Şimdi Ara

On board vs Ekran kartı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Xeon E5450 işlemcili G41M Combo anakartım var.
    Oyun oynayan birisi değilim hemde hiç. Sadece video izliyorum youtube ve türevi sitelerden.
    Ben bu durumda PC ye ekran kartı almalı mıyım acaba ? Az biraz araştırdım lakin somut bir fikir oluşmadı maalesef.
    Şimdi bazı yorumlarda ekran kartı olmadığı zaman bu görevi işlemcinin yapacağı ve işlemcinin yükünün artacağı yazıyor. Bazı yorumlarda anakartın ısısının artacağı yazıyor. Sebepleri ile yorum yapar iseniz sevinirim. Saygılar.

• onboardla kullan ısınma filan olmaz. ben cs go oynuyordum, Anakartın kuzey köprüsü filan ısınıyor normalde onboard kullanınca o da ısınmıyor.
  • + yorum için up
  • oyun oynamıyorum diyorsan onboard rahatlıkla yeter video vb şeylere.
  • Bundan 1 hafta önce onboard olarak kullanıyordum ekran kartı arızasından dolayı , oyun felan oynamayacaksan sosyal medya de takılan biri isen onboard yeterli olabilir , oyun oynamayı bekleme açarsa belki gta vice citiy vb oyunları oynarsın . :) onun harici kendi gözlemlerime göre grafik ağırlıklı sitelerde ve özellikle youtube da 720 p de bile takılmalar donmalar oluyor . hiç değilse 1 gb ekran kartı olsun yani pc nizde :) ayrıca en büyük fark ekran kartlı pc de internette herşey akıcı oluyor onboard de ise biraz daha takılma fazla oluyor sitelerde gezerken görüntüde tırtıklanmalar oluyor kırılmalar oluyor tabi bu benim gözlemim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDMOD -- 29 Ekim 2016; 18:56:55 >
  • oyun hariç tüm işlerinizi fazlasıyla yeterlidir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.el ekran kartı
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.