Şimdi Ara

OLYMPUSÇULAR (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
612
Cevap
0
Favori
43.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba,bende Fe-320 modeli var,yalnız 2gb kartım olmasına rağmen en fazla 10 saniye video çekebiliyorum,bu süreyi uzatmanın veya sınırsız yapmanın bir yolu var mı?
  • SLR'e geçiş yapacağım yakın zamanda.

550uz kullanıyorum şu an. Olympus SLR tavsiye eder misiniz ? Kullanan arkadaşlar varsa yorum bırakırlarsa sevinirim.

Gerçi epey bi vurmuşsunuz Olympus'un beline ama yukarıda
  • arkadaşımın olympus 570 uzsinde 10 resimde bir sarı tonu baskın çekim yapıyor resim sarı renginde çıkıyo bunun nedeni ne olabilir...saygılar..
  • Makinanın menülerinde beyaz dengesi ayarını autoya getirsin.WB diye geçiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cunkurd

Makinanın menülerinde beyaz dengesi ayarını autoya getirsin.WB diye geçiyor.

beyaz dengesi ayarından değil 10 resimden biri sarı diyorum hocam her resim değil...
  • cihazın yazılımını güncelleyin isterseniz belki sorun düzelir.

http://www.olympus.com.tr/consumer/29_19615.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: *GökCell*

Arkadaşlar merhaba,bende Fe-320 modeli var,yalnız 2gb kartım olmasına rağmen en fazla 10 saniye video çekebiliyorum,bu süreyi uzatmanın veya sınırsız yapmanın bir yolu var mı?

kullandığın hafıza kartı h tipi değil ise ondan yapıyor olabilir. kullanım kılavuzunda onunla ilgili bilgi olması lazım. mesela benim sp550uz 640*480 30fps çekimi sadece h tipi xd kartla yapabiliyor. m tipi kartla 30sn falan çekebiliyor.
  • Yok mu Olympusçulardan fotoğraf çeken.

Ben yaz okulunda tıkandım kaldım...Kısmet Eylül'e artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eren Polat

quote:

Orjinalden alıntı: cunkurd

Makinanın menülerinde beyaz dengesi ayarını autoya getirsin.WB diye geçiyor.

beyaz dengesi ayarından değil 10 resimden biri sarı diyorum hocam her resim değil...

fotoğraf ekleyin görelim bi
  • selam olympus cu arkadaslarım uzun bir suredir yoktum makinamı elime alma fırsatım olmadı burada sohbet baya koyulasmıs cok sevindim ben pek anlamam fotografcılıktan ama sunu fark ettim kullandıgımız makinalar yazılım destegi ile ısık ve odaklanma yapıyor bu yuzden otomatik cekimlerde cekimlerdeki kalite birbiriyle uymaya biliyor ancak manuel cekimlerde de surekli ayar gerekiyor bende sp-560uz var bana cok kaliteli bi makina lazım degildi ben bunu aldım su varki bi optic zoom yaptıgım zaman diger compact makinalar benden geride kalıyor özellikle bu fiyata inanın bu buyuk bir keyif tavsiye ederim makinayı elinize aldıktan 2500 ile 3000 poz sonra makinayı cozmeye baslıyor ve guzel cekimler yapabiliyorsunuz o yuzden sabırsız olmayın deklansöre cok hassas basın.. bu yorumum için hatam olduysa tum ustadlardan özur dilerim uzun bir sureligine foruma giremiyebilirim nacizane bir iki poz eklemek istedim ısıgınız bol bataryanız dolu olsun .....
    saygılar.....
     OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

gece kondu ve apartman karması izmir mavisehir den

OLYMPUSÇULAR

• bunlar da benden. çekene kadar canım çıktı
     OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR
  • 570 modelini düşünüyorum....
  • (Olympus Mju750+2gb. XD) şimdilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enoman -- 21 Ağustos 2008; 21:38:09 >
  • 570 kullanamadım optik zoom sol elide işgal ediyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironman -- 25 Ağustos 2008; 13:46:35 >
  • işgal ediyor derken?
  • arkadaşlar çoktandır yazmıyorum daha doğrusu çoktandır fotoğrafları photoshoplamaktan fotoğraf çekme fırsatı bulamıyorum maşallah sayfa alıp başını gitmiş ilk bu topiği açtiğimda olympusçu olarak ben tektim sonradan bir kaç arkadaş daha eklendi ama şimdi görüyorum ki bir çok kişi konuya dahil olmuş
    en güzel fotoğrafları çekmeniz dileğiyle hepinize kolay gelsin

• evet bir ara baya coşmuştu burası ama artık pek yazan olmuyor maalesef. ben de bu ara okul kaydı vs. işler yüzünden pek fotoğraf çekip ekleyemiyorum buraya.
  • Arkadaşlar merhaba;

Buradaki resimleri görünce Olympus yerine Fujifilm A920 aldığıma pişman oldum ! Keşke kompak serideki Olympus'lardan alsaymışız... Ben kendime SLR Like beğeniyorum. Olympus çok hoşuma gitti. Ama herkes uzak dur dedi. Buradaki resimleri görünce yanlış kanıda olduklarını anladım !

Yaşasın Olymps SP 5xx UZ serisi !
  • sp serisi bence çok kötü makine değil zaten en azından dendiği kadar kötü olduğunu düşünmüyorum. iso 400 ün üstüne çıkmamak lazım ama. tek sinir olduğum yanı bu makinemin.
  • Merhabalar dostlar,
    Ailem ile birlikte yaptığım Muğla,Gökova,Akyaka ve Antalya-İbradı Ormana köyü gezimden yeni döndüm.Gezide çektiğim fotoğraflardan bazılarını beğeninize sunuyorum.Fotolar Olympus SP 550 ile bazıları zoomlu olarak çekilmiştir.

OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cunkurd -- 5 Eylül 2008; 15:40:33 >

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.