Şimdi Ara

ON (Ana Konu) Burgan Bank Dijital Yenilendi (151. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.218
Cevap
218
Favori
321.237
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende 42 gözüküyor 47 idi normalde 250 bini geçtim ondan mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırf pasifteki para yüzünden ingye geçtim %52 veriyor günlük

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • JaWs1903 J kullanıcısına yanıt

Bende başvurayım ing ye. 280 bin tl de günlük 67 tl civar farkediyor. Babamızın bankası değil sonuçta burgan.

Hem pasif bakiye hemde %42 ye düşürmüş.

Edit: Galiba ingde de pasif bakiye var.

ve hoşgeldin faizi %52 imiş kafam karıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yirthan -- 4 Aralık 2024; 10:28:37 >
  • Bildirim geldi 500 bin TL kadar %56 faiz
    500 bine kaç TL pasif bakiyevardi ON (Ana Konu) Burgan Bank Dijital Yenilendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaxeRi -- 4 Aralık 2024; 10:54:57 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • JaxeRi kullanıcısına yanıt

30

• yirthan kullanıcısına yanıt
    Pasif bakiyesiz tek seçenek ortak app dır,bunun dışında burdaki bilgiler sadece fantazidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JaWs1903 J kullanıcısına yanıt

ing'nin pasifler daha yüksek, oran daha düşük. (on plus değilsen başka tabi)

• 499k ya 30k pasifle brût %52,64 e geliyor on plus ( %56)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • JaxeRi kullanıcısına yanıt

Nihayet 250b paranın çok bi para olmadığını fark ettiler.

ON (Ana Konu) Burgan Bank Dijital Yenilendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idefixoxo -- 4 Aralık 2024; 11:57:22 >
  • Fatura ödeme talimatı vereyim dedim digital platformlar yok, ne Digiturk ne Dsmart hiç bir firma yok. Ne talimat ne normal ödeme, hiç biri yok.

• nier kullanıcısına yanıt

Dediğiniz gibi çoğu kurumla anlaşması yok kaçmak lazım burger den ON (Ana Konu) Burgan Bank Dijital Yenilendi 

• Merhaba arkadaşlar. Burgan On Dijital kafayı yedirmek üzere bana.
    Yarın ödemem var, sabah erkenden yapmalıyım. Vadem de tam yarın sabah bitiyor. Kırk defa On Dijitali aradım halen EFT limiti arttırmadılar. Nerden bulaştık yaa bu bankaya. Diyor vadesizde olmalı paranız arttırmak için, yok işte talep de bulunduk bekliyoruz, soruyor ne yapacaksınız diye bi de. Şaka gibiler yaa. Enpara felan direk uygulamadan arttırıdı, ziraat bile arardım temsilcimi şak diye arttırıyordu, topu topu 2milyon yapacak EFT limitini yaa.
    Kafayı yemek üzeriyim. Stresten uyutmadılar. Daha önce aradım halbuki, 10 gün önce felan, dediler pazar arayın hallediriz, sıkıntı yok. Şimdi bu yaptıklarına bakın.

• Bende fatura ödemek için bakındım ve çoğu kurumla anlaşma yok, bu aylık 5 bin harcama limitini nasıl tamamlıyorsunuz ? sadece internetten alışverişler ilemi ? birde sanal banka kartı ile yapmayı düşünüyorum kredi kartı istemedim, sanal banka kartı ile yapılan fatura ödemeleri ve internet harcamaları 5 bini bulunca tamamlamış oluyormuyuz ? bilgi veren arkadaşlar için şimdiden teşekkürler.

• nier kullanıcısına yanıt

fatura odeme talimatlarini 5 bin tl yerine mi vermeyi dusunuyordunuz keza 5 bin tl harcama gerek sart dimi ? alternatifi olan bir durum yok ..

Bu arada sorulmus evet sanal kart & banka karti ..vb harcamalari ana hesabiniza bagli oldugu icin sayiliyor zaten burgan'da kredi karti yok farklı nasil harcanabilir ki ?

• ON Kredi Kartı Geliyor ON (Ana Konu) Burgan Bank Dijital Yenilendi 

Alıntı

metni:
    Burgan Bank Dijital Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Halil Özcan ise yapmış olduğu açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Burgan Bank olarak, müşterilerimize masrafsız, rahat ve güvenilir bir dijital bankacılık deneyimi sunma hedefiyle hayata geçirdiğimiz ON ile rekabetin oldukça yüksek olduğu bir sektörde sadece 3 yıl gibi kısa bir sürede 1 milyon müşteriye ulaşarak elde ettiğimiz başarımızın altında, teknoloji ve inovasyona yaptığımız yatırımlar kadar yürüttüğümüz sürdürülebilir işbirliklerinin de payı yadsınamaz. Bu bağlamda, önemli paydaşlarımız arasında yer alan PayCore’un sağlayacağı teknik alt yapı desteği ile önümüzdeki dönemde müşterilerimize sunacağımız Burgan Bank ve ON Kredi Kartlarıyla, marka olarak sektörde üstlendiğimiz yenilikçi dijital bankacılık rolümüzü daha da güçlendireceğiz.”www.fintechtime.com/2024/12/paycore-ve-burgan-banktan-onemli-is-birligi/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi curky -- 9 Aralık 2024; 11:50:1 >

• curky C kullanıcısına yanıt

nereden gördünüz acaba bu bilgiyi

• Müşteri hizmetleri cevap vermiyor.hiç arayan oldu mu mh yi

• dksttmaz D kullanıcısına yanıt

Migros, A101, Şok vesaire market alışverişlerinizi sanal kartla yapın eve getirtin bence.

• ivirzivir35 kullanıcısına yanıt

Yaa başı boş bir banka. Cevap verse ne oluyor ki. Bir işlem yapmak istiyorsunuz talep alıyorlar. Sonra bu talebi kime iletiyorlar, talep nasıl sonuçlanıyor kimse bilmiyor. Müşteri temsilcisinin bu karar işlevsiz olduğu başka hiçbir sistem görmedim ben.

Anladığım kadarıyla süs olarak oturtuyorlar birçok sözde temsilciyi, ordan akan talepleri bir iki kişi keyfine göre değerlendiriyor.

• 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.