı acemi ve bir o kadar hevesliyim.forumda bu cihazı kullanan varsa eğer çektiklerini burada paylaşırsa veya iyi foto çekmek için hangi ayarlarda kullanılması gerektiğini falan yazarsa çok sevinirim.
  • @süleyman_21

ikimizden başka pek olympusçu yok galiba forumda.

eğer fırsat bulursam yakın zamanda macro çekimleri de koymayı düşünüyorum.
  • Arkadaşlar fe-280 almayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz?
  • bence fe 280 çok güzel bir makina zaten olympusun gece çekimleri harika gündüz çekimlerine gelincede gayet canlı bir şekilde çekimler yapmakta
    fe280 kendi alanında bir çok makinaya fark atar bende bir ara almayı düşünüyordum ama optik zoomu bana az geldi bu yüzden mju 820 aldım

quote:

Orjinalden alıntı: all_blue

Arkadaşlar fe-280 almayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz?
  • yok aslında kullanan var ama okullar foruma fazla giremiyorlar bende okuldan fırsat buldukça foruma giriyorum
    quote:

@süleyman_21

ikimizden başka pek olympusçu yok galiba forumda.

eğer fırsat bulursam yakın zamanda macro çekimleri de koymayı düşünüyorum.
  • çoğunluk öğrenci heralde.benim gibi.benim makinada diğer olympus lar gibi xd kart kullanıyor keşke sd veya mmc kullansaydı demeden edemiyorum.çünkü bilgisayardaki kart okuyucu xd desteklemiyor makinayıda bağlayınca da pil gidiyor.acaba piyasada xd-sd çevirici var mıdır?
  • Merhaba Arkadaşlar,

Forumu taradığımda pekde yaygın olmayan bir makine aldığım kanaati olustu.OLYMPUS markasının kalitesine,çektiğim resimler ve makinanın dizaynı ise hayli güzel..Ancak makine siyah-beyaz foto çekmiyor yada ben bulamadım.Bilen varsa yardımcı olabilir mi? Kitapçığının hepsini okudum- 2 gündür kurcalıyorum yine bulamadım.. Şimdiden teşekkürler.
  • benim makinada siyah-beyaz çekmiyor ama çektiğim görüntüyü resim düzenleme bölümünde siyah-beyaza çevirebiliyorum

quote:

Orjinalden alıntı: facess

Merhaba Arkadaşlar,

Forumu taradığımda pekde yaygın olmayan bir makine aldığım kanaati olustu.OLYMPUS markasının kalitesine,çektiğim resimler ve makinanın dizaynı ise hayli güzel..Ancak makine siyah-beyaz foto çekmiyor yada ben bulamadım.Bilen varsa yardımcı olabilir mi? Kitapçığının hepsini okudum- 2 gündür kurcalıyorum yine bulamadım.. Şimdiden teşekkürler.
  • bende öğranciyim ama ara ara takılıyorum foruma bende bu xd karta gıcık oluyorum çevirici hakkında bir bilgim yok peki direk xd kartı okuyan kart okuyucuları varmı acaba eğer varsa bir tane almam lazım ondan ziyade bu aralar batarya almayı düşünüyorum ve olympusun kendi orjinal bataryası yaklaşık 100 ytl acaba yan sanayi batarya satan yerler varmı
    quote:

çoğunluk öğrenci heralde.benim gibi.benim makinada diğer olympus lar gibi xd kart kullanıyor keşke sd veya mmc kullansaydı demeden edemiyorum.çünkü bilgisayardaki kart okuyucu xd desteklemiyor makinayıda bağlayınca da pil gidiyor.acaba piyasada xd-sd çevirici var mıdır?

• AA kalem pille çalışmıyor mu senin makina?bende duracell 2650mah pil var şarjlı 8 adet aldım.eğer AA pille çalışıyorsa orijinaline 100ytl vermene gerek yok.benim makine 4 taneyle çalışıyor.çift hafıza kartı cift pille geziyorum
  • yok benim makina lion batarya ile çalışıyor
    quote:

AA kalem pille çalışmıyor mu senin makina?bende duracell 2650mah pil var şarjlı 8 adet aldım.eğer AA pille çalışıyorsa orijinaline 100ytl vermene gerek yok.benim makine 4 taneyle çalışıyor.çift hafıza kartı cift pille geziyorum
  • yakın mesafeden, mesela 20 metreden filan bir 18x zoomlu foto örneği koyabilirmisiniz?
  • yarın çekebilirim ancak.çekince buraya koyarım
  • quote:

yarın çekebilirim ancak.çekince buraya koyarım

tmm
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.