Şimdi Ara

Onboard ekran kartı ramden yiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar normalde bir ekran kartım var 1gb 128 bit ama anakart ile uyumsuz olduğu için ne yazık ki kullanamıyorum, yeni fark ettim onboard ekran kartım ramlerden yiyor

[simage]http://i.hizliresim.com/o2jZBm.png
    [/simage]
    bunu nasıl çözebilirim ?

• bunun çözümü yok onboard ekran kartı Ram den yer
  • Hocam sizin pc 32 bit ilk önce 64 bit yapın ramin tamamını kullanmak için.

Ekran kartınız nasıl anakart ile uyuşmuyor biraz açar mısınız?Ekran kartı ile anakartın uyumsuz olması gibi birşeyin söz konusu olduğunu sanmıyorum.
  • bnym97 kullanıcısına yanıt
    ekran kartımı başka bilgisayara takıyorum çalışıyorum ama benim bilgisayara takıyorum çalışmıyor

belki anakart'ta sorun vardır diye başka ekran kartı ile denedim benim bilgisayara çalıştı belki güç kaynağı yetmiyordur dedim 630W güç kaynağı taktım ama nafile :/
  • güncel ++ ++ + +
  • On board kartlar böyledir işlem yapmak için harici olarak ram bellekten kullanırlar.

Ekran kartını ana kartın desteklememesi biraz garip geldi bana. Kapasite mi yüksek yoksa arıza mı var..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zx6r kullanıcısına yanıt
    1 gb 128 bit benim bilgisayara takıyorum çalışmıyor başka pcye takıyorum çalışıyor , çalışan bir ekran kartını benim bilgisayara takıyorum çalışıyor
  • adı üstünde onboard, ramdan yiyecek
  • furkan713 kullanıcısına yanıt
    ama eski anakartım yemiyordu ?
  • mutlaka yer kardeş, oynadıgın oyuna görede değişir ama yer, bu yüzdendir harici ekran kartı olmayan pclerin ramleri yüksek olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenikayitoldum

1 gb 128 bit benim bilgisayara takıyorum çalışmıyor başka pcye takıyorum çalışıyor , çalışan bir ekran kartını benim bilgisayara takıyorum çalışıyor

Ana kartın desteklemiyor olabilir. Bit değeri yada kapasitesi fazla geliyordur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zx6r kullanıcısına yanıt
    anakartı değiştirdim gene çalışmıyor
  • Önce bilgisayarına 64 bit kur :) , 4 GB Ramının t amamını kullanamıyorsun .
  • TRNorm kullanıcısına yanıt
    onu biliyorum ama eski anakart 3.90 felan görüyordu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.