Şimdi Ara

Omega 3 Balık Yağı/Şurup - Kalp ve Beyin Sağlığı (172. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.517
Cevap
113
Favori
368.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neptüne krill yağı kullanan var mı? Soğuk sıkımmış ve değerleri iyi . Almayı düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yusufziya Y kullanıcısına yanıt
    şubatta eczaneden 85 liraya aldım sanırım ve n11'dekilerin orijinal olduğunu düşünüyorsanız bir daha düşünün çünkü benim de oradan almışlığım var ve farklı eczanedeki.
  • www.proteinmarket.com.tr
    Xpro Fish Oil 90 Kapsül
    https://www.proteinmarket.com.tr/urun/xpro-fish-oil-90-kapsul

660mg EPA ve 440mg DHA içerir.

Ocean Plus Omega 3 1200 mg 50 Kapsül Ürün Bileşimi
    EPA 384 mg
    DHA 252 mg
    Toplam Omega-3 780 mg

xpro daha iyi mi oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Mogolo kullanıcısına yanıt
    2kapsül alırsanız bu değeri veriyor.

Etil ester olması iyi değil.
    IFOS onayı yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekmek

2kapsül alırsanız bu değeri veriyor.

Etil ester olması iyi değil.
    IFOS onayı yok.
    hocam ocean Plus almak istiyorum ama. sahte mi orjinal mi nasil anliycam. önerdiğin başka marka varmı max 100 tl

• Mogolo kullanıcısına yanıt
    Sahtesi hiç yapılmadı.

• lendanoz55 kullanıcısına yanıt
    Artık kaldırıyorlar orzax yazısını normaldir

• konumuz altlarda kalmış.

bir soru ile yukarı taşıyalım .

2-3 marka kapsül omega3 formu kullandım. hepsinde de kullanım ile başlayan "kaşınma" "deri düküntüsü" oldu. bıraktığımda normale döndü.

sıvı omaga3 formlarıda kalitelidir değil mi? mesela ocean 150ml olanları.

möllers veya carlson demeyin pahalı ürünler bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edward Teach

şubatta eczaneden 85 liraya aldım sanırım ve n11'dekilerin orijinal olduğunu düşünüyorsanız bir daha düşünün çünkü benim de oradan almışlığım var ve farklı eczanedeki.
    Hocam Ocean Plus'ların sahtesi yapılmadı.

Eczaneden yüksek fiyata alırsınız, n11 gibi sitelerden hem daha ucuza hem de son kullanma tarihi daha ileride olan ürün alırsınız çünkü burada satılan ürünlerde sirkülasyon fazla oluyor. Ayrıca n11'de Ocean Plus satan yerler genelde büyük itriyat depoları oluyor.
  • celebic kullanıcısına yanıt
    teknik kısmını bilmem sahteciler ile de oturup yemek yemedim yaptınız mı yapmadınız mı diye ama kutular farklıydı.içi de aynı değildi.ben söylüyorum denemesi 90 95 ne olduysa artık lira + n11'de kaç liraysa.sizin için test ettik diye başlık açılabilir olaya nokta konur yoksa herkes inandığına inanacak.

ben kullanmıyorum artık çünkü n11'dekilere itimadım kalmadı ve şimdi eczanede 100 lira olduysa gerek yok.zaten kan fışkırıyor her yerimden.ben bunu Parathormonun yüksek çıktı dediler vücudu toplayayım diye kullandım b12 D falan ama alakası yokmuş tiroid ayrı bir cumhuriyetmiş.
  • Bağışıklık sistemine faydası olur mu ki. Omega 3ün. Şu ürün nasıldır ustalar.
    urun.n11.com
    Ocean Plus Omega 3 1200 Mg 50 Kapsül Skt:11.21 - n11.com
    https://urun.n11.com/vitamin-ve-mineraller/ocean-plus-omega-3-1200-mg-50-kapsul-skt1121-P274109104

• celebic kullanıcısına yanıt
    https://www.ballstadomega3.com.tr/product/ballstad-omega-3/

bundan denedınız mı hıc norvec den gelme
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

https://www.ballstadomega3.com.tr/product/ballstad-omega-3/

bundan denedınız mı hıc norvec den gelme
    Hayır dostum denemedim daha doğrusu adını ilk defa duyuyorum. Hakkında hiç bir fikrim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mechultipo

Bağışıklık sistemine faydası olur mu ki. Omega 3ün. Şu ürün nasıldır ustalar.
    https://urun.n11.com/vitamin-ve-mineraller/ocean-plus-omega-3-1200-mg-50-kapsul-skt1121-P274109104
    Balık yağının bağışıklık sistemine faydası olduğu söyleniyor ama amaç sadece bu olacaksa pahalı bir yöntem olur. Diğer faydalarının yanında bağışıklığı da artırıyor mu derseniz olabilir.

