Yama Notları: Omerta City of Gangsters Türkçe Yama v1.0 Yama Notları [27.05.2024]
Kurulum Talimatları ve Önemli Notlar: !!! ÖNEMLİ !!! Omerta City of Gangsters Türkçe Yama yamanın düzgün çalışması için aşağıda belirtilen bilgilerin doğruluğunu kontrol ediniz... 1. İndirdiğiniz dosya içerisinde bulunan Benioku.txt dosyasındaki yamanın yapıldığı oyun versiyonunu kontrol ediniz. Yama Test Edilen Sürümler.txt içerisinde belirtilen oyun versiyonuna göre yapılmıştır daha alt ve üst versiyonlarda test edilmemiştir ve çalışma garantisi yoktur. 2. Yamayı sadece burada paylaşılan linkten indiriniz. Farklı sitelerden indirilen yamalardan oluşan virüs, yamanın çalışmaması, oyun ve sistem dosyalarının bozulması gibi vb. problemlerden sorumlu değilim! 3. Yamayı farklı bir siteden indirmişseniz indirdiğiniz sitedeki download linki ile burada paylaşılan download linkini ve dosya boyutlarını karşılaştırınız eğer farklılık gösteriyorsa kuruluma devam etmeden çıkın ve indirdiğiniz yamayı mağduriyet yaşamamak için online virüs tarama sitelerinde https://virusscan.jotti.org ( gibi) taratınız ve virüssüz olduğundan emin olunuz. 4. YAMAYI KURMADAN ÖNCE AŞAĞIDAKİ DOSYALARIN YEDEĞİNİ ALINIZ!!! ..\Omerta - City of Gangsters klasöründeki Local klasörü
5. TR Yama klasörü içerisinde verilen dosyaları ..\Omerta - City of Gangsters klasörü içerisine atın ve Kur.bat dosyasını çalıştırın. 6. CMD ekranında yüklemenin bitmesini bekleyin. Yükleme bittikten sonra CMD penceresi otomatik kapanacaktır. Daha sonra oyuna giriş yapıp TÜRKÇE olarak oynayabilirsiniz. 7. Yamayı kaldırmak isterseniz 4 numaralı açıklamadaki yedeğini aldığınız dosyaları aynı yerlerine geri kopyalayarak değişimi, onaylamanız yeterlidir. P.S. To Game Developers; This patch has been prepared by for the convenience of Turkish users and for them to enjoy the game more. If the game makers do not have approval/consent, please contact admin@bitlikutu.com via e-mail address. In line with your request, the download links will be removed from all the places I have published within 24 hours. Thank you for your interest. Kind Regards. Oyundan Resimler: !!! TEŞEKKÜRLER !!! Eğer bu yamayı aşağıda paylaşılan linkten indirdiyseniz; Emek hırsızlarına pirim vermediğiniz için teşekkürler. Yama yapımında güzel sözleriyle motive eden arkadaşlara teşekkürler. Bitlikutu'ya destek olan arkadaşlara teşekkürler. Keyifli oyunlar… ÇEVİRİ DURUMU %100 Mevcut Çeviri Yapılmış Olan Dosyaları Aşağıdaki Linkten İndirerek Kullanabilirsiniz v1.0 ÇEVİRİ YAPILAN OYUN VERSİYONU : v1.07 TÜRKÇE YAMA VERSİYONU : 1.0 İndirme Linkleri Omerta: City of Gangsters Türkçe Yama v1.0 ORJİNAL TÜRKÇE YAMA SAYFASINDAN v1.0 İNDİR |
Omerta: City of Gangsters 5DLC Türkçe Yama [TAMAMLANDI] (Normal Çeviri) [27.05.2024]
-
-
Emeğinize sağlık. Böyle bir projeye ihtiyacımız vardı. Birazdan deneyeceğim, yorumlarımı ilerleyen zamanlarda tekrar yazarım.
-
Aslında bu yamayı 4-5 ay önce yapmıştım ve ücretli olarak yayınlamayı düşünüyordum fakat sitemde yaptığım Türkçe Yama Çevirileri Nasıl yapılsın anket sonuçlarına bakınca, ülkedeki oyuncuların mali durumlarını düşününce ve Youtube yorumlarını okuyunca vazgeçtim bu nedenle şuan ki haliyle ücretsiz yayınlamaya karar verdim.
Türkçe yamanın detaylı testini henüz yapmamıştım şuan Youtube kanalımda seriler halinde hem test ediyorum ve sorun gördüğüm yerleri not alıyorum hem de oyunun incelemesini yapıyorum. Video serisini bitirdikten sonra gördüğüm hataları giderip (çok büyük hatalar değil kelime, yazım yanlışı vb.) nihai sürüm olarak Türkçe yamayı güncellemeyi düşünüyorum.
Yama ve Oyun hakkında daha detaylı bilgiye ulaşmak isteyen arkadaşlar Bitlikutu Youtube kanalımdan omerta serisini inceleyebilirler.
-
Konuya ilgin için teşekkürler. Bu belki de yeni yamalar için bir sıçrama tahtası olur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X