Şimdi Ara

OLYMPUSÇULAR (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
612
Cevap
0
Favori
43.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cunkurd -- 5 Eylül 2008; 15:42:42 >

• Ormana dan Akseki dönüşü geçmiştim bir kere çok güzel bir yer.
  • Olympus SP 5XX UZ serisi makina kullanan arkadaşlar,keskinlik ,doygunluk,kontrast ayarlarında hangi ölçüleri kullandığınızda daha net ve rengi doygun fotolar elde ediyorsunuz ? Yukardaki gezi fotolarımın hepsi keskinlik ,doygunluk,kontrast + 1 değerinde çekildi.Önerilerinizi bekliyorum.
  • Geziden birkaç foto daha....Ve son olarak Emiraşıklar Köyü Ali Paşa Konağındaki Osmanlı kedisi.:))Ali Paşa Konağı butik otel olarak hizmet vermekte.

OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cunkurd -- 6 Eylül 2008; 16:27:27 >

• fotoraf koyamıyorum. sp570uz
  • imageshack.us sitesine gir. boyut olarak 800*600ü seç ve ekle. daha sonra en altta direk link olacak. onu kopyala ve [simage]BURAYA YAPIŞTIR[/simage]
  • sanırım başlarda buradaki yorumlardan etkilenip makineme karşı bi önyargım olmuştu. fakat makineye alıştıkça çok daha iyi kullanmaya başladım ilk güne göre ve önyargılarım ortadan kalktı. şuan çok memnunum

20x zoomlu
     OLYMPUSÇULAR

20x zoomlu
     OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

üstteki foto.nun 20x zoomlusu
     OLYMPUSÇULAR

üstteki foto.nun 20x zoomlusu (aynen)
     OLYMPUSÇULAR

20x zoomlu
     OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

20x zoomlu
     OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

üstteki foto.nun 20x zoomlusu
     OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bratka -- 8 Eylül 2008; 23:23:49 >

• çok güzel fotoğraflar bu akşam 1-2 foto da ben ekleyeceğim.
  • sp 570in fotolarını hep kötü görüyordum iyi iş çıkarmış
  •  OLYMPUSÇULAR

lens biraz kirliydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bratka -- 15 Eylül 2008; 0:25:21 >
  • Geçen arkadaşla İstanbul'a gitmiştik. Çektiğim resimlerden birkaçını koyuyorum.

OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canozpinar -- 15 Eylül 2008; 3:11:47 >

• devam...
    Antalya'dan gün doğumu manzaraları. Hemen de özledim Antalyamı

OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

Bilkent'teki ilk günüm.
     OLYMPUSÇULAR

• Nikon P80 makinem vardı, iade ettim. Sonra önüme Panasonic ve Fuji seçenekleri sunuldu. Ama sunulan seçenekler gerçekten kötüydü. Olympus SP-560UZ aldım. Çok ama çok memnunum. Alışmak gerekiyor alete. Ama alıştıktan sonra sonuçlar mükemmel. Bence alınabilecek en iyi DSLR-Like makinelerden biri. Ben alıştığım için, benim için en iyisi diyebilirim.[RAW çekim olayı da çok işime yaradı.]
  • Arkadaşlar merhabalar,
    Gittikçe Olympus SP xxx UZ serisi fotoğraf makinası kullananların sayısı artıyor, bu nedenle forumda bu fotoğraf makinalarını kullananların listesini hazırlasak cok yararlı olacak.ISO performansının dışında eleştirilerde biraz haksızlığa uğramış bir seri olarak görüyorum.Asla makinanızdan soğumayın.ISO ya gelince istisnalar hariç ,kompact ve SLR like makinaların çoğunda bu sorun var.

