Bildirim
OMÜ Uçak ve Uzay Mühendisliği
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Konunun Etiketleri
Giriş
-
kardeş bende bu sene tercih edicem50 bin sıralama. kampüs engizde heralde.
1 yıl hazırlık toplam 5 yıl dimi bide öğrenim dili ingilizce heralde.
mezun olunca iş imkanı nasıl bulabilcekmiyiz?
kampüsüde yeni sanırım eksiklikler var mı -
Eksikler hızla gideriliyor siz hazırlık okuyacağınız için ilk yıl merkez kampuste olacaksınız. İş konusunda diploma yönünden korkunuz olmasın kesinlikle. Yabancı dil her şeyin üstünde oluyor havacılık sektöründe. -
hocam pm attım görmedin heralde girince cevap verirmisinquote:
Orijinalden alıntı: cpalaci
Eksikler hızla gideriliyor siz hazırlık okuyacağınız için ilk yıl merkez kampuste olacaksınız. İş konusunda diploma yönünden korkunuz olmasın kesinlikle. Yabancı dil her şeyin üstünde oluyor havacılık sektöründe. -
maba hocam benim sıralma 11.500 omu bilgsayar öğretmenliği(böte) 10.100 ile alıyor ilk sıraya yazacağım inşallah gelir
sizden öğrenmek istediğim eğitim fakültesi nerede yakında kyk var mı
kyk ile eğitim fak arası yürünecek mesafemi
eğitim fakültesine yürünerek gidilecek mesafede evler var mı varsa bu evlerin bulunduğu mahallenin adı nedir ?
kyk da kaç kişilik odalar var fiyatları ne kadar ve kaç kişi kapasiteli?
eğitim fakültesinin eğitimi nasıl?
fakülte merkeze kaç km ve dk uzaklıkta ?
samsunu tavsiye edermisiniz hayat ucuz mu?
hocam kusura bakmayın fazlaca sordum bildiklerinizi cevaplarsanız çok makbule geçer teşekkürler -
Merhabalar ben Can sıralamam 30 bin uçak mühendisliği istiyorum bana Ondokuz Mayıs Üniversitesi Uçak mühendisliği övdüler doğru mudur hazır sizi bulmuşken sorayım hangar falan varmış fakültede içinde uçak var mı birde yeterli hoca var mıquote:
Orijinalden alıntı: APPY038
maba hocam benim sıralma 11.500 omu bilgsayar öğretmenliği(böte) 10.100 ile alıyor ilk sıraya yazacağım inşallah gelir
sizden öğrenmek istediğim eğitim fakültesi nerede yakında kyk var mı
kyk ile eğitim fak arası yürünecek mesafemi
eğitim fakültesine yürünerek gidilecek mesafede evler var mı varsa bu evlerin bulunduğu mahallenin adı nedir ?
kyk da kaç kişilik odalar var fiyatları ne kadar ve kaç kişi kapasiteli?
eğitim fakültesinin eğitimi nasıl?
fakülte merkeze kaç km ve dk uzaklıkta ?
samsunu tavsiye edermisiniz hayat ucuz mu?
hocam kusura bakmayın fazlaca sordum bildiklerinizi cevaplarsanız çok makbule geçer teşekkürler
-
ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu'nda da Havacılık ve Uzay müh. var , bilgilerinize . 2.sınıf öğrencisi olarak yardımcı olabilirim.quote:
Orijinalden alıntı: TC.Canköktürk
Merhabalar ben Can sıralamam 30 bin uçak mühendisliği istiyorum bana Ondokuz Mayıs Üniversitesi Uçak mühendisliği övdüler doğru mudur hazır sizi bulmuşken sorayım hangar falan varmış fakültede içinde uçak var mı birde yeterli hoca var mı
Alıntıları Göster -
Evet dogru ben omu uçak ve uzay muhendisliginde okuyorum halihazirda 75bin m2 uzerinde hangarlar ve labaratuarlar kompozit atolyesi vb. Yaklasik 10 tane ucak uçus pisti okul binasi ve yeni yapilmis 2 adet yurt var.bende bolume yeni basladim ama cok memnunum uygulama acisindan her turlu olanak var kesinlikle ben bu isi teorikde birakmiyacagim diyorsaniz gelin sormak istediginiz sorular varsa cevaplayabilirim
http://uzaytem.omu.edu.tr/genel-bilgiler/ -
Merhabalar hocam,quote:
Orijinalden alıntı: busra n
Evet dogru ben omu uçak ve uzay muhendisliginde okuyorum halihazirda 75bin m2 uzerinde hangarlar ve labaratuarlar kompozit atolyesi vb. Yaklasik 10 tane ucak uçus pisti okul binasi ve yeni yapilmis 2 adet yurt var.bende bolume yeni basladim ama cok memnunum uygulama acisindan her turlu olanak var kesinlikle ben bu isi teorikde birakmiyacagim diyorsaniz gelin sormak istediginiz sorular varsa cevaplayabilirim
http://uzaytem.omu.edu.tr/genel-bilgiler/
Ben de Uçak Mühendisliği istiyorum.Ama Gaziantep ve Samsun arasında kaldım.Hangisini önerirsin?
