Şimdi Ara

Ön Cama Cam Filmi? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
8
Favori
110.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    en öncam dahil orta llumar filmler ile muayenede hafif kusurlu olarak geçti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: humerus06

Bu sıkıntıdan ben de çok rahatsızım Hocam. Ön cama film ile halloluyor mu bu sıkıntı ?

aynen hocam kaliteli on cam filmiyle sorun kalmiyor. ben 2 aracimdada kullandim on cam icin ne geceleri ne gunduzleri hic bi sorun yok. yazin daha da iyi sicagi kiriyor
  • un momento kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim Hocam. Marka/seri olarak bir tavsiyeniz olur mu acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: humerus06

Çok teşekkür ederim Hocam. Marka/seri olarak bir tavsiyeniz olur mu acaba ?

hocam butce isi bu. ben butceye acimadim Llumar ATR taktirdim. eski aracimda da oyle. istanbul da maltepe meguars da taktirdim.
  • Trafik cezası var midir bu on cama yapılan uygulamanın benim on camda ve on yan camlarda nispeten Acik arka yan ve arka camda daha koyu film var sorun olacaksa on cami soktureyim cok Acik içeriden bakarken ama dışarıdan bakınca diğer camlarla birlikte cok karanlık gozukuyor içerisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işçilikten emin olunduktan sonra ön cam için özel serilerden yaptırılabilir. yaz mevsimi karşıdan gelen güneş göğsümü yakıyor, uv engelleyerek aracın içinin deforme olmasınıda engeller.

• beyler benim aracımda arkalar 3 ön yan camlar 2 güneşi kesiyor,ama malum adana güneş tepeden geliyor içeri binilmicek kadar sıcak oluyor bide malum suriyeli tipi tiplerle bazı cahil kesim var kız arkadaşla falan giderken bazen tip tip bakıyorlar birgün kavga edecem bu yüzden öne 1 numara taktırsam hem güneşi keser hemde dışardan rahat görünümü engellermi,ve araç kullanımını zorlaştırırmı akşam,çnkü park ederken bazen camı açmak zorunda kalıyorum
  • lDirtyHandsl kullanıcısına yanıt
    Bende on camda vardı film aksam cok etkiliyor Acik olsa bile park ederken degil yolda daha tehlikeli yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bütün camlar 2 ön cam 0,5 kullanıyorum sıkıntı çekmedim bugüne kadar. mesela kışın güneş ışığı aldığında hep klima açardım. şimdi o sıcaklık yükselmesini yaşamıyorum arabamın içinde.
  • Benim elimde de ön cam için yetecek kadar y.disindan getirttiğim cr70 film var fakat birkaç yere sorduğumda cr serisinin kalın olduğu için ön cama uygulamasinin problemli ve çok zor olduğundan bahsedip yapmak istemediler. Istanbul içinde uygulama yaptırabileceğim bir yer var mi acaba?

• Kesinlikle yaptırmayın. Eski aracımda ilk sahibinden kalma 3 numara film vardı ve geceleri çok sıkıntı oluyordu. Benim tavsiyem arkalar 2 ön yanlar 1, ön cam orjinal kalsın. Ayrıca ön camdaki film çok dikkat çeker ve ceza yersiniz.

• ön cama 0,5 yaptırdım..Geceleri sıkıntı çekiyorum.. yaz geçsin sonbaharda söktürmeyi düşünüyorum..pişman oldum açıkçası..
  • Arkadaşlar çölde yaşamıyorsanız ve aracınızın camı atermik ise ön cam için filme gerek yok. Ben aracımın camı atermik olmadığı için 3M cr70 yaptırdım. İşçiliği problemli ve zordur. Nitekim benimkinde de pürüzler oldu. Her yere yaptırılmaz. Ama cam atermik olmadığından faydasını gördüm. Geceleri hafif görüş kaybı var ama büyütecek kadar değil. Gündüz sıcaktan uyuklamaktan iyidir. Klima da bir yere kadar idare ediyordu.

Ön yan camlar için de açık tonları tercih edin, ilk yaptırdığımda arkalar ile birlikte 2 yapıtırmıştım ama geceleri yayaları farketmede zorluk çıkardığı için 1 numaraya döndüm.
    En ideali ön cam olduğu gibi kalsın, ön yanlar 1 veya 0,5 kaliteli, arkalar ise 2 numara diyebilirim. Gidip de 150-200 liraya boyalı naylon çektirmeyin. UV blokesi yüksek film yapıtırın ki işe yarasın.
  • Llmuar atc 50 yaptırın pisman olmazsiniz. İlk yaptırmadan önce güneşe çıkın ve sonra yaptırınca kıyaslama yapin. Aracın döşemesinin solmasini engelliyor ve güneş ışınlarının direkt gelmesini engelliyor. Atc 35 yaptirsam mi dedim ama karanlik olur diye korktum. Yanlara atc 35 yaptırdım.

