Şimdi Ara

Onboard ses kartına 5+1 nasıl bağlanır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorduğum sorudan çok kaliteli bir ses beklemediğim anlaşılıyor sanırım.

Benim amacım sadece bütün hoparlörlerden ses alabilmek. ( Bass dahil )

Standart onboard ses kartım var buna nasıl bağlıycam?

Fikri olan arkadaşları bekliyorum.

• Bildiğim kadarıyla ses çıkışı dağıtıcıları var, elektrikçilerden bulabilirsin.
  • eğer anakartın 5.1 ses destekliyse gerekli baglantıyı sağlarsan tüm kanallardan ses alırsın,yarım için bknz anakart kitapçığı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tylor -- 27 Ekim 2006; 16:16:05 >
  • Black Spell dediğin ses çıkışını araştıriym dedim. Elektronikçiye sordum bizim burada...
    Adam numune getir bana dedi :D

Abi dedim nası getiriym. Hoparlörlerimi getircem dedim. Ne getirirsen getir numune olsunda diyo

Saçma dimi.. Tahmin ettiğim kadarıyla standart bi şey oo
  • arkadaşım eğer kameralı telefonun varsa çek resmini götür adama bak işte buna uyan bişey istiyorum de...
  • dostum hoparlör sistemin 5*1 ise 3 tane ucu vardır.ses kartında da 3 tane giriş vardır.ses kartı ayarlarından gerekli işlemi yaparsan tüm hoparlörlerden ses alabilirsin.normalde ses kartındaki girişler line in , line out ve microfon in dir ama ayarlamaları yaptığın zaman bu girişler 5*1 için gerekli girişlere dönüşüyor.diyelimki hoparlörlerin 5*1 değil de ayrı ayrı ya da amfisiz bi sistem. işte o zaman işler değişir biraz daha karışır...
  • elektronikçilerde "stereo çiftleyici " diyip de alabileceğin 2 in 1 jack lar vardır.5.1 sistem için 6 kanal çıkışı gerekir.sen bu 6 kanal çıkışı 2 tane 2 in 1 jack ı birbirine ekleyerek ve bunu da ses çıkışına bağlayarak elde edebilirsin.Benim de lap top'umda stereo çıkış var fakat 5.1 sistemimi az önce anlattığım şekilde gayet güzel kullanabiliyorum.Ama bir şeyi unutmamak gerekir,bu anlattığım şekilde bağlarsan 5.1 ini; stereo ses alırsın,sanal 5.1 olmuş olur.
  • 5+1 dediğin hoporlör sisteml ne marka model nedir
    Anakartın marka modeli nedir.
    bunları yazarak başlasan daha iyi olur. daha yapılabilir önerili mesajlar alırsın.

Ayrıca sende adsl var galiba bunların sitesini ziyaret edip,
    manuellerinin adresini kısayolunu da mesajına koyarsan daha da çok ilgilenen olur.
  • Ben de CreativeG500 kullanıyorum fakat hala DVD ye bağlama işini anlayamadım. Bir de eğer DVD ye dönüştürücü ile bağlandığında gerçek anlamda 5+1 sistemi olmayacak ve ev sinema sistemi gibi ses çıkmayacaksa böyle kullanmanın anlamı yok. Sadece bilgisayarda kullanmak daha iyi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.