Şimdi Ara

Ömrümü yedin BESYO!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hayatım boyunca ders çalışmadım hiç istek yoktu içimde ama hep sporla ilgili birşeyler yapmak istiyodum 11.sınıfta spor akademisi hazırlık kursalarının olduğunu öğrendim iyice araştırdım ve gitmek istediğim üniversite bu olmalı dedim.Oradaki hocalarla görüştüm vs ve kursa başladım.Başladığım günden itibaren hayatım 180 derece değişti diyebilirim.Mükemmel bi disipline soktum hayatımı.Okul ev antrenman dershane arasında gidip geldim.Tabii arkadaşlarımla vs buluştum gezdim zamanım vardı.Fakat 12.sınıfa gelince işler değişti.haftada 5 gün antrenman hazırlık kursundan çıkıp futbol oynadığım takımın antrenmanlarına gidiyodum artık her kasm ağrıyodu eve her gittiğimde krem sürüp buz yapıyodum ağrılardan uyuyamıyodum çünkü ilk defa o kadar fazla yüklenmeye başlamıştım.Ama bir kere bile isyan etmedim yeter demedim bir günde off yine mi antrenman var demedim severek gittim hatta yarın olsada antrenmana gitsem dedim içimden.Çünkü ortam mükemmeldi ve sporla ilgili bir bölüm okumak beni heyecanlandırıyodu.
    Sınavlar genelde ağustos ve eylül başı gibi olur.sınava az kalmıştı bütün yaz salonda deli gibi çalışodum klima çalışmıyodu sıcaktan geberiyoduk 5 kilo vermişim yazın 186 boy ve 55 kilo olmuştum siz düşünün artık.En güzeli neydi biliyo musunuz arkadaşlar hırs azim başarmanın ne demek olduğunu anladım.Zaferin 1. olmanın tadına vardım.Size şöyle anlatayım bi üniversitenin parkurunda zıplayıp 360 derece dönmek lazım bi yerinde ben yapamıyodum ilk başlarda baya denedim olmadı bi çocuk geldi yanıma kursdan şu hareketi yapamıyo musun dedi hayır dedim senin ne işin var besyoda dedi git normal üni oku dedi daha cevap vermedim.size yemin ederim sırf o harekete çalıştım ve bütün parkura 1 hafta sonra bizden derece alacaklardı o çocuk 32 sn yaptı ben 28 saniye yaptım ve 2.ye 2 sn fark attım o an herkesin bakışları üzerimdeydi mükemmel bi histi alkışladılar çok mutlu olmuştum.O çocukda oturmuş minderlerni üstüne bilerek gözünün içine baktım ve gözlerini kaçırdı işte o an dahada hırslandım.Antrenmanlarda3 üni rekoru bendeydi ama sınavlarda öyle olmadı maalesef :(

http://l1304.hizliresim.com/18/y/mlrk6.jpg (girdiği sınavların t-shirtlri)

Soldan sağa:Sakarya ün(44sn)i,Hatay Mustafa Kemal Üni(31.24sn),Zonguldak Bülent Ecevit üni(1:00:02),Kocaeli Üni(25sn),Gedik Üni(31sn) ve t-shirtunu bulamadığım edirne üniversiteside var(Hentbol çift diskalifiye:D) kocaeli ve gediği kazandım gitmedim bu sene tekrar hazırlanıyorum hepinize kolay gelsin

Uzun uzun yazdım belkide çoğunuz okumayacak ama çalışın arkadaşlar yapın sadece inanın.
    Besyoya girmek isteyen arkadaşlarnı sorularınada burdan yardımcı olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisatak -- 30 Nisan 2013; 10:54:16 >

• hocam puanın mükemmel ama aobp 150 olması puanını olumsuz yönnde etkiler ama sıkıntı yapma ben 240 ygs 270 aobpyle kazanmıştım.Sana tavsiyem zaten marmarayı deneyeceksindir o puanla kocaeliyi kesinlikle dene mükemmel bi okul sakarya deneyebilirsin eğer branşın varsa kesinlikle kütahya dene tercih sana kalmış kayseri falan fazla kişinin talep etmediği yerleride yazabilirsin
  • Besyo'ya girecekleri mühendisliğe yönlendiriyorum yata yata geçsin çocuklar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ROMA1927

Besyo'ya girecekleri mühendisliğe yönlendiriyorum yata yata geçsin çocuklar

Besyoda öyle bir yatılıyo ki hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andre Villas Boas

quote:

Orijinalden alıntı: barisatak

hocam puanın mükemmel ama aobp 150 olması puanını olumsuz yönnde etkiler ama sıkıntı yapma ben 240 ygs 270 aobpyle kazanmıştım.Sana tavsiyem zaten marmarayı deneyeceksindir o puanla kocaeliyi kesinlikle dene mükemmel bi okul sakarya deneyebilirsin eğer branşın varsa kesinlikle kütahya dene tercih sana kalmış kayseri falan fazla kişinin talep etmediği yerleride yazabilirsin

Ogretmenligemi girdin 4 sene sonra atanirmiyiz

besyoda atanmak kolay ama devlette çalışmayı düşünmüyorum
  • özel okulları yardırmaya çalışıcam yada kulup
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.