• Öne air 80 yaptırdım. Diğer tüm camlara at35 yaptırdım. Araç içi ısınmada fark oldu. Klimayı eskiden 21 lerde çalıştırırken geçen 23 de çalıştırdım buna rağman arkadaşım daha önce film yokken 21 derece klimaya bişey demezken bu sefer 23 derecede klimayı kıstırdı fazla üflüyor diye. Buna rağmen dün araç termometresi 48 derece gösterirken öğle sıcağında yine de yolda sıcağı hissettim. Ön görüş ilk gün buğuluydu. Bir hafta sonra buğu kalmadı gece de sıkıntı yaşamadım. Kısacası cam filmi kaliteli olursa güneş vucudunuzu degil camı ısıttığından fayda sağlıyor. Yanmanızı ve cilt yaşlanmasını da önler. Ama 48 derece gibi aşırı sıcak havada tam anlamıyla sıcaktan etkilenmeyen bir sürüş sağlamaz. Ben fiyattan dolayı yan ve arkaları at 35 yaptırdım memnunumda yandan güneş gelince ön güneşligi acmak zorunda kalmıyorum. Ama şimdi olsa ATR35 yaptırırdım. İzmir Antalya gibi yerler için hafif yansıtmalı olan ATR serisi daha da iyi olur kanımca.

• Selam,

Piyasada anladığım kadarı ile 3m ve LLumar ile ilgili sürekli beklentiler içinde bulunuluyor. Aslında dünya genelinde markalaşmalarından kaynaklı son tüketicinin ağırlıklı tercihi olmak isteniyor. Dostlar bilmenizi isterim ki Llumar veya 3m cam filmi çeken dükkanların %90'ı bu filmi çekiyoruz diyerek insanları aldatıyor.

Bunların dışında Winplus olarak Türkiye'de bilinen ve Dünya'da Global markası ile geçen son 4 yıldır Türkiye'nin hemen hemen her yerinde satışı ağırlıklı olan bir film var. Hatta llumar çekiyoruz diyen çoğu uygulamacı 10 senedir sakladığı Llumar kutusunun içerisine bu filmleri koyuyor.

Aslında koymakla beklenti arasında bir fark olmuyor. Uygulamacılara uygun fiyata geliyor.
    Filmin ithalatçısı olan firma Solarkun diye geçiyor ve İstanbul Çekmeköy'de depoları bulunması yanı sıra gayet profesyonel bir uygulama noktaları bulunuyor.
    Ön cam için ise tavsiye etmek gerekirse
    www.solarkun.com
    Page not found | Solarkun
    http://www.solarkun.com/docs/bina/seramik-film-solarkun.pdf
    adreste geçen seramik filmleri tercih etmekte fayda var.
    %70 veya %80 karayolları kuralları çerçevesi içerisinde sıkıntı yaratmayacaktır.
    İncelemekte fayda var .

Ön Cama Cam Filmi?

• takip...
  • lDirtyHandsl kullanıcısına yanıt
    Adana içinde bir yeri telefonla arayıp sormuştum ön cam için ne yapabilirsiniz diye, güneş ışığından koruyan renksiz şeffaf UV film var ama sadece onun fiyatı 350 lira dediler. Ön cama uv film düşünüyorum ama fiyat yüksek geldi acele etmedim. Siz de bir sorun isterseniz uv filmi.

• quote:

Orijinalden alıntı: enoktakenokta

Arkadaşlar ciddi bir konu açtık, hala yok güneş gözlüğü yok ıvır zıvır yazanlar var,daha kaç kez yazmak gerek sorun güneş ışınlarının göze gelmesi degil, Allah'a şükür bizim de sizin kadar olmasa da az da olsa kafamız çalışıyor ve Güneş gözlüğü kullanıyoruz zaten.
    Hocam neden güneş gözlüğü takmazsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: pilot84

aynı şikayeti bende çekiyorum. güneş ışığı direk göbeğe gelmekte. inşallah ileride sorun çıkarmaz. çözüm olarak orjinal renkli ön cam çok az faydası olabilir.

birde ön cam üstü plastik koruyucu takmak.

http://www.superskoda.com/Skoda/OCTAVIA-II/Octavia-II-front-window-windscreen-shield-ABS-plastic-KI-R

derecesi ve markası nedir hocam ön filmin

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.