Şimdi Ara

onboard ses kartını tanıtamadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • youtube dan indirdiğim flv video dosyalarını izlerken ses çok derinden ve yüksek bir gürültüyle geliyor ancak sitesinden izlerken böyle birsorunla karşılaşmıyordum aynı problem daha öncedende karşıma çıkmıştı ve bi şekilde düzeltmiştim ancak sorunun creative ses kartının eax özelliğinden kaynaklandığını tahmin ediyorum audigy value ses kartımı sistemden kaldırdım , asus M3A78EM anakartımın biostan onboard ses kartını aktif duruma getirdim işletim sistemi oalrak windws xp kullanmaktayım sistem açılışında ses kartını gördü ancak her ne yolu denediysem ister cd sinden olsun ister sitesinden indirdiğim driverla olsun hiç bir şekilde ses kartını tanımıyor ne yapabilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Gorgoroth_ -- 17 Eylül 2008; 19:37:48 >

• Belki biraz saçma olacak ama harici ses kartını çıkardınız değil mi?Birde biostan aktif etmişsinizdir herhalde onboard ses kartını.
  • tabiki audigy i çıkarttım onboard ses kartını biostan açınca windows xp açılışında yeni pci device bulundu diye uyarıyor ancak hiç bir şekilde tanımıyor ?cd den otomatik kurulum yaptım ardından restart görmüyor klasik yöntem update driver diyorum yine olmuyor sürücü uymuyor böyle bir saçmalık görmedim üstelik driverını asusun sitesinden tekrardan indirip kurduğum halde driver uymuyor
  • yeni baktım asusun sitesinde yeni driver çıkmış onu indirdim hevesle , ardından audigyi kaldırdım sistemi kapattım kartı söktüm biosa girdim , onboard ses kartını enable duruma getirdim , windows xp açıldığında yeni pci device bulundu diyor bende driverın yolun gösterdiğim zaman belirtilen sürücü donanımınız hakkında bilgi içermiyor diyor bunun üzerine setup exe yi çalıştırıp realtek high defination audio driverı oto kurulum yapıp restart yapıyorum sistem açıldığında yine görmüyor yeni pci aygıt bulundu uyarısı veriyor deli oldum gece gece bu sorunun bi çözümünü bilen varsa yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Gorgoroth_ -- 22 Eylül 2008; 2:48:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ethernet Kartını Görmüyor
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.