Şimdi Ara

ON (Ana Konu) Burgan Bank Dijital Yenilendi (155. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.154
Cevap
215
Favori
315.656
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

faiz hesaplama kısmını uygulamadan kaldirmislar mi goremedim bu kısmı da .

sitelerinde var biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 5 Ocak 2025; 12:7:15 >
  • 3 ay önce sim blokeyi kaldırmıştım güncelleme yapınca kafasına göre sim bloke atmış görüşme yaptık bloke kalkmadı. mh arayınca da telefona gelen kodu yazın diyor ama blokeden sms gelmiyor. ne biçim güncelleme yapmışlarsa artık durduk yere iş çıktı.

• streamin S kullanıcısına yanıt

Nkolayı soruyorsaniz ' İşlemler - Diğer işlemler' menusunde.On'u soruyorsaniz bilemicem giris yapamiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • b9y7e4 B kullanıcısına yanıt

Benzer qnb de oldu. Sms atılan linkle kaldırın diyor tabiki SMS gelmiyor :) ATM den kaldırdım anca

• Zararlı yazılım var diyor açmıyor uygulamayı. İphone’a acaba ne yüklemiş olabilirim. Yarın pc’den açıp parayı aktarayım bununla uğraşamam.

• Yeni tasarım rezalet olmuş görsel olarak demiyorum, işlevsel olarak. eskiden daha hızlı ulaşabildiğimiz ekrana şimdi birkaç fazla adımda ulaşabiliyoruz, ayrıca herşey büyümüş, özet ekranı tek bir sayfada görebiliyorken şu an aşağı kaydırmak gerek. Birçok işlev var ama çalışmıyor birçok işlevi de komple kaldırmışlar, güncellendiği için eklenecek dediler ama testi betası yokmuydu bunun yarım yamalak sürmüşler piyasaya. Sonuç olarak hem gözü hem eli yoran bir güncelleme olmuş. Kampanyaları ve avantajları da ya kaldırdılar ya limiti yükselttiler çok memnundum avantajları kaldırmalarına rağmen de devam edecektim, taa ki güncellemeye kadar, bu ay bitsin paramı çekicem heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aramis327 -- 5 Ocak 2025; 17:37:18 >
  • Sözde kredi kartı çıkmış ama hiçbir yerde izi bile yok.

• ON (Ana Konu) Burgan Bank Dijital Yenilendi

Yeni güncelleme ile donuyor ama sonra açılıyor.

Sorun yaşayan oldu mu?

• Mesela bunun tek olayı; "harcama limiti"ne ne kadar kaldığını 1-2 tuşla görebilmek için bir yol var mı ?

+oha buna bakarken görüyorum kampanya falan da kalmamış   naaptınız abicim siz yaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hassas Kantar -- 5 Ocak 2025; 18:20:31 >
  • Hassas Kantar kullanıcısına yanıt

On plus harcama limitini nasıl görüyoruz gerçekten

• b9y7e4 B kullanıcısına yanıt
    Son güncellemeyle içine ettiler uygulamanın nasıl bir ar-ge yönetimi var bu bankanın inanılır gibi değil bir şey çalışıyorsa ellemeyin kardeşim Biz elleme bozarsınlarla büyüdük geldik şu yaşımıza..!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ssouness S kullanıcısına yanıt
    İsteyince bozdurup yeniden alabiliyor muyuz acaba? Bu arada bir kaybımız oluyor mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • violason kullanıcısına yanıt
    ON (Ana Konu) Burgan Bank Dijital Yenilendi

• yine çalışmıyor bankanın uygulaması

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Güncelleme hala devam ediyormuş o yüzden çalışmıyor.
    Kredi kartı hakkında bilgi alan oldumu

• Uygulama leş hale gelmiş çalışan uygulamayı bozmuşlar güncelleme niyetine. Her şey 10 saatte açılıyor

• Rezalet bir güncelleme! Burgan yatırım tarafına on'la giriş yapıyorduk işlem yapmam lazım giriş yapılmıyor, fon evreninde geri tuşu çalışmıyor yüz kere başa dönüp tekrar seçmeniz gerekiyor, zaten fon evreni eski arayüzde yeni arayüzden geçerken donuyor 2 saat açılmıyor, normalde daha önce 2 adımda görebildiğiniz şeyleri 4 adımda falan görebiliyorsunuz, ayrıca anlamsızca herşey büyümüş fakat nasıl başardılarsa buna rağmen okunurluğu da azalmış (eskiden fontu kalınlıkları ve renk farkları detayları daha net vurguluyordu şimdi hepsini kaldırıp 3 tık büyütmüşler, son kullanıcı da gençler güya kimden aldılar feedback'i körlerden mi?) ve daha bir sürü sıkıntı.

güncelleme devam ediyor ne demek ya bir güncellemeyi piyasaya sürmeden test ekranı olur betası olur bankacılık gibi saniyelerin bile değerli olduğu bir platformun böyle yarım yamalak sürülerek işlem yapamayacak şekilde sunulmasının nasıl bir açıklaması olabilir??? Hayır bari güncelleme isteğe bağlı sunulsaydı ilk kullanıcılar da teste olarak feedback'te bulunurdu en azından, resmen bu yarım yamalak güncelleme zorunlu tutulmuş ve şu an doğru düzgün çalışmayan bir sisteme mahkum ettiler bizi.

Herşey gayet düzgün çalışırken neden hangi akla hizmet böyle bir güncelleme yaptılar?? Şunu iyileştirmek için bunu yaptık diyebilecekleri tek bir şey bile yok herşey rezalet olmuş. kullanıcı dostu bir arayüzleri vardı bir iki konu haricinde geldiği nokta insanı çıldırdıcak cinsten..

• cream cheese kullanıcısına yanıt

cok iyi calismasa bozsalar bile deneme yaptilar derdim ancak zaten kusursuza yakın calisan bir app'leri vardi ..hakkaten degistirmis olmak icin mi bozmuslar herseyi ? bir kredi karti falan cikariyorlar birseyleri degistiriyorlar galiba ama deger miydi bu kadar büyük bir riske bilemedim .

fast islemlerinde ve faiz yansıtmalarinda simdilik sorun yok tabi ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 6 Ocak 2025; 13:52:43 >
  • 
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.