Şimdi Ara

Onboard Ethernet Kartı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Msi k8n sli platinum anakartımın üstündeki ethernet kartı saçmalamaya başladı. Normal modemden gelen kabloyu taktığım zaman ağ kablosu takılı değil diye uyarı veriyor fakat laptop ile cross cable bağlantısı yaptığım vakit hiç bir problem olmadan veri transferi yapabiliyorum. İşletim sistemi vista home pre. 32bit. Kabloyu değiştirdim. Eskiden Cross kablo ilede internete bağlana biliyordum oda işe yaramıyor. Modemi laptopa bağladığım vakit hiç bir sorun olmuyor. Modemi usb den masaüstüne bağladığım vakitte sorunsuz nete giriyor. Fakat masaüstüne ethernet kartıyla bağlanamıyorum Acaba sorun tam olarak nedir. Yardım ederseniz çok sevinirim

• modeme bağladığın kablo cross yada temassızlık olabilir
  • Kablolarda sorun yok. Çünkü aynı kalbo ile laptopa bağladığım vakit sorun olmuyor. Hem cross kablo ile hemde normal kablo ile modem ile laptopu bağlayabiliyorum. Cross kablo ile laptop ve masaüstünü birbirine bağlayabiliyorum. Fakat normal kablo ile Modem ile Masaüstünü bağlayamıyorum. Farklı kablolar ilede denedim sonuç değişmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ki-Adi -- 6 Kasım 2009; 18:30:59 >
  • 1. kabloları test cihazı ile ölçtür. aynı pense ile yapılmışşsa bir tel kopuktur laptop alır masaüstü alamayabilir.. anakatı n ethernetinin içine bak teller de yamukluk varmı. crosta çalışır düzde çalışmaz.
    driverı güncelle.başka kartla dene
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.