Bana da lazım arkadaşlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ON (Ana Konu) Burgan Bank Dijital Yenilendi (119. sayfa)
-
-
Uygulamaya girebilen var mı ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet şimdi girdim uygulamayaquote:
Orijinalden alıntı: _Oğuzhan_
Uygulamaya girebilen var mı ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Silip tekrar yüklettiler düzeldi.
Bir yöntem bulabildiniz mi?
-
ben de merak ediyorum on plus yöntemi var mı son gün
-
ne oldu uyarirken banka burayı mı takip ediyor diyordunuz da biz kötü oluyorduk
buraya açıkça yazdığınız bişeye ülke geneli bir anda 2 3 milyon kişi cullandigini düşünün, haliyle artık kurumda ne oluyor orası neyin nesi deyip bi önlem alıyor tabiki
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Para piyasası fonlarına bakın. Pasif bakiye derdi olmadan benzer hatta bir tık daha iyi oranlarla faydalanirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her ay ortasında 3-5 kişi garanti;
"şöyle yapıyorum böyle yapıyorum ama kimseye söylemem" deyip yok oluyor,
ayrıca hep aynı 10-15 kişi de nasıl oluyorsa her ay 23 gün yok son hafta yöntem sorup gidiyor ertesi ay yine aynı kişiler burada..
-
On plus için yöntem söylüyorum: Gerçekten harcama yapmak.
Hiç harcayacak bi yer bulamıyorsanız, vodafone yanımdadan opet yakıt kartı alın. Hepsiburadadan aytemiz kart da olur. Ya da market hediye çekleri falan.
Ek %4 faiz az değil. %10 farkettiriyor
-
en güzel yöntem evin faturalarını ödemek doğalgaz elektrik falan derken fazla fazla doluyor zaten yönteme falan gerek kalmıyor...
-
Valla ödeyeyim dedim şirket burganda yoktu. Ben de harcama yapmak zorunda kaldım bu ay.
Yöntem yok eskisi gibi, kaldıysa bile kimse söylemez çünkü patlayacağını biliyor artık,o yüzden boşa kasmayın yöntem diye..
param oldubil sipay olabilir belki deneyebilirsiniz ama %3-3,5 komisyon var paranız çoksa kurtarır deneyenler yazsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Eray. -- 29 Şubat 2024; 17:7:20 > -
45 gün bloke koyuyor diye biliyorum yüklenen paraya. Riskli.
-
1969 luyum üstad ;)
-
21.00 e kadar gonderilen paralarda faiz işliyor değil mi arkadaşlar. Para gönderdim lakin vadeli kısımda 0 yaziyor vadesiz kisimda görünüyor hepsi. 21.00 den sonra mi güncelleniyor veriler?
aekadaşlar sms geldi %0 ek hesap faizi diye. ramazan harcaması falan diyor, nakit olarak alsak fark eder mi?
-
Banada gelmiş ama bişey anlamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greenpeace16 -- 1 Mart 2024; 20:35:59 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X