Şimdi Ara

ön panjur boyama yardım R19

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar görmüş olduğunuz üzere panjurun farın alt kısmına gelen kısmını seneler evvel ehleyetsizken vurup kırmıştım uzun yıllardır da hiç yaptırmadık
    arabamın birazda kaportasını toparlamaya karar verdim ilk olarak panjurdan başlayayım dedim

gittim hurdacıları gezdim hiç dilediğim gibi panjur bulamadım en iyisi sıfır alıp kendim yaparım dedim söküp takma konusunda hiç sorunum olucağını sanmıyorum baktım gayet kolay fakat hiç hayatımda boya yapmadım

kendisinden gri halde bulunan yan sanayi panjur aldım boya numarasının bagajda döşeme altında olduğunu biliyorum ama boyama konusunda bilgim yok
    sonuçta çok ufak meblalara da boyatılabilir ama ben kendim yapmak konusunda çok hevesliyim

spreyle boyamayı düşünüyorum bu hazır satılanlardan
    nasıl bi teknik kullanmalıyım kaç kat boya atmam gerekir başta astar sonra cila atmak gerekir mi ya da başka bir işlem uygulanıyormu boyama konusunda yardımcı olursanız memnun olurum

(not:aldığım parça açık gri renkte astara gerek yok gibi duruyor)
    ilerleyen zamanlarda ise tamponu değiştiricem yada boyayıcam
    araç R19 europa 95 RT karmen kırmızı

ön panjur boyama yardım R19

• Spreyle filan boyama rengini tutturamazsın.Üstelik boyayacağın parça plastik.O yüzden sprey boya fazla uzun ömürlü olmaz.

Ver boyacıya 10-15 ytl;1 günde çıkarır sana o parçayı.
    Uğraşma derim.
    Zaten alacağın sprey 7-7.5 ytl..
  • benimde korkum rengi tutturamamak zaten masraflı bişey değil boyacıya götürmek ama kendim özendim yapabilirmiyim acaba diye

şuan sanayi içinde biyerlerde atölye stajı görüyorum makina mühendisliği öğrencisim her yer kaportacı boyacı verip yaptırmam çok kolay ama kendim yapayım istedim birde acaba tamponumdaki çok eski çizikleri boyatarak ya da kendim fıçayla boyayarak kapatabilirmiyim beyaz beyaz gözükmesinden daha iyidir yoksa tamponu tümden değiştirmemi önerirmisiniz
  • kardeş o iş ne fırçayla ne spreyle olur hiç bulaştırma elini bence
  • doğru diyorsunuz yakında boş vakit bulursam bi kaportacıya götürürüm arabayı başka yaptıracağım şeyler de var en iyisi öyle yapmak hiç bulaşmayayım ben

ilgilenenlere teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.