Şimdi Ara

Ömer Temelli: 'Alex'in kafasını karıştırıp ayrılmasını sağlayan kimseler şimdi ..'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Kimden bahsediyor bakamadım twitter sayfasında yazmış medyaya mı giydirmiş
  • Bu durumlarda isim vermeleri lazım kim doğru kim yanlış insanlar öğrensin hep kimseler üzerinden yürüyo işler kim bunlar biride çıkıp doru düzgün anlatsın
  • QTM.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leo Minor kullanıcısına yanıt
    Mantıklı boylelıkle futbola nifak sokanlardan kurtuluruz.
  • Alex deyince ömrümden ömür gidiyor sanki ya. Bu adamı ne kadar sevmişiz meğer.
  • heee telekinezi yöntemiylen sowunda azizin karşısında bacak bacak üstüne atıp tweet atması sağlanıyor. hatta alamutlu hasan sabbahında yöntmleri sow üzerinde deneniyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Birazda başkana atıfda bulunsun o vakit, Alexi gönderen o
  • quote:

Orijinalden alıntı: Métropol

Alex deyince ömrümden ömür gidiyor sanki ya. Bu adamı ne kadar sevmişiz meğer.

aynen çok özledim kaptanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

heee telekinezi yöntemiylen sowunda azizin karşısında bacak bacak üstüne atıp tweet atması sağlanıyor. hatta alamutlu hasan sabbahında yöntmleri sow üzerinde deneniyor.

ben bugün bir haber aldım hasan sabbah bitmiş. moğollar alamut u yakmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakan Bilal Kutlualp olabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fusion.

quote:

Orijinalden alıntı: Métropol

Alex deyince ömrümden ömür gidiyor sanki ya. Bu adamı ne kadar sevmişiz meğer.

aynen çok özledim kaptanı

+1 bari jubileye gelse ufak bir teselli olur
  • quote:

heee telekinezi yöntemiylen sowunda azizin karşısında bacak bacak üstüne atıp tweet atması sağlanıyor. hatta alamutlu hasan sabbahında yöntmleri sow üzerinde deneniyor.

Sabah sabah şaka mısın sen birader ?
  • QTM nedir arkadaşlar?
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: amonRa

QTM nedir arkadaşlar?

Quality Turkish Media
  • Kaptanın takımdan ayrılmasını sağlayan Kocamandır,Temelli yine saçmalamış,her zamanki gibi suçu başkasına yıkma derdindeler.
  • Gene hayali düşmanlar.. Bitmedi Fenerbahçenin şu düşmanları
  • quote:

Orijinalden alıntı: burock3699

Gene hayali düşmanlar.. Bitmedi Fenerbahçenin şu düşmanları

Yanlış bir şey mi demiş? Neden SOW gidiyor tarzı haberler çıkıyor? Tamamen düşmanlıktan. Adamı çekemiyorlar. İyi futbolcu olduğu için sürekli üzerine oynuyorlar. Medyaya giydirmiş.
  • Alex'i Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman gönderdi. Sanki kendileri adamı kovmamış,hiç bir haksızlık yapmamışlar, Alex gitmek istemiş, Alex'i birileri kandırmış gibi bir bilinç oluşturmaya çalışmasınlar boşuna. Kaptana yapılanları unutmayacak taraftar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.