Şimdi Ara

ON (Ana Konu) Burgan Bank Dijital Yenilendi (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.166
Cevap
216
Favori
316.553
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hesap faizlendiği zaman oran değişiyor. Ertesi güne olması gereken oran olduğunu göreceksiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu on uygulamasında günlük ne kadar faiz kazanıldığını gösteren bir ekstre alamıyor muyuz? Hesap hareketlerinden sadece giren çıkan paralar görünmekte. Birde hafta sonu hesaba ekle çıkar yapabiliyor muyuz? Yoksa cumadan pazartesiye kadar parayı komple blokeliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilberto35 -- 30 Mart 2024; 10:49:28 >
  • ilberto35 İ kullanıcısına yanıt

Öyle bi ekstre yok ekstreden kendin hesaplayabilirsin.

Hafta sonu para eklemek bir işe yaramaz ek faiz alamazsın. Para çıkarırsan çıkardığın tutar kadarına faiz işlemez 3 günlük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cream cheese -- 30 Mart 2024; 14:4:50 >
  • ilberto35 İ kullanıcısına yanıt

Para faizle artıp limiti geçtiği an hem vadesize aktardığı para artıyor hem de faiz oranı düşüyor... Bunun önüne nasıl geçebiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nyanko Sensei -- 31 Mart 2024; 19:6:27 >
  • Nyanko Sensei kullanıcısına yanıt
    enpara birikim aç usta 47 veriyor, burgan bu şekilde 44 e geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet maalesef bloke koyunca avantajı gidiyor gibi. Başka hangisi iyi bu şekil günlüklerde bilgin var mı?

• Enpara kaç para meblağa 47 veriyor açıklarmısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neden bakmıyorsun ki uygulamadan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En para mart ayina ozel guzel faiz verdi ama bugun bitti.ing gunluk az veriyor mecbur on hesabi acmam lazim.

• Bu ON nasıldır, hesap açmadım ama bi sorayım dedim, faizle vs işim olmaz, diğer hizmetleri nasıldır.

• -OFLU- kullanıcısına yanıt

Ücretsiz havale EFT var faizle işin yoksa geri kalanı seni ilgilendirmiyor ondan yazmadım

• deryadeniz907 D kullanıcısına yanıt

Para yükeleme olayı nasıl, kart ile yükleniyor mu? Yüklenen para fiziki kart ile harcanıyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: -OFLU-

Para yükeleme olayı nasıl, kart ile yükleniyor mu? Yüklenen para fiziki kart ile harcanıyor mu?

On mobil Burgan Bank' a bağlı dijital bir banka ön ödemeli değil dolayısıyla kart ile para yükleme tabii ki de yok

• Arkadaşlar merhaba. On dan yeni hesap açtım fakat onla kazan kampanyasi tanımlanmadı. Ne yapabilirim tanımlanması için? Müşteri hizmetleri on un belirlediği kişilere tanımlanıyor dedi.

• -OFLU- kullanıcısına yanıt

Ön ödemeli değil bu bildiğin banka kartı www.on.com.tr daha detaylı bilgi linkte

• Teşekkür ederim bilgi için.

@deryadeniz907 @Can851

• On bank faiz oranları 52 ydi. 50 ye düşürmüş bugün. Sizde de öyle mi? Neden düşürüldü bu kadar anlayamadım. En para mesaj atmış mevduat hesabı size özel 54,50% faiz oranıyla diye. Mevduat olayını da sevmiyorum. 32 gün vadeyi bozarsan faiz yanıyor. On banktaki günlük faiz olayı daha iyi. İstediğimde kullanabiliyorum fakat faiz neden düştü anlamadım.

• cem_23 C kullanıcısına yanıt

para aralıkları var 250k üstünde düşüyor oran bende %56

• 250 bin
    %50 ye düşürülmüş.
    öncesi %52 di.

• riderman R kullanıcısına yanıt

Bende %56 hala. sanırım siz on plus şartlarını sağlayamadınız.

ON (Ana Konu) Burgan Bank Dijital Yenilendi
  • 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.