Şimdi Ara

OMÜ YA DA SAMSUN HAKKINDA SORULARI OLAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• yurtlardan bahsedebilir misin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtlar hakkında pek bilgim yok.Erkek öğrenci yurdu kampüsün en tepesinde Mühendislik fakültesine Fen Edebiyat fakültesine Yaşam merkezine ve Eğitim faültesine çok yakın.Diğer fakültelere yürüme mesafesi biraz uzak.Bende bu sene Samsun yazdım.2 yıldır Samsundayım cidden çok güzel bir şehir değil ama Atakum karadenizin en güzel ilçesi diyebilirim asla pişman olmassın deniz kum eğlence
  • Dis hakkinda bilgilendirebilir misiniz

• tam aradığım adamı buldum oda ban yedi kardeşim bana ulaş bir şekilde mümkünse yazdım sana özelden
  • tembelinek T kullanıcısına yanıt
    halk rahat değil biliyorum ama ünidekiler rahat mı yoksa tutucu mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim adamı tanıyorum arkadaşım o slk ban yedi ömür boyu ahsjs dur söylim yeni hesap açsın arıyorum bi sn

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muğla İİBF'de okuyan var mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende samsundayım bu arada

• nope93 kullanıcısına yanıt
    Halk rahat değil mi bunu demen için Avrupadan ya da Amerikadan geliyo olman lazım ayrıca Samsun guzel değil diyenler ne bekleyip alamamışlar merak ediyorum doğrusu

• Halk çok rahat kim sokuyor kafanıza böyle şeyleri sort giyenleri dövüyorlar falab mı sanıyorsunuz her yerde öğrenci var biraz mantıklı olun be

• samsundasiradanbirgun S kullanıcısına yanıt
    ben ortalık güzel değil demedim. istanbul ve ankarada gittiğim ve yaşadığım yerlere göre daha tutucu halk her yazımı orada geçirdim çünkü. üniversitedekiler nasıl onu merak ediyorum hiç orada bulunmadım.

• bezu kullanıcısına yanıt
    hayır sanmıyorum sarılan çiftleri gelip gözlerimin önünde ayırdıklarını biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: nope93

hayır sanmıyorum sarılan çiftleri gelip gözlerimin önünde ayırdıklarını biliyorum

yuh. samsun capsleri gerçek mi la yoksa . ikinci adana vakası olmasın gidince bide
  • Ben rizede yaşıyorum ki karadenizin en kapalı ve dindar halkı burdadır burda bile insanlar rahat yani zaten takıldığınız alanlar öğrencilerin gittiği yerler olacak gayet rahat hiç kasmayin

• Arkadaşlar İzmir Ankara İstanbul dan gelmiyorrsaniz harika bir şehir gelecektir samsunun insanı da iyidir gelin kıymetini bilin ben de bursaya gidiyorum.....

EDİT1: her 5 metreye 1 dilenci düşmekte ve sevgilinizle yürürken gül satan cingenler tarafindan çevrilebilirsiniz .. cevap vermezseniz giderler bir konusursaniz yandiniz..😂

EDİT2:ahlak zabıtası var opusenleri ayırıyor kovuyor samimi olursanız uyarıyor.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hz.Tolkien -- 9 Ağustos 2016; 1:20:26 >
  • Fikirist kullanıcısına yanıt
    dediğim olay doğuparkta gerçekleşti geçen yaz da atakum suriyeliden geçilmiyordu şimdi nasıl bilmem daha gitmedim belki de okumaya gideceğiz. omü iyi diyorlar zaten üniversite nefes aldırıyormuş,kampüs güzel kuzenim orada okudu ben de küçükken havuzuna giderdim o mezun olalı da oluyor. öğrencileri hakkında bilgi alayım istemiştim kampüs rahat mı, kavga vs. var mı diye. atakum belki farklı olabilir sadece denizdi kumsaldı pideydi diye gittik, benim asıl kaldığım yerler canik ve tekel tarafıydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: nope93

dediğim olay doğuparkta gerçekleşti geçen yaz da atakum suriyeliden geçilmiyordu şimdi nasıl bilmem daha gitmedim belki de okumaya gideceğiz. omü iyi diyorlar zaten üniversite nefes aldırıyormuş,kampüs güzel kuzenim orada okudu ben de küçükken havuzuna giderdim o mezun olalı da oluyor. öğrencileri hakkında bilgi alayım istemiştim kampüs rahat mı, kavga vs. var mı diye. atakum belki farklı olabilir sadece denizdi kumsaldı pideydi diye gittik, benim asıl kaldığım yerler canik ve tekel tarafıydı.

Usta sen yaşadığına dua et keskin nişanci sana rast gelmemis geçeni indirdi o tarafta

•  OMÜ YA DA SAMSUN HAKKINDA SORULARI OLAN

yakalandı mı en sonunda

• Samsun rahat diyenler en tutucu yerlerden gelme galiba ulan halk kız görmemiş gibi kız arkadaşımla dışarı cikiyoruz yanında ben varım dedem yaşında adamlar ağzını açıp bakıyo ayrıca bahsedilen öpüşen çiftleri ayırma olayı doğru bizzat tanık oldum gelenler oo sahil kenti deniz kum eğlence umuduyla gelmesin hayalleriniz suya düşer gençler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpgo -- 9 Ağustos 2016; 1:36:35 >
  • Bu olayı nerde yaşadın merak ediyorum?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.