sa arkadaşlar buradaki mod çalışmalarını görünce garajdakı eski frisby kasamı modlamaya karar verdim. ilk önce ön panele 12cm fan takmakla başlamak istedim öne 12cmlik delik açtırdım sonrada hafif bir derinlik olsun diye 12cm çapında boru parçasına benzer birşey aramaya başladım fakat bulamadım bende gidip mukavadan yapım bari dedim ama sonuç kötü oldu sonra mukavayı çıkardım 12cm lik deliği düzeltim ve şimdi soruyorum ben bu derinliği sağlamak için ne takmalıyım? lütfen acıl yardım edin çünkü kasam balkonda öle kaldı
NOT: annem toplasana evladım şunuları diye huysuzlanmaya başladı
quote:
Orijinalden alıntı: gecesefasi_52fb
sa arkadaşlar buradaki mod çalışmalarını görünce garajdakı eski frisby kasamı modlamaya karar verdim. ilk önce ön panele 12cm fan takmakla başlamak istedim öne 12cmlik delik açtırdım sonrada hafif bir derinlik olsun diye 12cm çapında boru parçasına benzer birşey aramaya başladım fakat bulamadım bende gidip mukavadan yapım bari dedim ama sonuç kötü oldu sonra mukavayı çıkardım 12cm lik deliği düzeltim ve şimdi soruyorum ben bu derinliği sağlamak için ne takmalıyım? lütfen acıl yardım edin çünkü kasam balkonda öle kaldı
NOT: annem toplasana evladım şunuları diye huysuzlanmaya başladı
tabideki 25 veya 50 lik cd kutusu 10 luk ta olabilir
12 cm çapında pis su borusundan da yapabilirsin rahatça...
cd kutusu mantıklı ama biraz ince ve esnek kalıyor. 12cm çapında boru barçası daha mantıklı geldi bana almaya gittim ama boru satan yer bana 10cm ve 15cm standartır 12cm lik boru bulamazsın dedi acaba doğru mu ve başka fikirleri olan varsa cevaplasın lütfen yorum atan arkadaşlara teşekkğrler
Paneli 3cm daha açabilirsen, moduna 15cm olarak devam edebilirsin.