BilgiAlanı Değer Anakart Özellikleri Anakart Kimliği 07/21/2004-P4M266A-8235-6A6LWE1GC-00 Anakart Adı ECS P4M266A-M2
Veri Yolu (FSB) Özellikleri Yol Türü Intel GTL+ Yol Genişliği 64 Bit Gerçek Saat 133 MHz (QDR) Etkin Saat 533 MHz Band Genişliği 4265 MB/s
Bellek Yolu Özellikleri Yol Türü DDR SDRAM Yol Genişliği 64 Bit DRAM:FSB oranı 1:1 Gerçek Saat 133 MHz (DDR) Etkin Saat 267 MHz Band Genişliği 2133 MB/s
Çipset Yolu Özellikleri Yol Türü VIA V-Link Yol Genişliği 8 Bit Gerçek Saat 67 MHz (QDR) Etkin Saat 267 MHz Band Genişliği 267 MB/s
ben buna dışarıdan ekran kartı takabilir miyim? takabilirsem kaç mb takabilirim markası modeli falan ne olmalı açıkcası daha sadece ram takmıştım bilgisayara onun haricinde içinden anlamıyorum yol gösterebilirseniz sevinirim.
teşekkürler
Öncelikle sistemini komple yazsan daha iyi yardımcı olunur
açıkcası kartın agp olduğu için benden sana tavsiye yatırım yapmak yerine sitemi yenilemen olur çünkü bu saatten sonra ölü yatırım olacaktır alacağın kart
birde oynamak istediğin oyunlara bağlı tabi sen crysis falan düşünme asla :) agpli bi kartın var ve büyük ihtimal p4 sistem hadi onu da 3,0 olarak kabul etsek 512 de ram desek sen alacağın kartla en fazla işte ne bilim nfs carbon falan oynarsın en baba o da düşük ayarlarda.
BOŞVER KART ALMAYI YA O SİSTEMİ SAT YENİLE YADA KALSIN DOWNLOAD PC OLSUN O BAŞKA Bİ PC YOPLA (BENİM GÖRÜŞÜM)
yok oyun oynamak gibi bir niyetim yok evet p4 2266 ram 1256mb (1gb+256mb) bende zaten sadece film indiriom 720p falan filmleri izleyemiyorum çok yavaş oluyor. o yüzden ekran kartını değiştirirsem düzelir belki diye düşündüm tabi bu na uygun kart ucuz bişeyse.
sanırım en iyisi tamamen ölene kadar kullanmak, boşuna masraf yapmamak. teşekkürler