Seni terbiyesiz + deli olduğun için engelledim ..cahilliğinden kurtulmak istiyorsan ve dünyada neler yaşanıyor bilmek istiyorsan da ayrıca gazete dergi okuma alışkanlığı edinmeni tavsiye ediyorum |
Chery Omoda 5 için 40/45 gün plastik yedek parça beklemek normal mi ? ( Daha da uzun sürecek ) (3. sayfa)
-
-
Bu arkadaşın özeti bu. Premium Megane 4 önerdiği zamanlarda aracı bile yoktu, Megane'ı bile yoktu, başka mesajlarda hiç araba sürmedim gibi imaları vardı. Senelerce Megane diye kafa ütüleyen arkadaş sahip olmadığı aracı öneriyor, Passat Superb yazılan konularda öne sürüyordu.
-
Marka ismini doğru yazamıyordu daha önceleri. 3 ay farkla bir konuda başkasına bu markanın avukatı mısınız, çinli araç alınmaz diyip 3 ay sonraki konuda bu markayı kötüleme kampanyası var demiş birisi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunpower-storm -- 8 Mayıs 2024; 16:27:9 > -
İşte omurga , karakter derken bunlardan bahsediyoruz :) Var boyleleri maalesef.
-
Toyota CH-R bekletiyor o kadar. Bence normal!
-
Daha 1 ay önce yazmıştım..inanmayan, çemkiren Çinli satış temsilcileri olmuştu..ne oldu %40 ek vergi geldi Çinli bebeklere..Yetmedi bir de yedek parçaya ..önce dünyayı ekonomiyi takip edeceksin, sonra aklını (varsa) işleteceksin...hadi hayırlı traşlar
yeniçağ gazetesiYedek parça deyip geçme artık almak yürek isterhttps://www.yenicaggazetesi.com.tr/yedek-parca-deyip-gecme-artik-almak-yurek-ister-808438h.htm?page=3
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tartekin -- 12 Haziran 2024; 17:56:34 > -
Kaza tarihi ile servisin size aracı eksiksiz teslim tarihi arasında ne kadar süre geçti ?
Çok faydalı bir bilgi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X