Şimdi Ara

omzum çıktı bir sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, bu bilgi bilmiyorum işimize yarar mı ama yine yazayım. vücut geliştirme ile uğraşıyorum omuz çalıştıktan sonra eve geldim, duştan çıkarken kaygan zeminde ayağım kaydı ve düşecekken lavabodan tutundum bu sayede düşmekten kurtuldum fakat sol omzum yerinden çıktı. diğer kolumdan vs bir yerden yardım almadan o anki panikle oynatarak yerine geri oturttum. o an ağrı oldu fakat şuan üstünden yarım saat kadar geçti kolumu yukarı kaldırınca çok hafif bir ağrı var onun dışında ağrım yok. internetten araştırdığımda omuz bir kere çıktığında bir daha sürekli çıkar deniyor. sporcu olduğum için korktum açıkçası bir çözüm sunabilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: EnderGelişenOsasunaAtağı

merhaba arkadaşlar, bu bilgi bilmiyorum işimize yarar mı ama yine yazayım. vücut geliştirme ile uğraşıyorum omuz çalıştıktan sonra eve geldim, duştan çıkarken kaygan zeminde ayağım kaydı ve düşecekken lavabodan tutundum bu sayede düşmekten kurtuldum fakat sol omzum yerinden çıktı. diğer kolumdan vs bir yerden yardım almadan o anki panikle oynatarak yerine geri oturttum. o an ağrı oldu fakat şuan üstünden yarım saat kadar geçti kolumu yukarı kaldırınca çok hafif bir ağrı var onun dışında ağrım yok. internetten araştırdığımda omuz bir kere çıktığında bir daha sürekli çıkar deniyor. sporcu olduğum için korktum açıkçası bir çözüm sunabilir misiniz?

İnternetten bir şey okuma. en kısa sürede doktora git,
     omzum çıktı bir sorum var

• teşekkürler
  • Omuz çıkması tekrarlar. Sporcu isen işi ciddiye almalısın. Benim 1 kere çıktı 15 yaşında tenis oynarken ondan sonra iyice suyu çıkıyor. En son hapşurunca çıkmıştı dostum. Kolay çıkıyor ve kolay oturuyor yerine. Kesinlikle dikkat etmelisin.. Ameliyatı var ama kesin çözüm değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnspnky

Omuz çıkması tekrarlar. Sporcu isen işi ciddiye almalısın. Benim 1 kere çıktı 15 yaşında tenis oynarken ondan sonra iyice suyu çıkıyor. En son hapşurunca çıkmıştı dostum. Kolay çıkıyor ve kolay oturuyor yerine. Kesinlikle dikkat etmelisin.. Ameliyatı var ama kesin çözüm değil.

hastaneden geliyorum röntgen çektirdim doktor kol askısı yazdı 10-15 gün tak geçer dedi sıkıntı değil fakat ileride çıkacak korkusuyla yaşamak kötü
  • quote:

quote:

Omuz çıkması tekrarlar. Sporcu isen işi ciddiye almalısın. Benim 1 kere çıktı 15 yaşında tenis oynarken ondan sonra iyice suyu çıkıyor. En son hapşurunca çıkmıştı dostum. Kolay çıkıyor ve kolay oturuyor yerine. Kesinlikle dikkat etmelisin.. Ameliyatı var ama kesin çözüm değil.

hastaneden geliyorum röntgen çektirdim doktor kol askısı yazdı 10-15 gün tak geçer dedi sıkıntı değil fakat ileride çıkacak korkusuyla yaşamak kötü

Ben acile gitmiştim hiçbirşeyin yok demişlerdi... Askıyla gezdim 10 gün.. Moralini bozmak istemem ama çok dikkat etmelisin.

• quote:

quote:

quote:

Ben acile gitmiştim hiçbirşeyin yok demişlerdi... Askıyla gezdim 10 gün.. Moralini bozmak istemem ama çok dikkat etmelisin.

teşekkürler. vücut geliştirme yapıyorum umarım bırakmama engel olmaz şimdilik ara verdim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

teşekkürler. vücut geliştirme yapıyorum umarım bırakmama engel olmaz şimdilik ara verdim

Alıntıları Göster
    Selamlar, Ayni sorun su anda bende de var. Benimki yeni oldu spor yaparken. Su andaki durum nedir paylasabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pisluk -- 9 Ocak 2015; 13:42:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pisluk

Selamlar, Ayni sorun su anda bende de var. Benimki yeni oldu spor yaparken. Su andaki durum nedir paylasabilir misiniz?

geçmiş olsun. konuyu açtıktan sonra 15 gün spora ara verip 4 ay daha spora gittim herhangi bir sıkıntı olmadı. sporu üniversite sınavı için bırakmak zorunda kalınca agustos 2013den beri günlük işlerden örnek verirsem de herhangi bir problem olmadı önümüzdeki hafta tekrar başlayacağım spora kısmetse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EnderGelişenOsasunaAtağı kullanıcısına yanıt
    Bende 15 gündür gitmiyorum spora ama sporda yaptığım hareketleri yapınca omuzda ağrı oluyor. Ama çıktıktan sonra çıkmaması güzel olmuş inşallah benim de bir daha çıkmaz. Teşekkür ettim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.