Bildirim
ON PARMAK ÖĞRENMEK İÇİN F KLAVYE ÖNERİSİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Logitech K120 F Klavye'yi öneririm. Ellerimizin duracağı yerler hesaplanarak, köşeleri kıvrımlı olduğu için kullanım çok rahat -
Sampiyon daktilo kurslari var...imkanin varsa oraya git 1 ayda ogrenirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: TÜRK YABGU
Logitech K120 F Klavye'yi öneririm. Ellerimizin duracağı yerler hesaplanarak, köşeleri kıvrımlı olduğu için kullanım çok rahat
İyi akşamlar Hocam!
Tavsiye ettiğiniz klavye güzel klavye ama sanki tuşları biraz ufak gibi geldi, başka bir alternatif varmı acaba?
-
quote:
Orijinalden alıntı: transformer200
Sampiyon daktilo kurslari var...imkanin varsa oraya git 1 ayda ogrenirsin.
Merhaba!
Şampiyon da hangi model klavye veriliyor öğrenmek için, buraya modelini yazabilirmisiniz? -
Üstadlar, acil klavye önerisine ihtiyacım var,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mnaltunkeyik -- 17 Aralık 2014; 17:23:18 > -
Bence denemeden karar vermeyin, tuşların boyutu rahatsız edecek düzeyde değil ben rahat kullanıyorum fakat herkesin kullanımı farklı olduğundan mutlaka deneyin sonra karar verin -
Marka bilmiyorum ben gittigimde standart bir f klavye idi...daha sonra turkce q ve us klavye ogrenmem gerekti. simdi q dizim yaziyorum. onemli olan parmaklarini dogru yerlestirmeyi ve parmak hareketlerini ogrenmek. everestin f flavyesi varsa ona bak. isini gormesi lazim. istersen sampiyon diye arat google da telefon edip sor subelerden birine -
quote:
Orijinalden alıntı: TÜRK YABGU
Bence denemeden karar vermeyin, tuşların boyutu rahatsız edecek düzeyde değil ben rahat kullanıyorum fakat herkesin kullanımı farklı olduğundan mutlaka deneyin sonra karar verin
Sizce şu nasıl Hocam A4TECH KD-800L -
F klavye arıyorum tercihleri/önerileri bekliyorum.
Logitech K120 USB F Klavye'nin yapı olarak benzeri var Wirelessli (Q Klavye) ama tuş tarzına pek alışık değilim genelde laptop üzerinde yazdığım için düz tuşlara sahip klavye tarzlarına alışığım,ama mecbur kalırsam logitech F K120 alcam. -
Herhangi bi mekanik klavye alıp tuş dizilimini kendiniz değiştirerek f klavye yapabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X