Şimdi Ara

ON (Ana Konu) Burgan Bank Dijital Yenilendi (154. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.218
Cevap
218
Favori
321.237
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: curky

doğru işbankasına çok benzer olmuş ama karmaşık geldi, yeni banka/kredi kartı tasarımlarını beğendim, sanal kart matrix gibi olmu :)

Bende halen eski tasarımlı banka kartı var değiştirmedim kampanyası vs kalmadı kredi kartına da herkese vereceklerini sanmıyorum hoş kampanyası vs de yoktur henüz belki ilk kredi kartı alımına kampanya vs yaparlar ise o zaman başvurulur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Güzel olmuş yeni tasarım bence.

Bu arada Espressolab kodu vermedi bu ay ON.

• on plus'i nereye koymuşlar onu bulamadım harcama hedefi falan

• b0Ni kullanıcısına yanıt

Orta buton, avantajları dünyası

ON (Ana Konu) Burgan Bank Dijital Yenilendi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karışık olmuş hoşuma gitmedi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ON (Ana Konu) Burgan Bank Dijital Yenilendi

Saat 03:00’ü geçti ama Burgan On internet bankacılığı hala hata veriyor girebilen var mı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• benim de cok icime sinmedi yeni tasarım ama alismak gerekicek tabi ...bu arada günlük ve aylık faiz hesaplama kısmı nerede ? hem oradan ortalama verdikleri yada telde teklif edebilecekleri faizleri de ongrebiliyordum ..o faiz hesaplama kısmı yok yada ben bulamadim .

• Guncelleme yaptıktan sonra uygulama açılmaz oldu verileri temizledim sonra kaldirip yeniden yukledim hala ayni uygulama acilmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ssouness

Guncelleme yaptıktan sonra uygulama açılmaz oldu verileri temizledim sonra kaldirip yeniden yukledim hala ayni uygulama acilmiyor.

arada bir sorun cikarabiliyor ..uygulama silme yada veri temizlemeyle ilgili bir durum degil ..server,sistem ..vb sorunlari var ..ayni sorunlar internet subelerinde de verebiliyor sadece mobil uygulama degil yani.

• streamin S kullanıcısına yanıt

Hala ayni acilmiyor sabahtan beri.Ne kadar surede duzelir acaba.Bankayi aradim donus yapmadilar henuz..

• ssouness S kullanıcısına yanıt

Sizin icin deneme adina ; 14.23 itibari ile hem cep subesi hem de web subesine giris yapabildim ..(genel bir sorun degil yani ki dun gece ki genel bir sorundu ..)

siz zaten uygulama silme, cache silme ..vb denemissiniz ...cep teli kapatip tekrar baslatmak belki bir cozum olabilir mi ...yada farkli bir browser ile web subesine giris yapmayi deneyin isterseniz ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 4 Ocak 2025; 14:28:43 >
  • streamin S kullanıcısına yanıt

Tesekkurler.Teli kapatip actim ayni.Tarayicidan girince sorun yok.Sorun uygulamada.Giris ekranini gormeden kapaniyor kendi kendine.Veya sorun telefonda dicem ama bugune kadar hicbir banka uygulamasi sorun cikarmamisti ON dahil.Neyse biraz bekleyeyim olmadi nkolay'a tasinirim.

• Yeni tasarım güzel olmamış
    En çok kullanılan iban numaralarım yeri de kaybolmuş sürekli ordan eft yapıyordum

• yatırım fon kısmına kazanç yüzdesi eklemişler

• Yeni tasarımda virman işlemi yapabilen var mı?

Düzenleme:

Para gönder kısmında "Hesaplarım arası" diye eklemişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CehdHab -- 4 Ocak 2025; 23:17:27 >
  • OnPlus lı değilim şuan On hesapta günlük %45 ten faydalandırıyor. Bundan daha avantajlı bankalar var mı günlükte?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • violason kullanıcısına yanıt

Nkolay var %48. On'u tavsiye etmiyorum artik.Uygulama dun sabahtan beri acilmiyor.Tarayicidan da sayfa bozuk aciliyor islem yapilmiyor,mail atiyoruz ariyoruz yardimci olan olmuyor.

• ssouness S kullanıcısına yanıt

Onbanki %48 lerde saniyordum. Nkolay da bono yaziyor yani mesela duz hesap olsun 100bin tl atilsa gunluk faiz oldugu icin onbankta 7.500tl cekilebilir diyor. Nkolay da 100bin tl faiz islerken cekilebilir limit tanimliyor mu? Yoksa full parayi kullandigi icin artik onun caresinede kenarda para ayirarak mi devam etmek gerekir?

• .Vip Üye. kullanıcısına yanıt

Ben de yeni gecicem yarin On'dan parayi aktarabilirsem o yuzden cok fazla bilgim yok ama galiba ON gibi paranin bir kismini ayirmiyor,kullanmak istedigin zaman ya hepsini bozdurup vadesize atmak gerekiyor yada dediginiz gibi kenara para ayirmak lazim.Ama bozdurup,ihtiyacimiz kadarini kullanip kalanla yine bono aliveririz zor degil yani.

Bu arada faizde nkolay daha cazip gorunuyor,tum atmlerden ucretsiz para cekme olayi da cok guzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssouness -- 5 Ocak 2025; 11:59:30 >

• 
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.