Bir kaç yıldır bu markayı linkini verdiğiniz siteden ucuz yollu alıyorum. Burada ucuza satıldığı için sahte olabileceğini düşünenler oluyor ama en taze ürün, sirkülasyonu en fazla olan ürünler buralarda satılıyor. Eczanede belki %50 daha pahalı ve son kullanma tarihi daha yakın ürünler oluyor. Bu tip internet sitelerinde satılan ürünlerin son kullanma tarihi daha ileri ve ucuz oluyor.

Bir kaç kutu kullanıp aman aman bir fark beklemeyin. Sayfalar önce bu konuda bir çok yorum yazmışımdır tekrara düşmek istemem ama balık yağı kullanımı uzun bir süreçtir. Merak ederseniz geçmiş sayfalarda yazdıklarıma bakabilirsiniz.

Ekleme: Ben oğlana bağışıklık için İsveç şurubu içiriyorum. İnternetten araştırın bunu isterseniz.

Omega 3 Balık Yağı/Şurup - Kalp ve Beyin Sağlığı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celebic -- 13 Haziran 2019; 13:19:17 >

• Ocean plus balık hapı kullanıyorum günde 1 tane ama faydası var mı bilmiyorum

İnternetten alıyorum daima, eczaneye 2 kat fazla para neden vereyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: celebic

Balık yağının bağışıklık sistemine faydası olduğu söyleniyor ama amaç sadece bu olacaksa pahalı bir yöntem olur. Diğer faydalarının yanında bağışıklığı da artırıyor mu derseniz olabilir.

Bir kaç yıldır bu markayı linkini verdiğiniz siteden ucuz yollu alıyorum. Burada ucuza satıldığı için sahte olabileceğini düşünenler oluyor ama en taze ürün, sirkülasyonu en fazla olan ürünler buralarda satılıyor. Eczanede belki %50 daha pahalı ve son kullanma tarihi daha yakın ürünler oluyor. Bu tip internet sitelerinde satılan ürünlerin son kullanma tarihi daha ileri ve ucuz oluyor.

Bir kaç kutu kullanıp aman aman bir fark beklemeyin. Sayfalar önce bu konuda bir çok yorum yazmışımdır tekrara düşmek istemem ama balık yağı kullanımı uzun bir süreçtir. Merak ederseniz geçmiş sayfalarda yazdıklarıma bakabilirsiniz.

Ekleme: Ben oğlana bağışıklık için İsveç şurubu içiriyorum. İnternetten araştırın bunu isterseniz.

Alıntıları Göster
    ilginize teşekkür ederim. önceki mesajlarınıza da bakacağım

• Krill ürünlerinin sahtesi çok, sadece ebayde satılan ürün toplamı, dünya rezerviinden çokmuş. Ben çok farklı markalar kullandım, en iyisi equazen idi, yurt dıışndan getirme yasaklanınca yattı, ondan sonra da ebay de alaska deep sea fish oil iyiydi
    Şu an carlson kullanoyorum, hdl yükselmesinden kendini bel ediyor ürün, nutraxin, voonka vs pek yükseltmemişti

• quote:

Orijinalden alıntı: agtr

Krill ürünlerinin sahtesi çok, sadece ebayde satılan ürün toplamı, dünya rezerviinden çokmuş. Ben çok farklı markalar kullandım, en iyisi equazen idi, yurt dıışndan getirme yasaklanınca yattı, ondan sonra da ebay de alaska deep sea fish oil iyiydi
    Şu an carlson kullanoyorum, hdl yükselmesinden kendini bel ediyor ürün, nutraxin, voonka vs pek yükseltmemişti
    Balık yağları kollestrolü düşürmüyor muydu ??
  • yusufziya Y kullanıcısına yanıt
    Kötü kolesteolü düşürüyor hocam, iyi kolesterolü yükseltiyor

• 
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.