< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
ON (Ana Konu) Burgan Bank Dijital Yenilendi (124. sayfa)
-
-
haklı olabilirsiniz, herkesin kendisine tanımlanan oranla kontrol etmesinde fayda var.
-
burgan için 99999den hesaplaman lazım
-
doğru, dediğim gibi herkes tutar ve orana göre kontrol etmeli, kırılımlara göre dinamik olarak değişiyor günlük getiri.
-
Dün 55 den baglamıştım bugun 56 yapmış, bozdum tekrar bagladım 300 tl kar yazdı 3 ayda.
-
3 aylık mı bağladın cidden?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
aldınız mı döviz?
Yok almadım, şubesi olmadığı için Dolar çekmek sıkıntı olacak bana. Masrafsız başka hesaba aktarma şansı da yok gibi Burgan’da.
32,10’dan Tether aldım dün, alım emrim vardı gerçekleşmiş.
Faizi günlük mü aylık mı tercih ediyorsunuz peki? Totalde etkisi var mı?
-
Totalde aylık, günlük x 32 den bile daha iyi veriyor
-
-
Ne kadarlık aldınız ve ne kadar süre tutmayı düşünüyorsunuz Bir sabah uyandığınızda tether battı binlerce kişi ortada kaldı haberleriyle uyansanız bile sizi üzmeyecek miktarlarda mı alım yaptınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Değerli ON'lu
ON Hesap faiz kazanım saat aralığı 02/04/2024 itibarıyla 18:15-05:00 olarak güncellenecektir. ON Hesap’a saat 18:15'den sonra gelen tutarlar takip eden iş gününde faiz hesaplamasına dahil olacaktır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tabiki benjodan bir yol olmaz bu saatten sonra, zaten son kkm ler zarar yazdı 56 faiz mis.
-
Beyler bu fx ten alınan paranın çekilemediği gerçeği kesin mi. Ayrıca varsa bu ne kadar yasal
hesap açtım bugün On da. oran yüzde 54 olması gerekirken yüzde 50 gözüküyor. Aradım akşam yüzde 54 olur o dediler. Başına gelen var mı böyle bir durum?
-
Arkadaşlar esnek hesaptan kullandığım parayı nereden geri ödeyebilirim bilgisi olan cevaplayabilir mi teşekkür ederim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Parayı kmh kullandığın hesaba geri atarak ödeyebilirsin ✅quote:
Orijinalden alıntı: Karaelf1
Arkadaşlar esnek hesaptan kullandığım parayı nereden geri ödeyebilirim bilgisi olan cevaplayabilir mi teşekkür ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 30 Mart 2024; 9:54:30 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X