Hocam direk normal vadeliye koydum. Parayı bütün olarak koyunca %49 veriyor ama bölüp ayrı ayrı hesap açınca %50 veriyor. Acaba her hesapta kesinti mi yapıyor ki? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ON (Ana Konu) Burgan Bank Dijital Yenilendi (153. sayfa)

-
-
Bu arkadaşlardan yapmış olduğum işlem için DEKONT talep ettim,dekont için talep oluşturuldu aradan geçen süre tam iki hafta halen dekontu gönderemediler. Bende kapattım her şeyi.
-
Kimse yazmamış. ve bugün de son gün (ben de yeni gördüm) ve oran yüzde 10 ama yine de belki birinin işine yarar.
Market ve Restoran sektörlerinde tek seferde 1.500 TL ve üzeri harcamaya 150 TL, toplamda ise 450 TL iade fırsatıyla yeni yılı rahatlıkla karşıla!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
burgan on yılbaşı tatili nedeniyle 2 günlük faiz yatırmış normalde 537,51 yerine 536,38 yatırmış yani 1,13 eksik yatmış, yani 1 TL önemli değil ama neden böyle? herkeste mi bu şekilde merak ettim?
-
bileşik getiri alamadığın içindir. ayın 1inde bozulup tekrar vadeye girmemiş, her yerde böyleydi ppfler hariç
-
bu durum normal diyorsunuz yani?
-
evet. tatil günleri bileşik getiri olmaz. aynı parayı koyarsanız bugün ve yarının getirisi daha fazla olur. cuma cumartesi pazarın getirisi de pzt salı çarşambadan düşük olur haftasonu bileşik getiri işlemeyeceği için
-
-
başka bankaya transfer edip oradan burgana transfer oluyor mu diye deneseniz? çok bilgim yok bu konularda ama bence böyle olur. olmazsa da enparadan transfer edilebilen bankalar arasında en kârlı hangisiyse oraya götürün bence
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aktifbanka yollicam kararımı verdim orada da makas düşük ama merak ettigim birsey var musteri temsilcisi şöyle dedi; "bir kağıda göndermek istediğin miktarı,iban falan yaz ve şu açıklamayı da ekle: bankalar arası saflıktan kaynaklı karşı bankaya kesintili olarak geçeceğini kabul ediyorum"
Nedir bu saflık kesintisi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
valla internete de baktım bulamadım hocam bir şey bilmiyorum maalesef
Tesekkurler, bakalim karsi bankaya gecince belli olur:)
ben hesabı yeni açtım. otomatik telefon faturası odeme talimatı vermek istiyorum.
henuz fatura kesilmemiş. kesildigi zaman ON uzerinden odeme yaparken "duzenli talimat ver" secenegini seçsem o ödemede 50 TL kazanır mıyım yoksa bir sonraki ödemede mi verir?
-
Altın ayarı normalde 24 ayar altın 995/1000 saflıkta bunu hesaptan alırken 1000/1000 ayar şeklinde işleme alınıyor. Bazıları standart dışı olabiliyor sanırım piyasadan gram altın alımında böyle birşey olmuştu.
Tesekkurler. Henuz transfer edemedim zaten,bugun baska bir temsilci aradi olmaz dedi yasak dedi.Sonra sikayet var'a aşk olsun merve hanim bi isi halledemediniz yazdim hemen aradi:) Baska bir adrese tekrar mail at halledecem dedi,attım bekliyorum bakalim.
On mobil yenilenmiş android tarafında güncelleme yapmayı unutmayın
Her seferinde tasarımın içine nasıl s!cmayı beceriyorlar anlamıyorum ya.. berbat ötesi olmuş
kredi kartı ürünü eklenecek, banka/kredi kartı yeni tasarıma geçmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi curky -- 3 Ocak 2025; 22:44:42 > -
Ben şahsen iş bankasında olduğu gibi beğendim tabii göreceli bu işler o ayrı banka kartı bir süredir yeşil tasarımda idi o yeni değil ama kredi kartı android tarafına gelmemiş henüzquote:
Orijinalden alıntı: curkyHer seferinde tasarımın içine nasıl s!cmayı beceriyorlar anlamıyorum ya.. berbat ötesi olmuş
kredi kartı ürünü eklenecek, banka/kredi kartı yeni tasarıma geçmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 3 Ocak 2025; 22:45:28 >
doğru işbankasına çok benzer olmuş ama karmaşık geldi, yeni banka/kredi kartı tasarımlarını beğendim, sanal kart matrix gibi olmu :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X