Şimdi Ara

Omega 3 Balık Yağı/Şurup - Kalp ve Beyin Sağlığı (173. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.517
Cevap
113
Favori
368.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iştah açıyor muu?kilo aldırıyor mu sizce
  • merhaba hem spor hem de kpss hazırlanacağımdan ötürü vitamin destekleri arıyorum.Özellikle zihin açıcı gibi.Balık yağının yanına (ocean plus cok öneriliyor) başka ne almam gerekiyor? Çinko,magnezyum? Bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum.
  • Arkadaşlar bu nasıldır, yurtdışında yaşadığım için internet üzerinden alacağım zamanım yok iherb den alacağım sanırım ama bunun fiyatı diğerlerine göre daha uygun olduğu için sormak istedim.

Ne düşünüyorsunuz bunun hakkında arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzzyCreek

Arkadaşlar bu nasıldır, yurtdışında yaşadığım için internet üzerinden alacağım zamanım yok iherb den alacağım sanırım ama bunun fiyatı diğerlerine göre daha uygun olduğu için sormak istedim.
    https://www.amazon.com/California-Cholesterol-Free-Gluten-Free-Shellfish-Free-Wheat-Free/dp/B00ZNSHMJG
    Ne düşünüyorsunuz bunun hakkında arkadaşlar?
    iHerb'nin kendi markası hocam iherbnin ürünleri iyi ayrıca bugüne özel balık yağlarında %23 indirim var 23OMEGA koduyla + ASC7218 kodunu girerseniz %10 indirim yapıyor.

• O kadar çok mesaj var ki tarayamadım. Cildim için kullanacağım temelde, aşırı kilo verme sonrası sarkan deri için. Yanına Q10 da eklemeyi düşünüyorum, kollajen kullanıyorum ayrıca ve düzenli body building yapıyorum.

Fiyar/performans olarak hangi ürünü önerirsiniz? Balen vs ucuz markalar pek güvenilir değil anladığım da malum bütçeyi de düşünmek gerekiyor.
  • dardanel ton mu almak mantıklı yoksa kapsül almak mı mantıklı.
  • Merhaba arkadaşlar,
    Annem için Norveç'ten Arctic Seal Oil markalı fok balığı yağından yapılma kapsül getirmiştim ve çok işine yaradı. Acaba Türkiye'de fok balığı yağı satılıyor mu? Bilen varsa ve cevaplarsa çok sevinirim.  Omega 3 Balık Yağı/Şurup - Kalp ve Beyin Sağlığı
  • Bilgiler için teşekkürler, yıllardır omega 3 kullanıyorum tavsiye ediyorum.
  • webnettr kullanıcısına yanıt
    hangı markayı tavsıye edıyon
  • 9600_G_T kullanıcısına yanıt
    Bir çok marka kullandım şu anda dönüşümlü olarak Nature's Supreme Omega 3 ve balen marka omega3 kullanıyorum, omega 3 de bildiğiniz gibi markadan ziyade epa ve dha önemli ne kadar fazla epa ve dha o kadar iyi omega 3
  • Ocean Plus olanı alacağım da 500mg ve 1200mg arasındaki fark nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0MG90

Ocean Plus olanı alacağım da 500mg ve 1200mg arasındaki fark nedir?
    İçeriklerini mukayese edin.

• Merhaba arkadaşlar,

Krinol Q10 Premium bu şekilde bir ürüne denk geldim.İnternette pek bir bilgiye denk gelmedim.Güvenilir bir ürün mü acaba? Kullananlar varsa beni bilgilendirirse sevinirim.

• Omega 3 çok önemli eşim ben çocuklar hepimiz kullanıyoruz easyfishoildan omega 3 olarak çok memnun kaldık içeriğinde d vitamini de evden çıkmadığımız şu günlerde bağışıklığımız için çok iyi oldu
  • anksiyete ve panik atak için kullanıp fayda gören varmı
  • Omega 3 balık yağı ağızda balık kokusu gibi koku filan bırakıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D50B08F8B

Omega 3 balık yağı ağızda balık kokusu gibi koku filan bırakıyor mu?
    yok bırakmaz, zaten balık gibi kokmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679

anksiyete ve panik atak için kullanıp fayda gören varmı
    Balık yağının antidepresan özelliği olduğunu hep okuyorum ama çevremde antideprasan yerine balık yağı kullanan birini görmedim.
    Balık yağının sekonder faydası olarak görülebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D50B08F8B

Omega 3 balık yağı ağızda balık kokusu gibi koku filan bırakıyor mu?
    Balık yağının ağızda ve midede balık kokusu bırakması beklenen bir durumdur.

Kimisi az bırakır, kimisi çok bırakır veya bazı hassas kişiler bunu fazlasıyla hissederken bazı kişiler de pek hissetmeyebilir.
    Bu yüzden dikkat ederseniz balık yağları genellikle portakal veya limon aromalıdır.
  • Omega-3 kaygı bozukluklarında faydalı olabilmekle günlük 1500-2000 mg arasındaki değerler etkili olmaktadır. Ayrıca Magnezyum, newsame, passiflora, sarı kantarom çayı veya Solgar lysine faydalı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slamdunk393 -- 6 Nisan 2020; 14:41:53 >
  • 
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.