Şimdi Ara

Önce internet kopuyor, yeniden bağlanmaya kalktığımda bilgisayar donuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Wi-fi ile ilgili bir problemim var. Wi-fi işareti durduk yere sarıya dönüyor. Eğer bağlantıyı kesip yeniden bağlanmayı denersem de bilgisayar kilitleniyor. Şurada anlatılanhttps://answers.microsoft.com/tr-tr/windows/forum/all/%C3%B6nce-internet-gidiyor-sonra-bilgisayar/579598ba-1c05-4098-b7c0-b69eecc4e9cb benimle aynı problemleri yaşayana verilen çözümdeki cmd komutlarını uyguluyorum. Belki birkaç gün etki gösteriyor ama geçici çözümden öteye gitmiyor. Sonra yeniden aynı problemleri yaşıyorum.

Kullandığım işlem sistemi Win 8.1 Bilgisayara ve modemi resetledim ancak bir sonuç alamadım. Diğer cihaszlarda bir problem yaşamadığıma göre sorun modemden değil. Ya yazılımsal ya donanımsal. Ama benim yaşadğım problemleri başkaları da yaşadığına göre sıkıntı yazılımsala benziyor.

Bununla ilgili kalıcı bir çözüm yolu var mıdır?

• sürücü yada donanım sorunu... sürücüyü kaldır daha yeni sürücü kur...
  • uzunca bir süredir bende yaşıyorum, gitiğim her yerde pc mi kabloyla internete bağlıyorum.. SORUNU NASIL ÇÖZDÜNÜZ?

Lenova v560 bilgisayarım, win.10, SSID işlemci eklettim, 2 kez sırf bu kopmalardan dolayı aralıklarla windows yeniden kuruldu.

wifi ile bağlıyım ilk net kopuyor, ne olduğunu anlamadan pc'm öylece donuyor, hiç bir klavye mause vb işlemeyip tek çare laptop umu power tuşundan reset ile kapatarak yeniden açıyorum. Bu döngü hep ama istisnasız 10-30 dk arayla tekrarlıyor..

izmirde onarımcıya gösterdim fakat bişey yok deniyor.

Not: Sadece 1 modemde değil, bağlandığım her modem veya cep telefonumun hotspot'unda da aynı davranıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyin_elk -- 26 Mayıs 2022; 21:56:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.