Örneğin

cunkurd Olympus SP 550 UZ
    canozpinar Olympus SP 550 UZ
    Sezgin Tezel Olympus SP560 UZ......gibi

Veya tüm Olympus kullananları ekleyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cunkurd -- 16 Eylül 2008; 16:10:52 >
  • konuyu açan arkadaş bu aralar pek girmiyor o iş zor yani. aslında çok iyi olur yapılsa
  • olympus µ 700 kullanıyorum.

ilk çıktığında almıştım.

görüntü kalitesi harika...

seviyorum makinamı... :)
    (o da beni tabi... :p)
  • resmi sadece 800*600 e yeniden boyutlandırıp crop yaptım. herhangi bir oynama, photoshop vs yoktur, ekstra lens vs. kullanılmamıştır.
    sadece battaniye yardımıyla sabitlenmiştir istanbul şartlarında(ışık sis duman vs.) fena değil diye düşünüyorum.
    Exif değerleri üstündedir - SP570UZ

OLYMPUSÇULAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bratka -- 17 Eylül 2008; 2:38:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SezginTezel

Nikon P80 makinem vardı, iade ettim. Sonra önüme Panasonic ve Fuji seçenekleri sunuldu. Ama sunulan seçenekler gerçekten kötüydü. Olympus SP-560UZ aldım. Çok ama çok memnunum. Alışmak gerekiyor alete. Ama alıştıktan sonra sonuçlar mükemmel. Bence alınabilecek en iyi DSLR-Like makinelerden biri. Ben alıştığım için, benim için en iyisi diyebilirim.[RAW çekim olayı da çok işime yaradı.]

panasonic ve Fuji seçenekleri sunuldu diyorsun...Neye göre kötü ve hangi makinalar sunuldu...
    alınacak en son slr-like lardan biri sp560uz

netlik,canlılık,disturtion,renk sapma sorunları vs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 17 Eylül 2008; 7:34:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

quote:

Nikon P80 makinem vardı, iade ettim. Sonra önüme Panasonic ve Fuji seçenekleri sunuldu. Ama sunulan seçenekler gerçekten kötüydü. Olympus SP-560UZ aldım. Çok ama çok memnunum. Alışmak gerekiyor alete. Ama alıştıktan sonra sonuçlar mükemmel. Bence alınabilecek en iyi DSLR-Like makinelerden biri. Ben alıştığım için, benim için en iyisi diyebilirim.[RAW çekim olayı da çok işime yaradı.]

panasonic ve Fuji seçenekleri sunuldu diyorsun...Neye göre kötü ve hangi makinalar sunuldu...

Siz kullanmayı bilmiyorsanız bir şey diyemem. Ancak rakibi olarak gösterilen Panasonic' in ve Fuji' nin eş değer modelleri tam bir felaketti. Hatta rezaletti. Nikon P80 ise tam bir hayalkırıklığı idi benim için...

560 UZ için en son alınacak makinelerden biri demişsiniz. Açıkçası bu yoruma çok güldüm. Dediğim gibi kullanmayı bilmek gerekiyor. Şu anda 4 makinem var. 2 compact, bir D-SLR ve bir D-SLR like. Ummadığım kadar başarılı bir ürünle karşı karşıyayım.

Bahsettiğiniz sorunları ben Panasonic, Fuji ve Nikon' un eşdeğer modellerinde gördüm. Olympus' ta yaşadığınız iddia ettiğiniz sorun sizin makinenize özel olmasın sakın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aafco -- 17 Eylül 2008; 9:11:12 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

quote:

Siz kullanmayı bilmiyorsanız bir şey diyemem. Ancak rakibi olarak gösterilen Panasonic' in ve Fuji' nin eş değer modelleri tam bir felaketti. Hatta rezaletti. Nikon P80 ise tam bir hayalkırıklığı idi benim için...

560 UZ için en son alınacak makinelerden biri demişsiniz. Açıkçası bu yoruma çok güldüm. Dediğim gibi kullanmayı bilmek gerekiyor. Şu anda 4 makinem var. 2 compact, bir D-SLR ve bir D-SLR like. Ummadığım kadar başarılı bir ürünle karşı karşıyayım.

Bahsettiğiniz sorunları ben Panasonic, Fuji ve Nikon' un eşdeğer modellerinde gördüm. Olympus' ta yaşadığınız iddia ettiğiniz sorun sizin makinenize özel olmasın sakın?

panasonicte bu tür sorunlar yaşamanız bana biraz çok abarttığını gösterir ki,panasonic ASPH mercek takımını kullanan bir firma ki,o bahsettiğim sorunları Olympusa göre çok çok minimum seviyede yaşatır.
    Fuji ise olağanüstü renk canlılığı ve iso performansı ,ama PF olayında biraz sorunlu olduğu bir gerçek...
    Dünya kabul etmiş,siz etseniz ne olur etmeseniz ne olur...
    AYrıca hala önerilen modelleride yazmadınız,???? niye acaba !!!

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.