Şimdi Ara

Ön Cama Cam Filmi? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
302
Cevap
8
Favori
110.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

ben okudum sonuna kadar sizlerede tavsiye ederim

http://www.camfilminedir.com/

Alıntıları Göster
    Sizin sağlığınız, aracınızın estetiği için...

Ziebart markalı bu özel film içinde seramik bir tabaka da içeren toplam beş katmandan oluşur. Bu çok katmanlı seramik tabakalı film dünyanın çizilmeye karşı en dayanıklı filmi olup, diğer önemli bir özelliği de araçlarımızda bulunan Navigasyon, Gps, Ogs vb. cihazların rahat bir sinyal alışverişini sağlamasıdır. Güneşin her türlü zararlı U.V. ışınlarını % 99.9 oranında keser. Sizi ve sevdiklerinizi cilt kanserine karşı korur, aracın iç döşemesinin güneş yüzünden bozulup solmasını engeller. Kırılan camı bütün halinde tuttuğundan, kapkaççıların araç içine ulaşmalarını zorlaştırır, kaza anında kırılan camların uçuşarak sürücü ve yolcuları yaralamasını büyük oranda engeller. Sertifikalı teknisyenler tarafından, tozsuz ortam sağlayan kapalı bölmelerde, aracın kapıları ve camları sökülmeden uygulanır. Seramik Termal filmlerin elektronik sinyal kesmeme, daha şeffaf olma ve daha fazla ısı yalıtımı özellikleri vardır. Yılda bir defa bakım yaptırılması halinde, otomobile sahip olunan sürede kalkma, kabarma ve soyulmaya karşı *Her Yıl Yenilenebilen Ömür Boyu Garanti Sistemi ile sunulur.

Ziebart Seramik Termal Cam Filmi Özellikleri

• Seramik tabakalı 5 katman
    • %43 TSER (Toplam Güneş Enerjisi Reddi)
    • %78 VLT (Görünür Işık Geçirgenliği)
    • %79 IRR (Infrared Reddi)
    • GPS / OGS sinyal geçirgenliği
    • %99.9 Kanserojen U.V. blokajı
    • Sürüş konforu
    • Yakıt tasarrufu
    • Çizilmeye karşı dayanıklı
    • Cam sökülmeden profesyonel uygulama tekniği
    • Sürüş / Kişisel güvenlik katkısı
    • %100 estetik görünüm
    • Ömür Boyu Garanti*

baştan sona okudum forumu.

ziebartta yukarıdaki cam filmini yaptıran varmı ? varsa sonuc nedir? bilgi verirmisiniz? teşekkürler.

• airport34 kullanıcısına yanıt
    hikaye hepsi . solargard yaptırın
  • Bnde taktirmayı düşünyorum ama trafik cezasi yemekten korkuyorum sizce napmaliyim bir kontrole düştüğum zaman ceza yazarlarmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ön cama perde tak hiç uğraşma filmle falan

• Amaç siyah renkli filmse ön cama hem gece önünüzü göremezsiniz hemde polis ceza yazar. Son dönemdeki terör olaylarından dikkat çekiyor..

Fakat çok açık tonda renksiz veya mavimsi çok açık renk ön cam filmleri var.. Kaliteli markaysa uv ışınlarını yüzde 99 keser ön göğüsü korur.. Açık renk oluncada içerisi görünür ve polis açısındanda sıkıntı çıkmaz..

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetyilmaz77

yol kamerası bile takılabiliyor.
    Ön cama 3M Cr70 (%70 ısı kontrolü, %99 UV kontrolü) ürününü tavsiye ederim. Ön camdan gelen ısı olayına %100 çözüm. Fiyatı yüksek gelir ise RE70 UV kontrolü açısından işinizi görecektir. 70 en açık tondur. 1 numara diye adlandırılan filmeden açıktır. Yarım numara olarakta görebilirsiniz. 70 dışarıdan gelen ışığın %70 inin içeri girmesi %30 unun geri yansıtılması anlamına gelir.

www.3mcamfilmiturkiye.com
    www.3mcarcareizmir.com

• cihanchn C kullanıcısına yanıt
    Cr90 bulursam ön cama çektirmeyi düşünüyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alphace

Cr90 bulursam ön cama çektirmeyi düşünüyorum
    ön cam hariç her yer filmli bende, polis çevirmiyor böyle olunca, ön cama yaptırmak isterdim ama cesaret edemiyorum
  • Alphace A kullanıcısına yanıt
    CR 90 TR ye gelmiyor fakat CR70 istediğiniz açıklıkta olacaktır. Dışarıdan film olup olmadığı belli olmuyor.
  • Tüm camlara 2 numara çektirdim polis yanindan geçerken öndeki 2 cami indiriyorum sıkıntı yaşamadım şimdilik ama rahat oluyor film

