omuz kaslarımın normalden kalın olmasını istiyorum bunun için ne tür hareketler yapmam gerekir ? 16 yaşındayım en az 10 yaşından beri yüzüyorum ama pek faydası olmuyor gibi.. yardımlarınızı bekliyorum
2 *5 kg dambıl al. Bacakların duz belini buk 90 derece olsun yani sonra 2 elini yana aç birleştir 12*4 yap. Sonra dambılları kaldır omzunda olsun vucut dik ayakta kaldırabildiğin kadar kaldır sonra tekrar omuza indir
quote:
Orijinalden alıntı: shineon25
2 *5 kg dambıl al. Bacakların duz belini buk 90 derece olsun yani sonra 2 elini yana aç birleştir 12*4 yap. Sonra dambılları kaldır omzunda olsun vucut dik ayakta kaldırabildiğin kadar kaldır sonra tekrar omuza indir
buraya kadar anladım da 12*4 ve diğer hareketi anlayamadım
12 defa 4 set yapacaksın her setten sonra 1dk dinlen . Diğer hareket ise dambılları omuz hizanda tutup ellerini yukarıya kaldırabildiğin kadar kaldıracaksın bu kadar
quote:
12 defa 4 set yapacaksın her setten sonra 1dk dinlen . Diğer hareket ise dambılları omuz hizanda tutup ellerini yukarıya kaldırabildiğin kadar kaldıracaksın bu kadar
12x4 set ile yıllarca uğraşsan kas falan yapamazsın 5 kilo ile hele.
quote:
Orijinalden alıntı: Kara Mithat
Alıntıları Göster
O kapı ne öyle ya
quote:
Orijinalden alıntı: I need $
Adam 16 yaşında ne bekliyorsun 12*5 i bile bilmediğine gore body ile alakası olmamış. Ayrıca o 5 kg hafife alma öyle hareketler var ki cok iyi form tutturur. A pardon forumun hepsi 1.90 ve kaslı olduğunu unuttum
quote:
quote:
Adam 16 yaşında ne bekliyorsun 12*5 i bile bilmediğine gore body ile alakası olmamış. Ayrıca o 5 kg hafife alma öyle hareketler var ki cok iyi form tutturur. A pardon forumun hepsi 1.90 ve kaslı olduğunu unuttum
evet body ile alakam yok da neden içerledin şimdi ne bekliosun filan diye ?
Dostum yanlış anlama 16 yaşındasın ve hiç body yapmamışsın başlangıcın budur. Millet çok sey sanıyor sanki hepsi bench e 45 kg ile başladı kanatta hepsı 50 çekiyor. Bizde ilk başta boyle başladık hatta boş barla çalıştiğımı biliyorum.
quote:
Dostum yanlış anlama 16 yaşındasın ve hiç body yapmamışsın başlangıcın budur. Millet çok sey sanıyor sanki hepsi bench e 45 kg ile başladı kanatta hepsı 50 çekiyor. Bizde ilk başta boyle başladık hatta boş barla çalıştiğımı biliyorum.
dediklerini dikkate aldım zaten evde 2 tane dumbel var her sabah çalışacağım
quote:
Kastan kastın ne?
quote:
Orijinalden alıntı: B.Bayraktar
quote:
Kastan kastın ne?
Alıntıları Göster
aynadakiler ne beyaz beyaz
quote:
Orijinalden alıntı: YigitÖztürk
yok artık
quote:
Orijinalden alıntı: YigitÖztürk
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: X.Arybdis
omuz kaslarımın normalden kalın olmasını istiyorum bunun için ne tür hareketler yapmam gerekir ? 16 yaşındayım en az 10 yaşından beri yüzüyorum ama pek faydası olmuyor gibi.. yardımlarınızı bekliyorum
teşekkür ederim dahada pekişti şimdi hareketler 2 set dumbel almıştım her sette 2x25 2x1.5 var yani 8 er kg 2 sinide takım çift dumbel la çalışsam hergün faydasını görürüm gibi geliyor
quote:
Orijinalden alıntı: Cortez01
/>
/>
/>
/>
Ben de 16 yaşındayım, boyu etkilemez umarım ?
quote:
Orijinalden alıntı: Wardomsfight
quote:
Koruma olsun Aynadakiler ne panpa beyaz beyaz?
konuyu çarptırmayalım
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Wardomsfight
quote: