Şimdi Ara

ON SAAT KAMPANYASINA KATILANLAR CAYMA BEDELLİYE KATILIR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkcell mnt de öne geçmek için on saat kampanyasını başlattı. Ancak bu kampanyadan faydalanan diğer operatörzedeler cayma bedelli kontratlardan faydalanamaz mı . Müşteri hizmetlerine sordum onlar daha kampanyadan haberleri yok.

Mnt ile türkcelle geçtim ve onsaat kampanyasına girdim bu cayma bedelliye o kadar mesaj gönderiyorum arayana soran yok. Ama eski aboneler hemen aranıyorlar.

Yoksa cayma bedelller eski aboneler içinmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biltek03 -- 30 Aralık 2008; 20:20:48 >

• BASVURU yazıp 7050'ye gönderin ama katılacağınızı sanmam
  • Neden acaba

quote:

Orjinalden alıntı: mustafa_(87)

BASVURU yazıp 7050'ye gönderin ama katılacağınızı sanmam
  • quote:

Orjinalden alıntı: biltek03

Neden acaba

quote:

Orjinalden alıntı: mustafa_(87)

BASVURU yazıp 7050'ye gönderin ama katılacağınızı sanmam

katılamayanları duydumda ondan
  • ben herkese açık olan haftada iki gün bedava kampanyasına katıldım diye cayma bedelliye katılamadıysam, 10 saatlik kampanyaya katılmanız da mümkün deği.
    bu yüzden hattımı avea'ya taşımaya karar verdim.
  • Herhangi bir kampanyaya taahhüt vermiş olan bir hat farklı bir kampanyaya istisna olarak belirtilmediği sürece taahhüt vermek suretiyle katılamaz.

Bu kampanyada da bu kural geçerlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi actually07 -- 30 Kasım 2008; 13:28:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: actually07

Herhangi bir kampanyaya taahhüt vermiş olan bir hat farklı bir kampanyaya istisna olarak belirtilmediği sürece taahhüt vermek suretiyle katılamaz.

Bu kampanyada da bu kural geçerlidir.

ooo o zaman çok kötü ya.
    ben vergi kampanyası için 12 ay
    haftada 2 gün bedava için 6 ay taahhüt verdim. demekki ondan aramıyorlar.
    ama aranacaksınız diyor gelen mesajda...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu daha önce yazmış olduğun mesajı hatırlatır acil cevap beklerim. bungee20.
    (mesajın yeri onsaat başlığında)

quote]Orjinalden alıntı: bungee20

Her yöne 12,12 kuruşa konuşturan başka bir tarife bilmiyorum ben. Ayrıca yıl sonuna kadar olan cayma bedelli kontratlar kampanyasına katılırsanız 120 dakika her yöne konuşma süresi/12 ay alabilirsiniz.

Vodafone'da daha iyi tarifeniz var ise bilemem tabi.

@bungee20
  • Daha önce onsaat kampanyasına katıl ve heryöne 120 taahhütü verilebilir demişsiniz de

Şimdi bu iş kesinmi acaba.
  • Ben de o şekilde katılmak istedim ancak onsaate dahil olduğum için katılamayacağım söylendi. Ancak ben bu on saate girerken herhangi bir kontrat imzalamadım ve sadece gelen mesajda hattın iptali veya operatör değişimi yapılırsa cezai bedel ödenir diyor.mesaj hala kayıtlarımda.

Hem ben bu o saat kampanyasına 12 kasımda katıldım ve bu tarihlerde katılanlar için bir bağlayıcılık yoktu.

Ben de on saat kampanyasına katıldığımda böyle bir şey olmadığını ve cayma bedelliye katılamamam için bir sorun olmadığını yetkiliye bildirdim. bakalım tekrar döneceğiz dediler ama.

Bir de on saat den çıkarsam cayma bedelliye geçebileceğimi ve ayrıca onsaatten çıkarsam ceza bedeli ödemem gerektiğini söyledi yetkili. Ancak on saat kampanyasında ceza bedeli sadece hattını kapatana ve ya değiştirene olarak geçiyor internet sitesinde.

Bu temsilciler derslerine iyi çalışmıyorlar anlaşılan.

• ON saat kampanyasına girdiğimden cayma bedelliye giremem gibi bir sonuç çıkaramıyorum. sonuçta tamam onsaat bir tarife değil ama ben burada yaklaşık 12 ytl yi vermeyi garanti ediyorum. ama bizbize tarifesinde bulunan birisi sadece 1,8 ytl verecek ve bu kampanyadan yararlanacak bu hicde adil değil.

Bungee20 bana gelen mesajda sadece hat iptali halinde ceza ödeyeceğim yazıyor ama kampanyadan çıkarsam ve cayma bedelliye geçersem böyle bir ceza bedeli olmaması lazım ki onsaaat den çıkmam ama on saat dekiler cayma bedelliye kabul edilmeli.
  • ARKADAŞLAR KESİNLİKLE KATILAMAZSINIZ BİLGİNİZE.
  • ON SAAT KAMPANYASI ile ilgili olarak oluşturduğum şikayet formlarına istinaden geçen haftalarda arandım ve bununla ilgili bir çalışma olduğunu ve ilerleyen günlerde ayrıntılı olarak aktarılacağı söylendi.

20.12.2008 itibariyle müşteri hizmetlerini aradım ve on saat kampanyasına katılanların cayma bedelliye katılabileceklerinin kesinleştiğini ve herhangi bir engel olmadan katılabilecekleri söylendi.

Yani Türkcell de bir yıl geçirmeyi göze alan numarası türkcele taşınan kişiler onsaate girdiyse cayma bedelliye girebilirler. Tabi bir de 7050 mesaj atıp aranan kişiler. ben yaklaşık bir aydır talebiniz daha önce alınmıştır mesajlarından bıktım.

Hadi artık arayın bizleri de.
  • yeni hat aldım. sırf cayma bedelli için. olursa olur olmazsa olmaz. diğer hattım cayma bedelliden faydalanıyor nede olsa. buda kenarda duru zararı yok..
    ama umarım aranırız. çünkü diğer hattımdan arandığımda ve 120 dk her yone kabul ettiğimde sordum. bu kampanyadan yeni hatlarda yararlanabiliyormöu evet dediler...
  • İki hattımdan on saat kampanyasına katılan hattımla cayma bedelliye daha giremedim ama diğer telsimden taşıdığım hattımla cayma bedelli kontratlara katıldım. Bu nasıl iş anlamış değilim. Türkcell müşteri hizmetleri ne yaptığını bilmiyor herhalde.Bunun için özel olarak aradılar sizde katılabilirsiniz diye ama ne arayan var ne soran.

Yarın kampanyanın son günü herhalde bakalım bi mail daha attım mh ye . bekleyelim görelim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.