Şimdi Ara

Önceden başımıza gelen garip ve hala cevabını bulamadığımız olayları yazıyoruz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Değişik değişik bir sürü olduğunu düşünüyorum, konu tutarsa belli olur .

11 veya 12 yaşındayım . Okulun arka kapısından 4 arkadaş çıktık, kimlik yenileyen değişik bi seyyar tezgahı olan adam vardı.
    Bir kaç kişi etrafındaydı , bizde ne yapıyor diye izlemeye başladık. Adam yaşlı , kamburdu hatırladığıma göre . İşini yaparken bir anda bize
    döndü, elleri sihay ve yağlı gibiydi , sağımdaki arkadaşımın yüzüne elini sürmeye çalıştı , arkadaşım geri çekildi. Ben ne olduğunu anlamadım , geri çeki-
    lirken bana sürdü elini . Ağzında bir şeyde mırıldanıyordu . Havlusu mu yok , değişik mi anlamadan eve döndük.

• OLAMAZ OLAMAZ SENSİZ YARİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ariana Grande

OLAMAZ OLAMAZ SENSİZ YARİM
    Herşeyin bir cevabı vardır
  • Rez
  • Bizim yazlığın orda havada birşey görmüştüm baya büyük bir f-16 kadar birşey ama alışılmışın dışında bir şekildeydi ve uçağa göre oldukça yavaştı ayrıca yakınlarda havaalanıda yokken alçak uçuş yapıyordu.Neye benzediğini tam olarak hatırlamıyorum şuan
  • Rez
  • Yüzerken ufo gördüm ve uzaylılar tarafından 8gece9gündüz esir alındım bu da böyle bir anımdor nasıl kurtulduğumu merak edenler alıntılasın.
  • aklıma gelirse yazarım önlerden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ingvar

aklıma gelirse yazarım önlerden
    Yolda okuldan dönerken arkadaşımla boynunda zinciri olan bir köpek gördük sonra köpek aniden yok oldu.İşin ilginç yanı aynı şeyi 2 kimizinde görmüş olmamız
  • quote:

Orijinalden alıntı: OneShotHeadShot

Yüzerken ufo gördüm ve uzaylılar tarafından 8gece9gündüz esir alındım bu da böyle bir anımdor nasıl kurtulduğumu merak edenler alıntılasın.
    salonla oturma odası arasında camlı kapı gibi bişey vardı(duvara yapılmış hani açarsan iki oda tek bi odaya dönüşür ya ondan) eskiden bi gece herkes uyumuştu oturma odasındaydık tv açık ışık da yanıyodu annem babam falan kanepede uyukluyodu ben bebekliğimden beri o camlı kapıya bakmaya tırsardım yine kaçamak bakışlar atıyodum o tarafa salonda kimse yoktu ışığıda kapalıydı haliyle sonra 2 el cama yapıştı bi anda annemgili kaldırmıştım hemen korkudan ya belkide bana öyle geliyodu şuan çocukluk falan diye geçiştiriyorum ama bi açıklama yapamıyorum beynim oyun yapmıştır belki

• Geçen yıl evde tek başıma kaldığım bir zamandı. Günün yorgunluğundan olacak uyku ile gerçeklik arası bir andayım. Televizyonda Habertürk'te bi tartışma vardı onu dinlemeye çalışıyordum. Sesi de açmıştım biraz. Gel zaman git zaman duştan sonra üzerine çöken rahatlık gibi bi ağırlık çöktü gözlerime. Zor bela açıyorum hemen kapanıyor, bi yandan da televizyondan gelen sese odaklanıyorum. Yaz günü olmasından sebep millet yazlığa gitmiş etrafta pek ses yok hava da acayip sıcak camları falan açmıştım, hatta diğer odanınkini de açtım ki ceryan yapsın, yapıyordu da ama dışarıdaki ağaçların yapraklarını birbirine sürtmesini bile duyuyordum o derece de hafif bir rüzgar vardı şansıma. Benim kafa iyice düştü önüme gözlerimi açamıyordum artık ama etrafımdaki tüm sesleri duyabiliyordum ayırt edebiliyordum. Neyse işte o gün öyle uyumuşum, sabah da annemler geldi kahvaltı falan hazırladı yedim, güzeldi yani

• Köyde tarlama gomdugum paranin 1 hafta sonra ayni yerde olmamasi. Kazma izi de yok. Zaten kus ucmaz, kercan gecmez yer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız.

Köyde tarlama gomdugum paranin 1 hafta sonra ayni yerde olmamasi. Kazma izi de yok. Zaten kus ucmaz, kercan gecmez yer.
    1-2 ay önce minibüste yanıma biri oturdu ağzında garip bir maske vardı ağzını çenesini ve boynunu kapatıyordu, garip bir şekilde gözlerini bana dikmişti ben ona baktığımdaysa elleriyle garip hareketler yapmaya başladı bu arada garip bir nefes alışı vardı sanki burnunu çekiyormuş gibi nefes alıyordu anlamadığımı söyledim ama o garip el hareketlerine devam etti ilk başta işaret dili mi acaba diye düşündüm ama alakasızdı ve minibüsten inerken fark ettim ayaklarıda çıplaktı hala bir insan o maskeyi neden takar anlamış değilim
  • Birkaç sene önce gösterime giren filmin ilk 10-20 dakikasını senelerce önce rüyamda görmüştüm. Filmi izlediğimde şok olmuştum. Hala anlam veremiyorum.

