< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
ON (Ana Konu) Burgan Bank Dijital Yenilendi (149. sayfa)
-
-
nakit avans değil kredi o yeni müşteriler için 0.99 faizle
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ya burganbanka dün geçtim on hesabı da açtım fakat on hesabına parayı atıyorum vadesiz olarak gözüküyor nerden vadeliye atacağımı bulamadım.
-
Burgan on başlığı altında ( vadesiz ayrı bır baslik, on ayrı bır baslıkta gozukecek yanı)paranız gozukuyorsa sorun yok ...18 .15 sonrası vadeli islemeye baslar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 15 Kasım 2024; 13:52:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkür ederim, internetten hesaplayınca faiz oranı 47 gözüküyor uygulamada 55 hangisi doğru çözemedim
-
On plus a gecmedıysenız 45-50 ..on plus da 50-56 arası zannedersem ..ilk kez basvuruyorsanız Aralık ayı ıcın'de de sart olmaksizin o yüksek faizden yararlanırsınız on plus da (ilk kez basvuruyorsaniz gecerli yoksa o ay icinde 5 bin tl harcamak zorundasiniz )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 15 Kasım 2024; 15:13:17 >
burganon da bunu kullanan var mı acaba? mantığı nasıl işliyor?
-
On plus 5 bin hedefi için kısa bir yöntem bilen varsa dm den bilgi verebilir mi? Teşekkürler...
-
Aklımda bir soru var dostlar
Şimdi diyelim ki 249999 TL on hesaba koyduk saat 18.10 geçti çekilebilir bakiye 12500 lirasına gözüküyor ben bu parayı çeksem enpara ya gecelik faize koysam yarın on bank faizi işler mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam koskaca bankayı böyle mi kandırıcaz 😀
12500 çektiniz diyelim hemen kalan paradan 12500 yi düşüyor ona faiz işletiyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gerçek harcama dışı yok Market 750₺ üzeri 50₺ kampanyası var Market Fatura ödemelerinizi ay boyunca burdan yapmanız lazım bir de On keyfi geldiklerine tamam senin bu ay harcama gerek yok bizdensin bu ay diyor ama bize öyle hiç denk gelmedi..
Merhaba arkadaşlar Ekim 23 te hesap açmıştım Kasım 23 te mi hoşgeldin faizi bitecek yoksa kasımın sonunda mı?
On+ ise Kasım sonunda biter. Her ay baştan başlıyor.
1 Kasım'da açsanız daha iyiymiş. Ay sonuna kadar geçerli oluyor
Efsane Kasım kampanyası için
Amazondan yapılan alışveriş,kampanya şartlarındaki elektronik giyim ve kozmetik sektörünü karşılıyormu
burgan on E-mevduatı %50 den %48,5 e indirmiş, merkez bankası faizi bu ayda sabit tuttu bunlar neden faiz indirimine giriyorlar?
-
Bari plus'ı arttırsalar
Espresssolab koduyla kaydoldum 4 kahvenin ikisini kullandım o kampanya birden yok olmuş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X