Şimdi Ara

on board vga'lı anakarta başka ekran kartı takma sorunu......

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün bi bilgisayar toplamak için malzeme aldım.anakartın üzerinde vga çıkışı var ve bir da pci-e slotu var.pci-e kartını takmadan problemsiz olarak on board vga ile sistem açlışıyor.pci-e'yi takınca sistem açılıyor ama ne on board vga'da ne de pci-e'de görüntü yok.anakartın markası ecs 915-m5gl, ekran kartının markası ise asus ax550 getd.

bana bu konuda yadım ederseniz çok sevinirim.saygılar.

• bios'tan,entegre olan grafik kartini kapatmalisin.
  • teşekkür ederim ama bios'ta öyle bi seçenek yok.ya da var ama ben bulamıyorum.bios'ta vga ile ilgili öncelikli vga seçimi diye bişey var.oradan pci-ex/pci'yi seçiyorum.ama yine de pci-ex'den açılmıyor.cihazı bugün teslim etmem lazım.
    bilen varsa Allah rızası için bişeyler karalasın.ilk defa on board vga ve pci-ex ile çalışıyorum.

şimdiden teşekkürler...
  • benimde benzer sistemim var ilk önce onboard ekran kartının driverini sileceksin program ekle kaldırda varsa ordan yap yoksa aygıt yöneticisinden kaldırabilirsin sonra bilgisayara restart atıp biostan ekran kartı sırasını belirliyeceksin ilk önce pci mı kontrol edilsin fln diye onlar yoksa biosunu güncellemen gerekebilir onları yaptıktan sonra ayarları kaydedip kapat sonra ekran kartını tak bilgisayarı aç xp ise otomatik olarak tanıyacaktır
  • quote:

Orjinalden alıntı: habecan

bios'tan,entegre olan grafik kartini kapatmalisin.

nasdıl kapatılacağını niye yazmadın
  • ilgilenip cevap yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim.

satın aldığım firmaya götürdüm.ekran kartı ve anakart problemsiz ama uyumsuzmuş.başka marka bir ekran kartı ile değiştirdiler.

SAYGILAR.....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.