Şimdi Ara

Oncelıkle herkeze ıyı bayramlar. Tıp fakultesıne hazırlanan yıgenıme yardım:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kuzenım tıp fakultesıne hazırlanıyor ve dolayısı ıle cerrahı operasyonlara ılgısı var.. Onun ıcın bu operasyonların vıdeolarını ındırmek ıstıyorum. Bazı paylasuım sıtelerıne baktım ama pek bırsey bulamadım... Bu konuda yardımlarınızı beklıyorum, saygılarımla...

• quote:

Orijinalden alıntı: longburak

Kuzenım tıp fakultesıne hazırlanıyor ve dolayısı ıle cerrahı operasyonlara ılgısı var.. Onun ıcın bu operasyonların vıdeolarını ındırmek ıstıyorum. Bazı paylasuım sıtelerıne baktım ama pek bırsey bulamadım... Bu konuda yardımlarınızı beklıyorum, saygılarımla...

Kuzenin mi yeğenin mi? Hatta o sen olmayasın?
  • Dayımın kızı oluyorlar kendılerı... Benden kucuk oldugu ıcın yıgenımde dıyrum. Msjı hızlı yazdıgımdan ıkılemde kalmısım yazdıklarımla... Kendım olsam bana lazım derım senden cekınmem merak etme
    varsa yardımcı olacak mınnetdar olurum yoksada yapıcak bırsey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi longburak -- 30 Ağustos 2011; 23:37:18 >
  • Tıp eğitiminin operasyon izlemek, kan görmek, kadavradan korkmak gibi şeylerle pek ilgisi yoktur. Halbuki halk arasında nedense bunlarla ilişkilendirilir.

Çoğunluğu düz tek renk, ne olduğu anlaşılmayan yazılardan oluşan, tuğla gibi bir kitap alıp "Al bunu, otur ve oku." dersen tıp eğitiminde zamanının çoğunluğunun nasıl geçeceğini göstermiş olabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bionicle

Tıp eğitiminin operasyon izlemek, kan görmek, kadavradan korkmak gibi şeylerle pek ilgisi yoktur. Halbuki halk arasında nedense bunlarla ilişkilendirilir.

Çoğunluğu düz tek renk, ne olduğu anlaşılmayan yazılardan oluşan, tuğla gibi bir kitap alıp "Al bunu, otur ve oku." dersen tıp eğitiminde zamanının çoğunluğunun nasıl geçeceğini göstermiş olabilirsin.

Iste bu ya
    Cocuk ufaklıgından berı cerrahlık hayalı ıcınde, Okudugu lıse de bu dogrultuda ıdı zaten bu senekı sınavdada full cıkarttı bunun yanı sıra Prof.Dr. KUT SARPYENER gıbı bır ustat ve ustatlar ıle tanıstırmam ve anatomı gıbı konularda sımdıde ılerı sevıye sayılabılcek bılgı bırıkımının olması senın soyledıgın surece zaten gırdıgını gosterıyor.. Benım ıstedıgım vıdeo ıdı onuda doktor olsun dıye degıl ıstedıgı ıcın soruyorum, yoksa bu vıdeoyu ızle doktor ol ya da ben
    bunları ızleyerek doktor olucaksın..... Ozetle sen nasıl fılm ızlıyor ısen ya da musıc dınlıyor ısen o da bundan zevk alıyor;))

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.