Şimdi Ara

Ön çapraz bağ yaralanması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese hayırlı sağlıklı günler ben henüz 16 yaşındayım bundan 7 ay kadar önce salon futbolu turnuvasında sakatlandım dizim ses filan gelmedi ama çok ağrı oldu ilk 30 saniye daha sonra şişdi buz tedavisi uyguladım ve 1 hafta sonunda eskisi gibi hareket ettim yürüdüm koştum ama hep çömelde sorun yaşadım ve bunu hala yaşıyorum ama şuan futbol,basketbol oynayabiliyorum fazla zorlamamak kaydıyla hiç bir ağrıda yok...merdivenleri sorunsuz çıkabiliiyorum...açıkcası doktora görünmekten korkuyorum...sizce mutlaka görünmelimiyim_? dizim sürekli iyileşiyor ve her geçen gün daha fazla çömelebiliyorum .. ...uzun yazdığım için kusura bakmayın bu konu hakkında bilgisi daha önce geçirmiş abilerim,ablalarım bir şey önerirse çok sevinirim saygılar....

• merhaba ark lar bende yeni öçb ameliyatı oldum belden uyuşturdular doktorum 1 ay sonra yürürsün dedi dokuz eylül üniv.hastanesinde oldum bugün 15.gün oluyor biraz daha iyiyim ağrılarım tam bitmedi sizin de Allah korusun başınıza gelirse öçb yırtığı veya kopması ikisi aynı şey dedi zati doktor ameliyat olmak zorundasınız malesef tabi özellikle gençler spor yapmak isteyenler ben 21 yaşındayım doktor bu yırtık kendi kendine kapanmaz dedi bende oldum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.