Şimdi Ara

OMÜ MİMARLIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim sıralamam 40 bin ve mimarlık düşünüyorum sizce hangi üniversiteleri yazmalıyım ve ondokuz mayıs üniversitesi ingilizce mimarlık bölümü açıldı geçen sene bu üniversite hakkında bilgi verir misiniz?

• Merhaba ben omü mimarlık fakültesi öğrencisiyim bölümümüz İngilizce değil Türkçe eğitim vermektedir..Samsun diğer işlere göre sessiz sakin yaşanılanilir güzel bir il fakat kendin çabalamazsan önüne çok imkan sunulan bir il değil ama bu konuda fakültemiz gayretli ve olumlu çalışmalar yapıyor..eğer çizim yapmayı maketle uğraşmayı seviyorsan yeri geldiğinde çok olmasa da kitap açabileceksen güEl bir damgan olsun istiyorsan sunum yapmayı beceremesen bile ki ben ilk sunumumda bayılmak üzereydim çabalarım diyorsan çünkü alışırsın ve geceleri uykusuz kalabileceksen em önemlisi mimarlık bölümünü gerçekten istediğin için yazıyorsan eğitim kadrosu harika bir okul ve kesinlikle kaçırılmamalı derim.hakkında hayırlısı olsun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 tane yabancı öğretim üyesi getirilmiş 1. sınıfta ingilizce ders 3. sınıftada mesleki ingilizce dersi veriliyormuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mef Üniversitesi
    11 yıl önce açıldı
    ÖZYEĞİN BURSLU
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.