Okulum dandik öyle çok çalışmadan da geçersin de ben direkt tus kitaplarından tus için çalışıyorum.Ömrümde bu kadar çileli bir iş görmedim,hani geçen biri forumda tıp okumak zeka gerektirmez diyordu ben üstüne tıp okumak zekayı köreltir diyorum.Binlerce sayfalık kitaplardaki bilgileri satır satır kelime kelime ezberlemek lazım,sabah 2 saat çalıştım biraz uyudum kalktım sorulara bakmak için hepsini unutmuşum,ilk 3 sene temel dersleri sıkıntılı klinik daha zevkli olur diyordum da yine aynı nane,ezber ezber başka bir şey yok |
Ömrümü çürüttü bu bölüm
-
-
tıp ezber deyince bir sürü hesap spawn olup bana sövüyor.
allahtan bizim bölümde ezber yok, problem çözme üzerine kurulu.
senin hatan sabancı'ya gitmemek oldu. Yazacaktın EA'dan sabancı'yı artık endüstri mi istersin bilgisayar mühendisliği mi seçecektin birini. iyi ortalama ile avrupa'ya gider yaşardın.
tıp okunmaz maalesef.
-
Cidden hayatın fena yandı hadi diyelim çalıştın emeğinin karşılığını alacak yere gittin orda da bir ton didineceksin yine etrafin kendini beğenmiş kultursuz doktorlarla çevrili olacak o sıkıcı muhabbetler sürekli kendini onlarla kiyaslayacaksin her gün o ise gitmek zorunda olacaksin daha zorluklarını saymıyorum bile Allah yardımcın olsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben zekadan umudumu kestim. Hiç öyle Tesla, Einstein, Gauss veya Ramanujan gibi tipler de görmedim hayatımda daha önce, zeki geçinenler biraz ortalamanın üstü oluyor ve çok çalışıyorlar sadece.
Tıp çok fazla ezberi olan bir bölüm, sanki insanı zekasını park etmeye itiyor gibi geliyor düşününce, ama mühendisliklerdeki eğitim de çok iyi değil, zaten her önünüze gelen okulun en çok "mühendis" mezun etmesinden seviyeyi az çok tahmin edebiliyorsunuzdur.
@911lightsout Eski doktorlardan çok yönlü olan, hobileri, ilgi alanları, sanat yanı falan da olan çok gördüm, yenileri bilmiyorum; kültürsüz olma nedenleri nedir? Mühendislikte odun gibi insan oranı daha yüksektir hatta bence konu kültür ve muhabbet içeriği ise, ama en azından teknolojiye ilgisi oluyor çoğunun...
-
ezberden nefret edip hukuk okuyan biri olarak anlıyorum. keşke tek kabiliyeti ezber yapmak olan dangalaklardan olsaydık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tıpla aramızda patolojik bir ilişki var ömrümü yedi ama yine de seviyorum sayısal 1. olsaydım da yine tıp yazardım
-
insta versene
-
Arkadaşlar ben de ankara hukuk mezunu taze avukat bir ablanız olarak aynı şeyi hukuk için diyeceğim. Gerçekten seçtiğime çok pişmanım. Potansiyelimi ve hayatımı boşa harcadığımı düşünüyorum. Bugün girmiş olduğum hakim savcı yardımcılığı sınavından sonra bunu daha net anladım. Sınavın zorluk düzeyi korkunçtu maalesef. Geçmiş senelerde o kadar kolay sınavlar yapılmış ki güncel sınavları görünce şok oluyorum. Rekabet habire artıyor. Eskiden burun kıvırılan tüm meslekler şu anda çok revaçta haliyle puanları tavan yapmış durumda. Kpssden 96 97 almasına rağmen yeterli alım olmadığından atanamayanlar var. Serbest avukatlık tekelleşmeye doğru gidiyor. Yeni mezun avukatların ailesinden desteği yoksa geçinmesi imkansıza yakın. Gerçekten size önerim uzak durun. Stresten başka hiçbir şey değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yo, ilk sen ver öyleyse
Verirsem ekleyecek misin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sınavın zorluğunun bir önemi yok , torpilin gücü önemli.
Bir tanidigimiz zamanında mesut yılmaz in korumasiymis. Çoluğu çocuğu torpil ile hakim savcı olacak aşırı başarısız olmalarına rağmen (hukuku bile kibrsta okuyolar)
👍🏻
Tıp okunmaz nedir kral şunu yazarken az düşün ya
kendini beğenmiş kültürsüz insanlar her yerde var bu forumda hele oldukça çoklar
Hocam maalesef sınavın zorluğunun da önemi var. Önce yazılıyı geçmek lazım ki sözlü aşamaya geçebilesin. Ha sözlü aşama evet dediğin gibi. Ona lafım yok zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Tıp okunmaz nedir kral şunu yazarken az düşün ya
|
kendini beğenmiş kültürsüz insanlar her yerde var bu forumda hele oldukça çoklar |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X