• Herhangi bir tecrübesi olmayıp "bence" yaptır,yaptırma ; sıkıntı yaşarsin diyen kişilerin yorum yapması, 10 sayfanın yarısından çoğunun da bu tip yazılardan oluşması ilginç geldi bana. Isıdan ve UV den korunmak amaçlı,
    10 gün önce Llumar marka tüm camlara film yaptırdım.
    Ön ve 2 onyan cam air80 modeli, arka üc cama da lati35 diye seramik , metalize olmayan modelinden yaptırdım. Gündüz ısıyı yariyariya dusuruyor, klima daha düşük fan hızında çalışıyor, içerisi daha kısa zamanda serin oluyor. Ön camlara dışardan farkli açılardan bakıldığında hafif gökkuşağı renkleri yansıyor. Gece oncamdaki filmden dolayı gorus kaybı yok. Hiç aydınlatma olmayan yolda da LED farları olan aracimla sıkıntı yaşamadım. Lambaların ve karşıdan gelen araç farklarının etrafında halo oluşuyor, hafif yağlı gibi; ancak far ve ışık da gözü almıyor. Arka cam rezistansından dolayı ışıklar dikiz aynasında basamak şeklinde görülüyor, bir miktar karanlık oluyor.
    Ön cama Llumar Air 80,air75, 3M Cr70, Ziebart şeffaf filmi vs dışında uygulama yapılması görüşü azaltacağından yaptirilmamali diye düşünüyorum. Aydınlatma olmayan, karanlık bir yolda görüş, film olmasa da, farların aydınlattığı kadardır zaten.
    Yaptirdigim için memnunum, bir önceki araca yaptirmadigima pismanim. 150-200 tl ye de kaliteli film yaptırmak pek olası değil.
    TSER değerleri filmin kalitesini, ısı kesme değerini gosteriyor. İnfrared reddini %77 oraninda ısı kesiyor diyen Ziebart bayilerine de inanmayın. TSER değeri 3M ve Llumar daki gibi 40lı rakamlarda.
    Foruma faydalı bilgiler verecek tecrubeli ve ya profesyonel kişilerin yazması dileklerimle, herkese iyi günler dilerim.

• Tecrubeyle sabit yaptirmayın gece gorusunu etkiler f16 pilotuda olsaniz gozler mık gibide olsa rahatsiz olursunuz zifiri karanlik yapmiyor ama yinede etkiliyor ben sokturmek zorunda kaldım soktukten sonra gece daha iyi anılıyorsunuz yan ve arka camda var film.

• Tietze kullanıcısına yanıt
    Air80, Cr70 vs gibi saydam film mi yaptırmıştınız?
  • Cihanchn beyin desteği ile Cr70 yaptırdım. Ön camım atermik değildi fakat şimdi atermik camlardan daha iyi. Dashboard atermik camlardan biraz daha az ısınıyor.
    Yağlı görüntü birkaç gün içinde geçiyor.
    Arka cam ve yan arkalarda 2 numara (%30 olabilir) film var, yan önlere de yaptırmıştm ama gece sıkıntı oldu söktürüp %50 yaptırdım.
    Ön cama özel film haricinde bir film uygulanmamalı. Yolculuğada birkaç gün sonra çikılsa iyi olur. Filmin uygulandığı ilk gün gece yolculuğu yaptım ve biraz sisli bir hava vardı. İlk gün zorluk çektim ama bugün olsa problem olmaz.
    İnsan yaşlandıkça gözün ışığa ihtiyacı da artar. Aracı babaniz gibi yaslı kişiler kullanacaksa %70 den koyu film çektirmeyin.
    Özetle 3M Cr70 den memnunum, atermik olmayan camlara veya extrem sıcaklık koşullarında atermik camlara tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alphace -- 3 Temmuz 2016; 20:16:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alphace A kullanıcısına yanıt
    Ön cama Cr70 kaça malolmuştu? Benim ön cam da atermik değil ve klima ne kadar soğutsada ön cam alev püskürtmeye devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARroWCoLT -- 3 Temmuz 2016; 20:48:41 >
  • ARroWCoLT kullanıcısına yanıt
    Ben komple 3M de yaptirmistim yan ve arka camlar kadar koyu degildi on cama uygulanan kod numarasi falan varsa bilmiyorum

• takip
  • on cama film sart. bazilari demis on camda film varken kullanamiyorum ben aksine film yoksa kullanamiyorum. geceleri farlari apaci sislerini acayip derecede kiriyor ve dagitmiyor isigi.
  • ikinci el aldığım son iki aracımda cam filmi olduğundan cam filmi olmayan araçlarla olan kıyaslamayı pek yapamamıştım. Şu anda kullandığım aracımda cam filmi yoktu ve geçen sene İzmir sıcağında ve yaptığım uzun yollarda kolumun yandığını görünce cam filminin kıymetini ve gerekliliğini bizzat yaşamış oldum.. Bütçem kısıtlı olduğu için 3M, Llumar v.b kalitedeki filmlere pek yaklaşamadım. Tavsiye üzerine bunlara yakın kalitede muadil bir markanın filmini yaptırdım.. Uzun yol yaptığım için ön camada film çektirdim. Gece görüşünü engellemesin diye 0,50 diye tabir edilen film yaptırdım. Açıkcası biraz çekincem var.. Henüz gece test edemedim ama görüşü çok rahatsız ederse sökebilirim. yanlara ve arkayada 1 numara yaptırdım, çok koyu sevmiyorum ben.. ilerleyen dönemde tecrübelerimi paylaşmaya devam ederim.
    Ön cam filmi ağır kusura giriyor deniliyor. Ben muayeneyi yeni yaptırdığım için 2 sene kafam rahat.. Konuştuğum insanlardan anladığım kadarıyla muayenedeki teknisyenin fark etmesine veya insafına bağlıymış..

• un momento kullanıcısına yanıt
    Bu sıkıntıdan ben de çok rahatsızım Hocam. Ön cama film ile halloluyor mu bu sıkıntı ?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.