Film bir serinin ilk filmi. O serisinin ve 2. serisinin(son kitap hariç) tüm kitaplarını okumuştum rüyayı gördükten sonra. Ama tabii o zaman tahmin edemedim. İşin garibi en sevdiğim serinin ilk filminin ilk dakikalarını daha küçükken, film çekilmeden ezbere biliyormuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom. -- 19 Haziran 2015; 4:45:05 >
  • Dershanedeyiz. Kiz arkadasim geldi paran var mi dedi. Ben de numaran var mi diye anladim. Kiz arkadasim dediysem sevgilim filan degil. Kiz da baya guzel zaten. Verir misin dedi ben de 539 diye basladim. Anladigimda cok gecti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: creative13

1-2 ay önce minibüste yanıma biri oturdu ağzında garip bir maske vardı ağzını çenesini ve boynunu kapatıyordu, garip bir şekilde gözlerini bana dikmişti ben ona baktığımdaysa elleriyle garip hareketler yapmaya başladı bu arada garip bir nefes alışı vardı sanki burnunu çekiyormuş gibi nefes alıyordu anlamadığımı söyledim ama o garip el hareketlerine devam etti ilk başta işaret dili mi acaba diye düşündüm ama alakasızdı ve minibüsten inerken fark ettim ayaklarıda çıplaktı hala bir insan o maskeyi neden takar anlamış değilim

Alıntıları Göster
    Metronun anadolu yakasına yeni geldiği zamanlar. Bir gün metroyu bekliyoruz 3 kişi. Dedim bu tünelin içinde yürümezsek olmaz. Akşam saatleriydi, durakta herkes metroya bindi biz bekledik. Daha sonra durağın bittiği yere tünelin başlangıcına geldik. Kapıyı açıp ilerlemeye başladık. Bir süre yürüdük karşımıza bir yer çıktı. Durak gibi fakat daha küçük. Metro ile giderken gözükmüyordu. Tavandan yere parmaklıklar vardı. Köşede bir açık bulup eğilerek geçtik. Telefonda ışık tutuyoruz. 2 metronun geçiş aralığı 10 dakika civarı. Parmaklıktan girdiğimizde inşaat halinde olduğunu gördük, fakat yerler normalden fazla kirliydi. Sağ tarafta üzerinde yazı olmayan hafif ağır bir kapı gördük. Durakta kapıdan ve inşaat malzemelerinden başka bir şey yoktu. Kapıyı açalım dedik fakat akşam vakti ve girmememiz gerek bir yerdeyiz zaten. Arkadaş ışık tutuyor, benle diğer arkadaş kapıyı açıyoruz. Sıkışmış olmasından zorlandık hafif aralandığı sırada metro geçmeye başladı. Kapıya biraz daha abandık ve omzun geçeceği kadar açıldı. O sırada ışığı tutan arkada kapat kapat diye bağırmaya başladı. Metronun seside olduğundan panik olduk ve kapıyı öylece bırakıp koşmaya başladık. Tünelden geri dönüp merdivenlere kadar gittik. Arkadaşa sordum ne oldu diye. Yerlerde sıvı bir şey vardı içeriye ışığı tutarken de bir şey devrildi dedi. O halde bırakıp gittik. Ya içeride fare gibi bir şey vardı yada birileri bizden önce gelip orada bir işler çeviriyordu. Bir dahada gitmedik oraya.

• Gözlerimi kendi odamda kapatmıştım. Sabah açtığımda oturma odasındaydım. Koşarak babamın yanına gitmiştim senmi taşıdın beni diye o da hayır dedi. Yaşımda 7-8 civarıydı. Daha yeni sahurda bunun muhabbeti oldu tevafuk işte :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yokbeolumbe

Gözlerimi kendi odamda kapatmıştım. Sabah açtığımda oturma odasındaydım. Koşarak babamın yanına gitmiştim senmi taşıdın beni diye o da hayır dedi. Yaşımda 7-8 civarıydı. Daha yeni sahurda bunun muhabbeti oldu tevafuk işte :)
    8. Sınıf dershane çıkışı. Final yazıyor çantamızda. 5 Kişiyiz. Bir otobüs geldi yolla aramızda 10 metre mesafe var bir tepe var konyada oranın kaldırımındayız. Benim dikkatimi çekti, İzleyeyim dedim. Sonra İçinden 40 kişi falan çıktı. "Ben kovalamasalar lan bizi" dedim içimden. Sonra arkamızdan koşturmaya başladı hepsi. Noluyor falan diyoruz ama çok korktuk. İndik hemen kalabalık yere. Sonra dağıldılar. Niye kovaladılar hala bilmiyorum

Not: Çocuklar başka dershanedendi. Kabile gibiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Tenth Doctor -- 19 Haziran 2015; 4:34:44 >

• Hangi film hocam, :D merak ettim
  • Kız arkadaşımla buluşup sinemaya gitmiştik film komedi filmiydi filmden çıktık yemek falan yiyoz bu bana dedimki aşkın bizde böyle evlenelim. Nasıl evlenelim dedim. Filmdeki gibi işte dedi. İşin tuhaf tarafı filmde evlenme yok düğün sahnesi bile yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.