Bulunduğunuz kampüs sanırım Ballıca Kampüsü. Kampüsün yerinden memnun musunuz? Oraya gelmemi tavsiye eder misiniz?
Teşekkürler.
-
Yurt imkanları hakkında bilginiz var mı? -
Antep yeni olduğundan sanırım bulunmuyor. Yeni yurtlar On dokuz mayıs ilçesine açıldı diye okudum bir yerden. Ulaşım rahat mı peki merkeze? Tramvay veya otobüs hattı mevcut mu Ballıca kampüsüne. Haritada kampüsün olduğu yerde sigara fabrikası gösteriyor. Orası kapanıp üzerine mi kuruldu kampüs? Bir de bu resimdeki yurtlar özel mi devlet mi? Erkek yurdu da mevcut mu?
Teşekkürler...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arrancios -- 7 Temmuz 2015; 3:21:50 > -
Aynen sigara fabrikalarinin yerine atolyeler hangarlar kuruldu ucus pisti falan yapildi baritada eski hali gosteriliyodur muhtemelen.ulasimda gunde 3 kez araba var onun harici engize ordan otobusle fakulteye seklinde 2 vesait gidilebilir.ama sabah ogle aksam 3 kez direk araba oluyo ders saatleriyle de uyduruyolar yurtda kalmayanlar onu kullaniyo genelde -
Cevaplarınız için teşekkürler. Çok büyük ihtimal Samsun yazacağım. Son olarak hocalardan memnun musunuz? Kılavuz da hiç prof olmadığı yazıyor da. Sanırsam 3 yardımcı doçent var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arrancios -- 7 Temmuz 2015; 4:40:07 > -
Yazmıyor internet sitesinde. Ne kadar teşekkür etsem az. Sorularımın çoğu cevap buldu. Bir de hocalarıma danışıp tercih yapmayı düşünüyorum. Tekrardan teşekkürler.
İyi forumlar. -
Yeni mezun kaca ise baslior bu sektorde -
Merhabalar arkadaşlar benimde sorum olacak.(Uçak müh)ile (Uçak ve uzay müh) arasında bir fark var mı? Varsa ne gibi bir fark bulunuyor?Öteki ünilerde uçak müh ve uzay müh ayrı ayrı bölümler olarak açılmış. On dokuz mayısta iki müh birleştirilmiş olarak bulunuyor.Bu bölümü daha kaliteli mi yapıyor veya başka bi güzelliği var mı? -
bende burayı yazıcam.hazırlık sınıfı zormudur ilk yıl sınıfta kalınca bir şey oluyormu? sosyal imkanları nasıldırquote:
Orijinalden alıntı: busra n
Bu mesaj silindi. -
Hazırlık sınıfı verimli ama zor değil. Kalınca sene tekrarı yok hazırlıkta.
Detaylara sayfamızdan bakabilirsin.https://www.facebook.com/profile.php?id=602286113205608 -
OMÜ uçak ve uzay mühendisliği ni seçersem maaşı ve iş olanakları nasıl olur. Okul u bitirip de işsiz kalmak istememquote:
Orijinalden alıntı: cpalaci
Hazırlık sınıfı verimli ama zor değil. Kalınca sene tekrarı yok hazırlıkta.
Detaylara sayfamızdan bakabilirsin.https://www.facebook.com/profile.php?id=602286113205608 -
Arkadaş giremicem galiba Omü'ye. Bu ne talep böyle!
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X