Şimdi Ara

Önce dizi mi yoksa kitap mı? (Taht Oyunları)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
7.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Buz ve Ateşin Şarkısı serisinin ilk kitabını aldım. Önce kitabı mı okuyayım yoksa diziyi mi izleyeyim? Düşünceleriniz nelerdir? Teşekkür ediyorum şimdiden

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Şuan ilk kitabı okumaktayım.Diziyi aylardır bekletiyorum bu yüzden.Bence bir filmin/dizinin kitabı mevcutsa öncelik ona verilmeli.Portakalın suyu kitap ise posası dizisi olur anca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

Şuan ilk kitabı okumaktayım.Diziyi aylardır bekletiyorum bu yüzden.Bence bir filmin/dizinin kitabı mevcutsa öncelik ona verilmeli.Portakalın suyu kitap ise posası dizisi olur anca.
    Ben önce diziyi izledim ama pişman oldum. Keşke önce kitabı okusaydım hem spoiler yedim derdide yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Solert

Ben önce diziyi izledim ama pişman oldum. Keşke önce kitabı okusaydım hem spoiler yedim derdide yok.

Alıntıları Göster
    Tabi ki kitap
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceyyn

Tabi ki kitap

Alıntıları Göster
    kitabı oku sonra izlersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Mandalorian

kitabı oku sonra izlersin

Alıntıları Göster
    Kitabını oku kesinlikle. Diziyi izleyipte kitabı okuma.Aldıgına pişman olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makrocu224 -- 14 Haziran 2013; 1:19:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: makrocu224

Kitabını oku kesinlikle. Diziyi izleyipte kitabı okuma.Aldıgına pişman olursun

Alıntıları Göster
    Kitabı oku diziyi izleme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janders

Kitabı oku diziyi izleme

Alıntıları Göster
    Harry Potter veya Lord of The Ring de ki gibi karışık isimler yok Taht Oyunlarında.

O yüzden kitap sonra dizi daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ftkonline -- 14 Haziran 2013; 8:49:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ftkonline

Harry Potter veya Lord of The Ring de ki gibi karışık isimler yok Taht Oyunlarında.

O yüzden kitap sonra dizi daha iyi olur.

Alıntıları Göster
    bence de ilk kitap
  • Tesekkurler her birinize. Once kiitaba basladim daha baslarindayim isimlere alismaya calisiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: mertyilmazz

Tesekkurler her birinize. Once kiitaba basladim daha baslarindayim isimlere alismaya calisiyorum
    Merhaba, Taht Oyunları 842 sayfa imiş.Yazın birçok konuda kesinlikle okumam gereken kitaplar var.

Taht Oyunları'nı okumasam birşey kaybeder miyim?

Yada; sadece diziyi izlesem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

Merhaba, Taht Oyunları 842 sayfa imiş.Yazın birçok konuda kesinlikle okumam gereken kitaplar var.

Bu iş bence birşey kaybetmek ya da kazanmak ile ilgili değil.

• diziyi izledikten sonra kitabi okumak sıkıcı gelebilir

• Her zaman önce kitabı oku derim çünkü film-dizi-oyun 10'sa kitaap 100'dür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ölümcek Adam

Her zaman önce kitabı oku derim çünkü film-dizi-oyun 10'sa kitaap 100'dür.
    önce diziyi izledim şimdi kitabı okuyorum her olayı biliyorum biraz sıkıyor kitabı okurken . sen kitabı oku herkesin dediği gibi
  • quote:

Dizi kitapla ayni gidiyor sanirim. Dizisini izleyebilirsin ama ben kendim arkadaslarin onerdigi gibi oncelikle kitabini okuyacagim. Tabii kitabi okumayacaksaniz diziyi izleyebilirsiniz sonucta tercih ve zevk meselesi

• quote:

Orijinalden alıntı: mertyilmazz

quote:

Dizi kitapla ayni gidiyor sanirim. Dizisini izleyebilirsin ama ben kendim arkadaslarin onerdigi gibi oncelikle kitabini okuyacagim. Tabii kitabi okumayacaksaniz diziyi izleyebilirsiniz sonucta tercih ve zevk meselesi

Alıntıları Göster
    Önce kitap, sonra dizi-sinema.

• quote:

Orijinalden alıntı: iztuzu

Önce kitap, sonra dizi-sinema.

Alıntıları Göster
    Ben kitapları aldım.Okumaya da başlıcam ancak dizinin tüm sezonlarını izledim.3.Sezon bitimine kadar hangi kitaba denk geliyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eredik

Ben kitapları aldım.Okumaya da başlıcam ancak dizinin tüm sezonlarını izledim.3.Sezon bitimine kadar hangi kitaba denk geliyor acaba?

Kargaların ziyafeti ile devam et
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hidan

quote:

Orijinalden alıntı: eredik

Kargaların ziyafeti ile devam et

Alıntıları Göster
    Sırf bu ikilem yüzünden ne diziye başlayabildim ne de kitaba. Hadi hayırlısı.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.