Bildirim
Onboard ekran kartı ramden yiyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bunun çözümü yok onboard ekran kartı Ram den yer -
Hocam sizin pc 32 bit ilk önce 64 bit yapın ramin tamamını kullanmak için.
Ekran kartınız nasıl anakart ile uyuşmuyor biraz açar mısınız?Ekran kartı ile anakartın uyumsuz olması gibi birşeyin söz konusu olduğunu sanmıyorum. -
ekran kartımı başka bilgisayara takıyorum çalışıyorum ama benim bilgisayara takıyorum çalışmıyor
belki anakart'ta sorun vardır diye başka ekran kartı ile denedim benim bilgisayara çalıştı belki güç kaynağı yetmiyordur dedim 630W güç kaynağı taktım ama nafile :/ -
güncel ++ ++ + + -
On board kartlar böyledir işlem yapmak için harici olarak ram bellekten kullanırlar.
Ekran kartını ana kartın desteklememesi biraz garip geldi bana. Kapasite mi yüksek yoksa arıza mı var..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 gb 128 bit benim bilgisayara takıyorum çalışmıyor başka pcye takıyorum çalışıyor , çalışan bir ekran kartını benim bilgisayara takıyorum çalışıyor -
adı üstünde onboard, ramdan yiyecek -
ama eski anakartım yemiyordu ? -
mutlaka yer kardeş, oynadıgın oyuna görede değişir ama yer, bu yüzdendir harici ekran kartı olmayan pclerin ramleri yüksek olur -
quote:
Orijinalden alıntı: yenikayitoldum
1 gb 128 bit benim bilgisayara takıyorum çalışmıyor başka pcye takıyorum çalışıyor , çalışan bir ekran kartını benim bilgisayara takıyorum çalışıyor
Ana kartın desteklemiyor olabilir. Bit değeri yada kapasitesi fazla geliyordur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
anakartı değiştirdim gene çalışmıyor -
Önce bilgisayarına 64 bit kur :) , 4 GB Ramının t amamını kullanamıyorsun . -
onu biliyorum ama eski anakart 3.90 felan görüyordu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X