< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
ON (Ana Konu) Burgan Bank Dijital Yenilendi (152. sayfa)
-
-
Evet piyasaya göre uygun. Ben burda alıp satıyorum, şu anda tutuyorum bi miktar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Otomatik fatura ödeme talimatı iadeleri yatan oldu mu.benim henüz yatmadi
50 yattı az once .galiba fatura talimatı için.
Yeni yattı
Market kampanyası da yatmadı bugün.
Faturalar gelmedi bana hala.
-
On Plus olmak için harcama gereksinimi 1 Ocak itibariyle 5000 TL'den 7500 TL'ye çıkarılacakmış.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilgilendirme: Degerli ON'lu, ON Plus programi avantajlarindan yararlanabilmek icin yapilmasi gereken aylik 5.000 TL harcama tutari 01.01.2025 tarihi itibari ile 7.500 TL olarak guncellenecektir. Detayli bilgi icin on.com.tr Iletisim:destek@on.com.tr SMS istemiyorsan ON IPTAL yaz 3525'e ucretsiz gonder. Mersis:0140003231000116 B016
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
On hesabıma giremiyorum, şifremi unuttum çalışmıyor. Çağrı merkezini aradım, sistemsel bir çalışma var dediler. Başka bilgi vermediler. Websitesi de sertifika hatası veriyor ve açılmıyor.
Gün ortası neyin çalışması bu?
-
Klasik Burgan ne bekliyorsun hocam. Ben giremeyince hiç şaşırmadım bile.
-
Vade uzatacak yada gunluk faiz ..vb isletiyorsaniz 18.15 i gecirmemeye calisin yoksa 3 gun kaybedebilirsiniz ..
On dan uzak durmak lazım. Muhattap yok ki bi kere. Müşteri hizmetleri hiçbirşeyi çözmüyor, sadece talep alıyor. O talebi nere gönderiyor, kim değelendiriyor, nasıl sonuçlandırıyor bilinmiyor. Bir talep için günlerce bekleyebilirsiniz. Biriktirdiğiniz üç kuruş para için günlerce uykularınız kaçar ama müşteri temsilcisi denen zatlar - tabii günahlarını almayayım sistemleri engel çıkarıyor muhtemelen- sanki basit bir abonelikmiş gibi küçümser.
Örneğin başka bankalarda tek tuş veya müşteri hizmetleri ile dakkasında yükselttiğiniz EFT limitini günlerce arttırmıyorlar. Sizi mahçup edip zarara sokuyorlar.
Eyyyy On yetkilileri, eft limiti için sözde talep alıp günlerce oyalamak süzin utancınızdır, düzeltin bu ilkel uygulamayı.
Kampanyalar devam ediyor mu arkadaşlar
-
bu otomatik faturada sadece 1 ay mı veriyor
-
On plus hesabı açtım %56 faiz den yararlanmak. İlk ay harcama hedefi yok diyor. Şimdi parayı bu hesaba attım paraya otomatik mi faiz işliyor yoksa benim birşey yapmam gerekiyor mu? Çok kurcaladım ama birşey bulamadım. Normal vadeli hesap %50 faiz veriyor hiç uğraşmaya gerek yokmu ki arkadaşlar ne diyorsunuz? Gerçekten net %56 faiz veriyor mu?
bir miktarini vadesize aktariyor ..%7-%10 civarini hesaba katmayin ...250-499 bin de 30 bin tl mesela ..
stopaj ile %10 +%7 deseniz yani nette %47-48 civari veriyor ..
-
500k ya reelde 30u hesaplamadan günlük kaç lira getirisi var 56 dan bağlanınca net yüzde kaca düşüyor hesabını nasıl yapıyoruz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Market ve Restoran sektörlerinde tek seferde 1.500 TL ve üzeri harcamaya 150 TL, toplamda ise 450 TL iade fırsatıyla yeni yılı rahatlıkla karşıla.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X